fico premierom, lebo je to kokot ktory zadlzuje aj TEBA
kiez by bola cela vlada SAS, ziadny prijebany euroval by nemusel byt, ludia co hulia by nemuseli sediet tolko ako ludia co vrazdia a ani by sme nemali take dlhy ktore mame vdaka tvojmu milovanemu fickovi
@hoperpohroma sa zobudz dievča tupé máš 15 a h.vno o živote vieš a sa tu robíš najmúdrejšia Choď si ty radšej zahúliť ako ťa zmagorili blbci z SaS lezba
@milovnikfantasy lebo ti kaleráby napchali do hlavy že je to Fico je to a ono, ale keď si pozrieš aj terajšie reakcie aj na tom p.ebanom FB tak tam ľudia p.čujú na Sulíka a Radičovú tak ako v minulosti na Fica.
Ľudia si proste uvedomili že s Ficom zle, bez Fica ešte horšie.
@hoperpohroma neodsudzujem ťa za tvoj názor iba vďaka tvojmu veku..presne takí volili sas - vyhulovia a homosexuáli...a čo akože od toho čakali? keď sa zlepili s konzervatívnym KDH? ...ale viete predvídať, fakt...
och a áno, vložím sem iba takú malú prognózu, že očakávam, že o chvíľu si "tupovoliči" poviedia, voľme všetci Obyčajných ľudí lebo to sú nezávislí poslanci...hmm...len treba pri tom volení domyslieť, že aký dobrák by s nimi išiel do koalície potom...
@sven no ty ukazuješ ako si strašne inteligentný, keď potrebuješ nadávať každému do jebnutých ani keď ich nepoznáš (nehovoriac o tej trápnej cenzúre, bojíš sa azda banu?)... okrem toho, čo sa snažíš dosiahnúť zakladaním politických diskusií na teen fóre? ukázať akí si ty fasa aj s tým svojim Fickom a akí sú všetci ostatní kokoti, preto, že majú iní názor? niečo ti poviem... správaš sa oveľa horšie ako malé deti a si oveľa trápnejší... aha, už mi to je jasné, na fórach, kde sa rieši politika by ti dokázali ľudia tak oponovať, že by si sa dosral a nemohol by si použiť argument "ty sprosté 15 ročné decko"... úžasné
@hoperpohroma nemozes brat politiku systemom jedno je cierne a druhe biele...SaS a Sulik je velmi zla volba ovela horsia nez fico...Sucasna vlada urobila uz tolko hluposti co sa Ficovi nepodarilo za cele 4 roky...napr. transformacia nemocnic na akciovky vacsiu kokotinu sa vymysliet uz neda...
ja som sa dostal do situacie kedy nemam koho volit pravica na cele s radicovou uz nema moju doveru a smer volit nepojdem ale ked bude Fico pri moci horsie ako teraz to nebude...
@sven co hovoris na to ze Fico uvazuje nad koaliciou s SDKU???
@deadfancy je nie som ani homosexual a travy sa nikdy nedotknem, ale pride mi na mieste aby bola legalizovana, ludia budu hulit aj tak. SaS si urcite zohnal volicov prave na to, teda bolo jasne, ze zhulenci budu volit sas. ale ide aj o ekonomiku, nie len o travu
@sven s ficom zle, s sdku zle, s kdh zle. Bez nich iba lepsie.
zasrate konzervativne strany ktore si myslia, ze su x rokov v politike tak ze uz maju to svoje teple miestecko.
je predsa jasne, ze ked vladli vyse 2 az 3 volebne obdobia a slovensko nemalo ziadny progress tak dalej to uz nebude ine. Nezamestnanost je taka ako nikdy a rozpredava sa stat (lebo fico s meciarom a slotom spravili nejaky ten dlh).. je cas pre nove strany, nove myslienky a navrhy. SaS prisla na scenu v spravny okamih, som zvedavy este ako sa budu prezentovat Obycajni ludia..
@aguri500 hneď len musím zareágovať na "pani úžasnú a najmúdrejšiu" sandy
takže @sandy114 Asi nevieš čítať ale nadávať tu začali tupovoliči Zlepenca a nie ja. A okrem toho ja diskutujem aj na pol. fórach veď čo myslíš prečo sa mienka asi prikláňa viac a ľavici ako k pravicy ? Hádaj A to že nadávam, ja som ľavičiar a na rozdiel od pravičiara viem si povedať svoj názor a keď to niekto nevie pochopiť slušne tak nech nečaká slušnú odpoveď ty krava
@aguri500 Hovorím na to že ale viem že ak sa aj spoja tak to bude stále lepšie ako tento BLUE Zlepenec. Ale radšej by som bol za Smer+SNS, alebo Smer + KDH.
@aguri500 a čo by podla teba mali s nemocnicami spraviť? Veď tie sa neustále zadĺžujú a toto je jediná možnosť ako ich prinútiť rozumne hospodáriť.
Asi rok dozadu som čítal v plus 7 dní rozhovor bývalého primára nemocnice ktorého sa pýtali ako to je možné že jeho nnemocnica mala počas jeho pôsobenia ak jediná zisk. A narovinu tam povedal že preto, že na rozdiel od iných nemocníc, v tej jeho vedenie nerozkrádalo nemocnicu. Tak fakt neviem čo si o tom myslieť.
A že sulík je väčšie zlo ako fico si fakt nmyslím. Sulík sa minimálne tej ekonomike rozumie aj ked podporuje feťákov a buzerantov
@sven koalicia Smer SDKU prip. KDH by mi az tak nevadila ale Smer SNS to by bolo dost zle...SNS na cele so Slotom je hroza des ale predpokladam ,ze sa do parlamentu nedostanu.
v podstate mi je jedno kto bude vladnut obe vlady toho dodrbali uz tak vela ,ze slovensko znesie uz vsetko...
Mna zaujima hlavne ministerstvo zdravotnictva a ked porovnam sucasneho experta od KDH s Rasim tak bola to najhorsia volba aka mohla byt...
@aguri500 Možno to budeš nerád počuť ale súčasné preferencie ukazujú že sa SNS do parlamentu dostane. A to so Slotom.. no môj názor je že je v politike už pridlho a mal by ho niekto ako predsedu strany nahradiť ale ako strana sama o sebe nie je zlá.
Ja sa len smejem na tom ako všetci hovorili po voľbách v 2010 že jééj bude nám teraz dobre bez Fica, no hovno ľudom je ešte horšie. A v EÚ sme na smiech....
A rušiť nemocnice, robiť z nich akciovky, ..to už je zlodejina najvúčšia od čias predaja SPP a SE, je jedno kto bude ministrom zdravotníctva, lebo nemocnice už budú s.r.o čky
@semhamforas na to aby akciovka fungovala musi byt v pluse...a to nie je ziadna nemocnica cize by hned po transformacii isli do konkurzu...jedina fungujuca akciovka je vusch ale to nemozeme nezivat nemocnicou...
pozri transformacia by priniesla zanik nemocnic a zase by z toho vysiel najhorsie paciet plus by ho osklbali o posledne eura...ja si neviem predstavit co by bolo ak by zrusili nemocnice v mestach ako trebisov ci vranov a vsetko by sa presunulo do ke...ano na jednej strane lekari by si polepsili ale aj tak je to obrovska chyba...
ja suhlasim ,ze do buducnosti je to asi jedine riesenie ale teraz a takym stylom to nejde...
co sa tyka rozkradania neviem vedel by som ti povedat aka je situacia v ke ale tu to pisat nebudem...
sulik dokazal obrovsku vec...znicil vladu a ´´zabranil´´ prijatiu eurovalu... sulik sa sice ekonomike rozumie ale este sa v politike nenabalil tak ako fico ci dzurinda a ostatna haved...
@sven strana ktora ma vo svojich radoch idiota ako je lukac je nasmiech a uraza nrsr...a slota je kapitola sama o sebe...netvrdim ze cela ich filozofia je zla urcite maju aj oni v niecom pravdu ale ti ludia co tam su no to je hrozna vizitka...
@hoperpohroma no, to je ale strašný argument, že budú huliť aj tak, tak by sa malo teda zlegalizovať aj lsd veď aj tak ho berú feťáci a brať budú..a nikdy by som si nedovolila tvrdiť že si homosexuál alebo feťák, len tvrdím, že u takých mali veľkú podporu.
Myslím si, že daň z trávy by nepriniesla až tak veľa peňazí do štátnej pokladnice - ak narážaš nato. Pravdepodobne by bola lebo zlegalizovaná vo veľkej miere v zdravotníctve a s veľkými obmedzeniami na nejaké konzumné užívanie ľudí - čo by veľmi asi nevyhovovalo tým, čo užívajú marihuanu denne, takže by aj tak fungoval nelegálny predaj tejto drogy.
@sven tak čo som ti ja povedala, že mi hneď nadávaš? pravdu? prepáč, pravda bolí... a už sa s tebou nebudem rozprávať na túto tému lebo sa ešte viac náhodou strápniš ako si sa už
@semhamforas Ty vieš čo vôbec znamená prestup nemocníc na akciovú spoločnosť? To že už štátne nemocnice nebudú existovať! To, že keď budeš chcieť vyšetrenie, budeš musieť platiť 250 eur ročne súkromnej nemocnici + ešte zdravotné poistenie (evidentne veľká blbosť.) Odkiaľ má na to zobrať peniaze nejaká trojčlenná rodina? Tá má akože vysoliť 1250 ročne, aby ich láskavo niekdo vyšetril? Plus ešte platiť lekárom? Sa zobuď.
Mňa najviac dostalo to, že ľudia, čo dostali cukrovku nie svojou vinou, si musia sami platiť inzulín a všetky tie veci, poisťovňa na nich zvysoka jebe... a nenechajú na tom inzulíne, dávkovači, merači cukru MESAČNE 200 eur?
Btw, k Sulíkovi. Nemám šajnu, čo si o ňom myslieť. Vedel, že euroval sa musí zaplatiť, ale aj tak povedal nie (a vedel, že jeho slovo aj tak nezaváži). Buď chcel, že si týmto postojom získa ľudí, ktorý dostanú pocit, že on je niekto, kto sa o nich naozaj bude starať (,,Jediný, čo vydržal až do konca... jediný, komu záleží na blahu Slovákov, jediný, čo nezapredal svoj národ, bla bla, bla), alebo si chcel zaistiť dlhšiu budúcnosť v parlamente.
Nakoniec sa zo Sulíka môže stať druhý Fico, len to nikto žiaľ dopredu nevie... zatiaľ je Sulo "národný hrdina", ktovie ako sa zmení, keď sa dostane znova do parlamentu a dosiahne tak svoj ciel.
@sven a ty máš aké argumenty? že sú všetci jebnutí a malé deti? ozaj cg k takým argumentom, musel si zapojiť všetky mozgové bunky aby si ich vyprodukoval
@aguri500 tie nemocnice by možno ani nezanikli ako skôr zmenili na súkromné. A napíklad aká operácia ťa vyjde lacnejšie v súkromnom zariadení.
V tomto prípadne sa mi fakt zdá že bude lepšie ak budú nemocnice vlastniť súkromnci (ni monopol). ceny ostanú tie isté (vid porovnanie súkromných a štátnych lekárov dospelých aj detí) a štát nebude musieť mínať miliony na ich oddlženie. V konečnom dôsledku to oddlženie aj tak zaplatia ľudia.
A či sa sulík chcel nabaliť to neviem. Myslím že ak by mu šlo nabalenie tak by v pohode podnikal ďalej. Predsalen mu to muselo velmi dobre vynášať keď si mohol dovliť súkromné lietadlo. Čiže núdzou určite netrpí a ak by ostal podnikať tak by ani nikdy netrpel. Na rozdiel od Mečiarovcov, Kalináka, Počiatka a Fica čo záhadne zbohatli až počas pôsobenia v politike
@stenatko či chodíš k štátnej detskej alebo neštátnej, vyjde ťa to na rovnaký peniaz. Ak ideš na operáciu, neštátna ambulancia ťa vyjde lacnejšie. Je blbosť že by ťa to vychádzalo nejako extra drahšie lebo aj sukromná nemocnica by musela byť konkurencieschopná. Vychádzalo by ťa to rovnak akurá v sukromnej nemocnici by s tými peniazmi čo dostnú od poisťovne narabali normalne a nerozkradali ich tak, ako v štátnych nemocniciach.
A nie euroval sme priat nemuseli. Slovensko malo právo veta čiže sme ho mohli uplne kludne stopnut. Tan kto rozbil vládu je Radičová lebo OL, OKS aj SaS od začiatku hovorili čo spravia (odídu) a Radičová ich aj tak vydierala. Ale to je jedno, ja som vyslovene proti eurovalu nebol, skor som spokojny ze sme ho podporili len mi je luto vlady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Je to pravda ?
kiez by bola cela vlada SAS, ziadny prijebany euroval by nemusel byt, ludia co hulia by nemuseli sediet tolko ako ludia co vrazdia a ani by sme nemali take dlhy ktore mame vdaka tvojmu milovanemu fickovi
ale tak hovor debilovi, ze
Drž sa.....
A táto fotka modrého Zlepenca hovorí za všetko
Ľudia si proste uvedomili že s Ficom zle, bez Fica ešte horšie.
Alebo o J ''N'' T?
och a áno, vložím sem iba takú malú prognózu, že očakávam, že o chvíľu si "tupovoliči" poviedia, voľme všetci Obyčajných ľudí lebo to sú nezávislí poslanci...hmm...len treba pri tom volení domyslieť, že aký dobrák by s nimi išiel do koalície potom...
Co vie o politike 70 rocna babka?
Vsetci su napicu , meciar je super , to je asi cele.
ja som sa dostal do situacie kedy nemam koho volit pravica na cele s radicovou uz nema moju doveru a smer volit nepojdem ale ked bude Fico pri moci horsie ako teraz to nebude...
@sven co hovoris na to ze Fico uvazuje nad koaliciou s SDKU???
taký šašo
Uvedomuješ si, že týmto ficovi ako človek, ktorý nevie o danej problematike ani makké f , ficovi vlastne touto propagáciou skodiš ?
zasrate konzervativne strany ktore si myslia, ze su x rokov v politike tak ze uz maju to svoje teple miestecko.
je predsa jasne, ze ked vladli vyse 2 az 3 volebne obdobia a slovensko nemalo ziadny progress tak dalej to uz nebude ine. Nezamestnanost je taka ako nikdy a rozpredava sa stat (lebo fico s meciarom a slotom spravili nejaky ten dlh).. je cas pre nove strany, nove myslienky a navrhy. SaS prisla na scenu v spravny okamih, som zvedavy este ako sa budu prezentovat Obycajni ludia..
takže @sandy114 Asi nevieš čítať ale nadávať tu začali tupovoliči Zlepenca a nie ja. A okrem toho ja diskutujem aj na pol. fórach veď čo myslíš prečo sa mienka asi prikláňa viac a ľavici ako k pravicy ? Hádaj A to že nadávam, ja som ľavičiar a na rozdiel od pravičiara viem si povedať svoj názor a keď to niekto nevie pochopiť slušne tak nech nečaká slušnú odpoveď ty krava
@aguri500 Hovorím na to že ale viem že ak sa aj spoja tak to bude stále lepšie ako tento BLUE Zlepenec. Ale radšej by som bol za Smer+SNS, alebo Smer + KDH.
Veď to je jedno, kde o tom založí tému, predpokladám, že aj na fórach pre malé deti vedia účastníci diskusií o politike viac ako on
Asi rok dozadu som čítal v plus 7 dní rozhovor bývalého primára nemocnice ktorého sa pýtali ako to je možné že jeho nnemocnica mala počas jeho pôsobenia ak jediná zisk. A narovinu tam povedal že preto, že na rozdiel od iných nemocníc, v tej jeho vedenie nerozkrádalo nemocnicu. Tak fakt neviem čo si o tom myslieť.
A že sulík je väčšie zlo ako fico si fakt nmyslím. Sulík sa minimálne tej ekonomike rozumie aj ked podporuje feťákov a buzerantov
Niesom proti jeho názoru a myslím, že na tom niečo bude..
v podstate mi je jedno kto bude vladnut obe vlady toho dodrbali uz tak vela ,ze slovensko znesie uz vsetko...
Mna zaujima hlavne ministerstvo zdravotnictva a ked porovnam sucasneho experta od KDH s Rasim tak bola to najhorsia volba aka mohla byt...
@neith74 Fajne Ale ja sa ešte do politiky nehrniem, až príde čas potom
To tie tvoje úžasné fóra.
Neviem, či som niekedy videl zaslepenejšieho človeka, ako ty ...
Ja sa len smejem na tom ako všetci hovorili po voľbách v 2010 že jééj bude nám teraz dobre bez Fica, no hovno ľudom je ešte horšie. A v EÚ sme na smiech....
A rušiť nemocnice, robiť z nich akciovky, ..to už je zlodejina najvúčšia od čias predaja SPP a SE, je jedno kto bude ministrom zdravotníctva, lebo nemocnice už budú s.r.o čky
pozri transformacia by priniesla zanik nemocnic a zase by z toho vysiel najhorsie paciet plus by ho osklbali o posledne eura...ja si neviem predstavit co by bolo ak by zrusili nemocnice v mestach ako trebisov ci vranov a vsetko by sa presunulo do ke...ano na jednej strane lekari by si polepsili ale aj tak je to obrovska chyba...
ja suhlasim ,ze do buducnosti je to asi jedine riesenie ale teraz a takym stylom to nejde...
co sa tyka rozkradania neviem vedel by som ti povedat aka je situacia v ke ale tu to pisat nebudem...
sulik dokazal obrovsku vec...znicil vladu a ´´zabranil´´ prijatiu eurovalu... sulik sa sice ekonomike rozumie ale este sa v politike nenabalil tak ako fico ci dzurinda a ostatna haved...
Myslím si, že daň z trávy by nepriniesla až tak veľa peňazí do štátnej pokladnice - ak narážaš nato. Pravdepodobne by bola lebo zlegalizovaná vo veľkej miere v zdravotníctve a s veľkými obmedzeniami na nejaké konzumné užívanie ľudí - čo by veľmi asi nevyhovovalo tým, čo užívajú marihuanu denne, takže by aj tak fungoval nelegálny predaj tejto drogy.
Mňa najviac dostalo to, že ľudia, čo dostali cukrovku nie svojou vinou, si musia sami platiť inzulín a všetky tie veci, poisťovňa na nich zvysoka jebe... a nenechajú na tom inzulíne, dávkovači, merači cukru MESAČNE 200 eur?
Btw, k Sulíkovi. Nemám šajnu, čo si o ňom myslieť. Vedel, že euroval sa musí zaplatiť, ale aj tak povedal nie (a vedel, že jeho slovo aj tak nezaváži). Buď chcel, že si týmto postojom získa ľudí, ktorý dostanú pocit, že on je niekto, kto sa o nich naozaj bude starať (,,Jediný, čo vydržal až do konca... jediný, komu záleží na blahu Slovákov, jediný, čo nezapredal svoj národ, bla bla, bla), alebo si chcel zaistiť dlhšiu budúcnosť v parlamente.
Nakoniec sa zo Sulíka môže stať druhý Fico, len to nikto žiaľ dopredu nevie... zatiaľ je Sulo "národný hrdina", ktovie ako sa zmení, keď sa dostane znova do parlamentu a dosiahne tak svoj ciel.
A KDH by mala ísť jednoznačne do prdele už.
V tomto prípadne sa mi fakt zdá že bude lepšie ak budú nemocnice vlastniť súkromnci (ni monopol). ceny ostanú tie isté (vid porovnanie súkromných a štátnych lekárov dospelých aj detí) a štát nebude musieť mínať miliony na ich oddlženie. V konečnom dôsledku to oddlženie aj tak zaplatia ľudia.
A či sa sulík chcel nabaliť to neviem. Myslím že ak by mu šlo nabalenie tak by v pohode podnikal ďalej. Predsalen mu to muselo velmi dobre vynášať keď si mohol dovliť súkromné lietadlo. Čiže núdzou určite netrpí a ak by ostal podnikať tak by ani nikdy netrpel. Na rozdiel od Mečiarovcov, Kalináka, Počiatka a Fica čo záhadne zbohatli až počas pôsobenia v politike
A nie euroval sme priat nemuseli. Slovensko malo právo veta čiže sme ho mohli uplne kludne stopnut. Tan kto rozbil vládu je Radičová lebo OL, OKS aj SaS od začiatku hovorili čo spravia (odídu) a Radičová ich aj tak vydierala. Ale to je jedno, ja som vyslovene proti eurovalu nebol, skor som spokojny ze sme ho podporili len mi je luto vlady
Akú odpoveď si asi čakal?
Odkiaľ by som mal o tom vedieť, ak nie z tvojich fór?