Takže čo by ste tak chceli zažiť, keby ste mohli, baví vás stereotypný druh života alebo by ste chceli zažiť niečo vzrušujúce a zvláštne, niečo nové. Ak áno čo by to bolo?? Ja by som dačo také zvláštne chcela zažiť, strašne by som chcela ísť pozorovať t
chcem byt slavna hviezda ktora zije v los angeles ma bohateho muza krasny dom uzasne auto pekne dieta(Vivien sa bude volat ..zivit sa ..hmm..ked spievaju daky znamy spevaci/spevacky tak za nimi na koncertoch tie tanečnice robit .. a nevim ci je to nezvycajne ja o tom snivam uz stráááááášne dlho
Teraz som bola mimo Slovenska a ešte aj idem,takže stereotyp mi nehrozi. Ale mojím snom je ísť raz do Afriky pomáhať deťom, tak dúfam, že sa tam dostanem
ja by som chcel zazit to co coskoro zazijem preteky na autach ale surovo preteky "s flekovanim plne rychlosti so vsetkym co ktomu patryyyy" lebo som v spravom meste ... STARA TURA 4ewer
Nuz neviem ako ty, ale ja stereotypny zivot nemam, ale urcite by som chcel niecim okorenit...chcel by som cestovat teda cestovat skor vidiet fakt zaujimave miesta na ktore sa ale asi aj tak nedostanem Ale raz asi ano
@redbull ďakujem Aj keď zas v bežnom živote som zas taká dobrá a ochotná každému pomôcť teda určite neni. Ale deti mám veľmi rada a teda by som to robila s radosťou, najmä preto, že za to nemôžu, do akých podmienok sa narodili.
kvalitne odohrat s kapelou veeeeeeeeeelky ale fakt velkyy koncert na este vacsom podiu s este vacsiou aparaturou kde by vsetci saleli a ja by som z toho mal nesmiernu radost po koncerte by ma v zakulisi cakala moja(nejaka neznama zatial) druha polovicka a uzil by som si nou vecer niekde pri jazere od ktoreho by sa odrazali luce svetla z mesta.lezat v trave a len sa zamyslat...
ja by som chcela zažiť jeden pocit, ktorý je nereálny - pocit, kedy vám ľudia nezávidia, neodsudzujú vás za niečo, čomu nemôžu rozumieť a doprajú vám pocit šťastia. Asi som príliš náročná. :/
moj najvacsi sen je Bora Bora potom v buducnosti by som velmi chcela mat vlastnu modnu znacku a este si chcem velmi skocit s padakom z aspon niekolko kilometrovej vysky
Chcem si zobrat chudobneho ale mileho muza ( ja budem samozrejme vzdelana a bohata ) chcem mat velky dom . 2-10 deti vsetci chlapci a posledny bude teply to by som fakt chcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
chcel by som zazit jednu rally jazdu a chcel by som byt moc blizko zivej sopky!
ale inak by som chcel skusit z drog Lysohlavky
potom z takych adrenalinovych veci nejaku Horsku drahu a vseliake mozne kolotoče
a ist na nejaky velky futbalovy zapas lebo chodim iba na nasu dedinsku ligu
Chcea by som sa stretnuť s Angelinou a s Bradom Pittom
Chcela by som zomrieť v spanku...amen..
samozrejme realita ide v tomto pripade bokom