isla by som do australie,potom na kubu a mozno s @tenpatic-om na saharu ...potom by som navstivila national gallery,(rozne galerie kde su diela mojich oblubenych umelcov)madame tussauds museum a isla na rozne koncerty
rýchlo by som nazbierala všetkých, čo by chceli a spoločne by sme sa premiestnili na fjordy a tam celý týždeň len vychutnávali tú nekonečnú pohodu a vyrovnanosť.
Severne Finsko, Swedsko, Nemecko, Velka Britania, USA, Cina, Japonsko, Spanielsko, Malorka, Hawaj, Kreta, Rhodos, Chalkidiké, Egypt, Gerlachovsky stit, Krivan, Mount Blanc, Mount Everest, Kilimandžáro a ja neviem kde vsade este co by ma este napadlo pocas toho tyzdna ...
vratila by som sa do ery 70s a hippie, chcela by som zazit vznik a vzrastajucu slavu rockovych legiend z 50-60s, chcela by som vidiet a prezit cobainovske obdobie kebyze mam tak 16 rokov a to je asi vsetko
na koncert nirvany a na hitlerov prejav a vidiet par berlinskeho muru ak sa bavime o case. ak o mieste tak...hmmm...na antarktidu a do ruska tam by som sa vyhrala aj 6 rokov
ak sa da aj v case tak zazit koncert hendrixa led zeppelinu Black Sabbathu Iron Maiden Judas priest atd. zmenit plno blbosti z mojho zivota a vzdy v 9. den sa vratim na den ked som tu vecicku ziskal a presadol na nu
@0 - urobil by som tomu obrovskú reklamu a za jednu cestu by som si účtoval také 3 stovky, možno viac, podľa toho ako by sa to uchytilo, a kým by sa biznis rozbehol, tak by som si pobehoval kde by sa mi zachcelo. ak by sa dalo cestovať aj v čase, tak prvá cesta by viedla niekam do minulosti a tú reklamu by som si dal tam .
ak by sa podarilo, tak super, boli by prachy, a tie nemajú obmedzenú životnosť na týždeň.
ak by sa nepodarilo, tak nevadí, pocestoval som si.
Ak by to bolo také malé, že by sa to zmestilo do vačku, začala by som závodne behať a prelomila všetky rekordy...
Ak by to bolo také, ako @20 , šla by som proste všade... V prvom rade do Kjóta... A obehla by som určite Fínsko, Švédsko, Island, Zimbabwe... A šiesty deň by som to predala a potom by som si fajne žila až do konca života.
navstivil by som vsetky krasne miesta na zemi kam by som chcel ist a vsetky mesta do ktorych by som chcel ist a poobzeral by som sa vsade na slovensku a vo svete a siel by som do vsetkych statov
Preco kazdeho zaujima minulost? ta sa neda vyuzit radsej do buducnosti pozret co zle sa stane a zabranit tomu a aby som nebol taky spravny tak este vyhrat v LOTE vsetko co sa da , aj o gate obrat tych parchanotv co nikdy moje cisla nevylosuju !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a Vybehla by som konečne Slavkovsky to úplne na koniec a tam by som to zázračné hocičo hodila do oblakov a ostala tam
ak by sa podarilo, tak super, boli by prachy, a tie nemajú obmedzenú životnosť na týždeň.
ak by sa nepodarilo, tak nevadí, pocestoval som si.
nie, ty by si taký prístroj nikdy nemal, ty by si bol len jeden z tých, čo by so mnou kvasili na fjordoch.
alebo sa chceš hrať na čajku a vrhať sa do toho po hlave?
Ak by to bolo také, ako @20 , šla by som proste všade... V prvom rade do Kjóta... A obehla by som určite Fínsko, Švédsko, Island, Zimbabwe... A šiesty deň by som to predala a potom by som si fajne žila až do konca života.
Ale je dobre
Ale je dobra