nič.... dojedla som pomaranč, idem si začvičiť na brucho potom zjem dajaku varenu zeleninu, namočím si sóju, dám si intervalový tréning na doma, zasa čohosi zobnem a pojdem na intervalovy beh prvý krát v tomto roku .... len tak mi to napadlo ked som zbadala ten burger, hranolky, cola... a hneď som sa videla bližšie k mojmu cielu a medzi tým si budem čítať kolísku
ale keby môžem (mám doma alebo po výplate tak by som si rybu na masle dala
hrozienka v čokoláde. hrozienka v čokoláde. hrozienka v čokoláde. hrozienka v čokoláde. hrozienka v čokoláde. hrozienka v čokoláde. hrozienka v čokoláde. hrozienka v čokoláde. hrozienka v čokoláde.
nemám okp, len sa nedostatočne snažím vyjadriť, že dostatočné množstvo hrozienok v čokoláde pre mňa ňeegzistuje
bryndzové halušky. to je take sitee ..ale inak ..... male paradajky olivy eidam syr ,,grecke hrozno,kaviar ,ktomu rybu z horcicovo medovou omackou plus ananasovy juice ...a potom mozno flasu vina cerveneho sladkeho ha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Teda,namiesto klasických zemiakov sme tam mali hranolky,ale bolo to mega ... Milujem môjho brata ♥
ja si idem urobit hranolky
dobru chut
ale keby môžem (mám doma alebo po výplate tak by som si rybu na masle dala
POPRIPADE AJ FRANCUZSKE ZEMIAKY ALEBO AJ SAMPINONOVU PIZZU SO SMOTANOVYM ZAKLADOM.
aj idem.
nemám okp, len sa nedostatočne snažím vyjadriť, že dostatočné množstvo hrozienok v čokoláde pre mňa ňeegzistuje
a melóóóóóń !
(povšimnite si veľkého ô, šikulka som)
A mám chuť na alkoholické drinky - s Bacardim alebo Absolut vodkou Raspberry.
Hej a krfiolovú polievku !!
Ale dala by som si nejaký chutný teplý nápoj, napríklad čokoládu zo šlahačkou alebo latte macchiato