S bývalým sme sa uz dlhší čas nerozprávali. A zrazu mi napísal či s ním nepôjdem na školský ples. No mne to príde divné ísť tam s bývalým. Aký na to máte názor ? Čo by ste mu povedali ? Išli by ste ?
chodila si s ním,lebo bol pre teba nejak výnimočný..prečo by si rozchodom mala prísť úplne o takú osobu? aspoň ja to tak beriem a s bývalými mám celkom dobré vzťahy... ja by som šla
Ak ste sa po rozchode nerozprávali a spolu nekomunikovali tak by som nad tým rozmýšľala ,prečo práve mne napísal..?.. Čo nemá s kým ísť ,ked si zrazu na mňa spomenul?alebo ma chce znova zbaliť? neviem ..podla toho aké mate spolu vzťahy ..
môjho bývalého absolútne ignorujem keďže má podivné nálady kedy mi na birdzi najprv okomentuje každý status tým ako ho strašne nezaujímam a potom ma niekoľko dní volá o jednej alebo druhej v noci von a na ignoráciu reaguje len nadávkami a jeho typickým primitívnym správaním.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@3 ô_ô
ak nemas chod trebars aj so svojim psom.
ak chces tak chod s nim
problem ?
sak chod
ja by som nešla lebo isto by sa niečo na tom plese stalo . teda možno no