Čo by ste poradili chalanovi (chlapovi) ktorému sa nedarí v citovej oblasti? Niežeby nevedel resp. nedokázal nájsť si dievča, jemu sa jednoducho v tom nedarí. Aj keď si nájde nejakú babu, vždy je to len na chvíľu a pritom on by chcel nejakú takú s ktorou
@dumbledore ale keď neni sa píše spolu, kto sa v tom má potom vyznať
Asi by som mu poradil nech na sebe pracuje (záľuby a tak, skrátka čo je jeho srdcu blízke) a nech vyhľadáva príležitosti, kde sa môže zoznámiť. Často práve prostredníctvom týchto koníčkov to ide ľahšie. Lebo prístup, že ono to raz príde neplatí, pokiaľ chodíš z práce domov a zase do práce.
@jurito tvoje okolie ti nastavuje zrkadlo. bud ti tym niekto ako malemu/mladsiemu ublizil a ty si uveril, ze to tak vzdy dopadne, takze teraz sa ti to vracia, alebo sa ignorujes ty sam. vytvor si so sebou pekny vztah a zacni si verit. a nechaj si tiez dorast gule...
a koľko rokov má ten mládenec? snaží sa, snaží a nedarí sa mu..hm...to si vyslovene pýta nejakú zmenu...treba začať niečo robiť inak ako doteraz...ak je jeho hlavná priorita niekoho si nájsť, čo tak namiesto mrhania času a energie do tejto činnosti sústrediť pozornosť radšej na niečo, čo dotyčnému ide, čo ho baví a napĺňa? a ak také nič neexistuje, najvyšší čas to začať hľadať...prídu iné myšlienky, iné názory, iné postoje, iné situácie, iní ľudia...nemyslím si, že jediná chyba nemenovaného je len v jeho hanblivosti...tam toho bude zďaleka viac...a to, že si vie priznať chybu a ospravedlniť sa je fajn, ale to k vzťahu žiaľ nestačí...
@lintu on ten mládenec má 39 rokov ale keby si ho videla naživo tak by si si možno povedala, že ten nemal ešte ani 30 rokov pretože vyzerá mlado. takže myslím, že oslovenie mládenec voči nemu je na mieste.
@joker75 aha, takže kategória chlapov nad 35...a to je nejaký problém? poznám kopu chalanov, ktorí sa pozoznamovali a poženili práve v takomto veku....a potom je tu druhá skupina chalanov nad 35, ktorým začínajú tikať hodiny a všemožne sa snažia si niekoho nájsť...ak ten tvoj kamarát patrí do tejto skupiny, tak by s tým mal čím skôr prestať, lebo nie je nič horšie ako keď sa na teba zavesí zúfalý chlap, ktorý ťa hneď z úvodu do vzťahu obháňa :ble:
@fixa kristepane len to nie ja som povedala, ze psychologiu studovat nepojdem, lebo nechcem radit za peniaze a nechcem si vymyt hlavu teoretickymi srackami... ludi treba pozorovat, byt empaticky, sledovat ich myslenie a motivacie... to ti skola neda...
@Joker75
no ja som mal tiež taký problém. Ide o jednu vec. Nepoznám ťa ale väčšina žien nemá rado pokiaľ to človek s vážnosťou preháňa. Treba byť k žene zdvorilý, milý, dokazovať jej lásku, hovoriť komplimenty ale keď to človek preženie začne to brať ako obohratú platňu. Dokazuj ale neprezen. A hlavne majú radi ak si vtipný. Rob si z veľa vecí srandu. Z okolia, zo seba a aj z nej. Hlavne ju ale neuraz to by si po*ral. Zase to nesmies prehnat najst v rovnovahu. Potom musis byt pre nu oporou.pocuvaj ju ale neprehanaj to s tym zase v tom zmysle ze sa jej nepytaj kazdu pol hodinu ci je vpohode. Mozno skus z toho vztahu trochu ubrat aby ste ho nebrali tak vazne ako nejaku formalnu veceru s prezidentom niekedy daj nejaku horucu poznamku (if you know what i mean) ale tiez to neprehnat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Asi by som mu poradil nech na sebe pracuje (záľuby a tak, skrátka čo je jeho srdcu blízke) a nech vyhľadáva príležitosti, kde sa môže zoznámiť. Často práve prostredníctvom týchto koníčkov to ide ľahšie. Lebo prístup, že ono to raz príde neplatí, pokiaľ chodíš z práce domov a zase do práce.
dalsi, prosim.
takže čo by som poradil sebe? ani neviem, zmeniť prístup, ale neviem ani k čomu ... chodiť viac do spoločnosti a viac spoznávať ľudí ... asi toto
dalsi!
..asi je už veľa hodín, ale @14 ma seriózne rozosmialo
A k @16 , stačí pridať "starý" a bude to na mieste
no ja som mal tiež taký problém. Ide o jednu vec. Nepoznám ťa ale väčšina žien nemá rado pokiaľ to človek s vážnosťou preháňa. Treba byť k žene zdvorilý, milý, dokazovať jej lásku, hovoriť komplimenty ale keď to človek preženie začne to brať ako obohratú platňu. Dokazuj ale neprezen. A hlavne majú radi ak si vtipný. Rob si z veľa vecí srandu. Z okolia, zo seba a aj z nej. Hlavne ju ale neuraz to by si po*ral. Zase to nesmies prehnat najst v rovnovahu. Potom musis byt pre nu oporou.pocuvaj ju ale neprehanaj to s tym zase v tom zmysle ze sa jej nepytaj kazdu pol hodinu ci je vpohode. Mozno skus z toho vztahu trochu ubrat aby ste ho nebrali tak vazne ako nejaku formalnu veceru s prezidentom niekedy daj nejaku horucu poznamku (if you know what i mean) ale tiez to neprehnat.