O__o este som sa nestretol s niecim takym aby bol niekto az tak sprosty ze by mali narazky na niekoho kto sedi pred nimi... no cisto teoreticky ak by sa to stalo tak by som hned vedel ze to musi byt osoba natolko vytreta ze mu mozem kludne prijebat
no lebo mne sa dnes stalo ze som isla domov... aaa nastupilo asi 5 chalanov, ak nie viac... aa stale neco na mna mali ale nepocuvala som ich moc lebo som mala sluchatka a snazila som si to nevsimat... ale viem ze to bolo na mna lebo ako som prepinala pesnicky tak to bolo uplne jasne... aaa nieco mi potom zacali kecat a ja som to uz nevydrzala a povedala som im,.. no im to pripadalo asi vtipne, ... strasne ma to nasralo.. idioti...
@mm47 tak priemer postavovo... ale zas na to by som si netrufla ved ja som som male slabe dievca a ani mi to nestoji za to aby som sa k nemu postavila a dala facku, alebo nieco podobne... este by autobusar vyhodil mna a nie ich
@natacka facku ani nedavaj , vacsina ludi tu bude pisat neviem ake veci ale naozaj by to nespravila @3 by pravdepodobne zle skoncil kedze nevie odhadnut ludi podla poslednej vety
tak po prvé mám vždy, keď idem autobusom v ušiach slúchadlá, čiže nemám šancu ich počuť a po druhé sa snažím maximálne vyhýbať autobusom, v ktorých by sa mohli viezť pochybné indivíduá takéhoto typu
ale myslím si, že už párkrát som započula, že sa hovorí o mne, no mala som to hlboko niekde a celkovo ma viac dokážu nasrať tie typy, ktoré si myslia, že autobus je nejaká dedinská krčma, kde sú navyše všetci hluchí (a sprostí) a treba kričať tak, aby to podľa možností počulo čo najviac ľudí
a aj napríklad keď sedím a niekto mi chce kolenami niečo vyryť do chrbta, tak sa buď škaredo pozriem, alebo sa začnem mrviť tak, že ak neprestane, tak bude mať dotyčný niečo vyryté v kolenách...aj keď by som mu najradšej jednu vrazila (čo určite nikdy neurobím, ale raz sa neovládnem a kľudne tam po niekom aj nahúkam ak bude treba)
Počúvajúc hudbu dosť potichu by som si to asi všimla, ale oni nevedia, ako nahlas počúvam, takže by si mohli myslieť, že nepočujem, pričom ja by som vlastne zachovávala len chladný odstup 8).
Podľa toho, koľkí by boli, ako veľmi nasratí a násilne sa tváriaci, koľko iných ľudí by tam bolo, či by bol večer, či by som v tom autobuse musela ešte dvadsať minút zostať...
toto leto som bola v auparku na wc a boli tam take 2 baby .. okolo 21 mohli mať tipujem.. a začali sa tam ujebavať jak nepríčetné a potom tá jedna z nich poznamenala že "nechápem ako môže mať niekto ryšavé vlasy" .. vtedy som sa na ňu pozrela pohľadom typu či jej nejebe náhodou a ona že čo čumím, či mi má jednu prijebať neriešila som to a odišla som
Okrem starych babiek si na mna v buse nikto neotvaral papulu. No a stare babky som samozrejme poslal do pice. Asi by som to tak spravil s kazdym, kto by zo mna nevyjebal dusu. I ked k tym jebnutejsim ludom treba mat specialny pristup, tych by som asi odjebal nejak sofistikovane. Primitivov to zvykne odradit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ked particka nejakych 17 rocnych géň tak sa spytam ze s kym sa to bavia
to je rozdiel , jebnut mozes aj 25 rocnemu ked ma 70kg a nie 100
ale myslím si, že už párkrát som započula, že sa hovorí o mne, no mala som to hlboko niekde a celkovo ma viac dokážu nasrať tie typy, ktoré si myslia, že autobus je nejaká dedinská krčma, kde sú navyše všetci hluchí (a sprostí) a treba kričať tak, aby to podľa možností počulo čo najviac ľudí
a aj napríklad keď sedím a niekto mi chce kolenami niečo vyryť do chrbta, tak sa buď škaredo pozriem, alebo sa začnem mrviť tak, že ak neprestane, tak bude mať dotyčný niečo vyryté v kolenách...aj keď by som mu najradšej jednu vrazila (čo určite nikdy neurobím, ale raz sa neovládnem a kľudne tam po niekom aj nahúkam ak bude treba)
Ale kedysi som bývala agresor .
A veru je divne ak si 25 rocny chlapi robia prdel zo 17 rocneho dievcata.
To je viac ako na zamyslenie
Ty ako dievca s tym vela nespravis.
Pokial nie su sfeteny, mas ale vyhodu.
Lebo ak sa im ozves neudru ta, skor sa mozu uvedomit...
Ziaden chlap neudrie zenu, iba ak je sketa...
Zato my chlapi sa do seba pustame takmer okamzite
Tym hovorim ze moze mat bud 190cm , alebo 25 rokov , skor zalezi na hmotnosti.
Zalezi na hmotnosti ci si v pozdnej puberte, alebo nie ?
Neviem co ti nie je jasne na tom ze vek nehra rolu pri konfrontacii az na iste pripady
Ako sa ona moze pustit do chlapa ? Maximalne mu moze povedat svoje...
Ci ma 70, alebo 100kg je jedno. Tak ci tak ju spacifikuje...
A ked ich bolo 5 tak je to uplne bezpredmetne