Tak do 9:35 som prežíval pekný víkendový dník plný pohody a kľudu... No ale zrazu zacal vrtat moj sused (byvam v panelaku) a este doteraz neprestal. Uz mi to lezie poriadne na nervy, ved neni ani pocut ked sa s niekym z rodiny rozpravam. A este k tomu mus
myslis ze prerabanie bytu sa da robit potichu???myslim ze nie, je to sice na nervy, ale ty to pochopis az ked budes mat vlastny byt a budes si v nom nieco riesit...cize musis vydrzat!!!ja mam zas problem ze sused v tvojom veku pusta nahlas hudbu, ze tiez ani slova nepocujem, ale nepotrham sa koli tomu....
Moj sused vrta do steny pravidelne (uz rok v kuse), ale nie pretoze preraba, ale preto ze je kokotny. Hop hop mu jebe na palicu. Minule stal pred vchodom, a chcel s noznicami zapichnut nejakeho typka.
a nam zatepluju bytovku, uz asi 3 tyzdne mame lesenie, po ktorom behaju vtpni ujovia takze nemozeme vytiahnut zaluzie ,len cez vikend a vrtaju staaaaaaaale okrem tych vikendov...vymenis sa?
pokial nieje nocny klud moze to robit..ja mam tiez suseda ktory jedneho casu vrtal kazdy den niekolko hodin este aj na stedry den ...alebo sak nechces ho pocut vypadni von ,alebo si pusti nahlas hudbu ....zo mna tiez niekedy maju susedia nervy ked mam nahlas hudbu (stena medzi izbou a chodbou sa trasie jak blazniva uz ked to mam len v tretine nechcem vediet co ma suseda dole alebo vedla ..subac je svina ) alebo ked kukam Prison Break
znaš čo to je vartac do panelu to dačo neskutočne .... ja minule tiež vrtal kôli takym ani nie velkym hmoždinkam myslim 8 do panelu 6 vrtakov poslo a dokopy zadna robota ....a dobre viem ako sa to širi najlepsie ked zavrta do vystuhy panelu (roxora) to počuju aj v druhej bytovke .....
@3 nuz ja byvam v rodinnom dome a stava sa, ze ma obcas v nedelu rano cca o pol 8 prebudza velmi prijemny zvuk susedovej kosacky...este ze maju taky siroky a dlhy travnik! alebo este lepsie: zateplovali dom...a ako sa najlepsie zbavit polystyrenu? no predsa ho zapalit v strede dvora ...ved hlavne ze sme vsetci zdravi a dychame pravy tatransky vzduch...
ale tak da sa to prezit..my mame susedov co vrtaju priebežne už 20 rokov co tu byvame.. cize steny už musia mať ako syr.. ale vrtaju stale.. peru vzdy od 10 hod večer a maju taku staru skakaciu pračku.. pravidelne tak 3-4x do roka nas vytopia a hlasna hudba je tak 2x do tyzdna, ze ani sama nepocujem svoje myslienky.
A co proti tomu? da sa povedat, ze ja som si na to už aj trošku zvykla, ale to vrtanie nie je prijemne, ked sa ma clovek sustredit napr učiť.
no moj foter ma na to jednoduche riesenie, vypne im istic elektriky a je pokoj.. alebo tiež ide "zaklopkať".. na dvere.. a už je ticho.. no je to podla mna prehnane..
treba to len akosi prežiť.. a byť viac von.. lebo to dost lezie na nervy.. to hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Môj bože chalan ty si iniciatívny ako sviňa ...
Kua šak ty chceš ísť preč tak načo akože čakáš?
@9 momentalne by som sa velmi rad vymenil ale v pondelok by som uz isiel naspät
A co proti tomu? da sa povedat, ze ja som si na to už aj trošku zvykla, ale to vrtanie nie je prijemne, ked sa ma clovek sustredit napr učiť.
no moj foter ma na to jednoduche riesenie, vypne im istic elektriky a je pokoj.. alebo tiež ide "zaklopkať".. na dvere.. a už je ticho.. no je to podla mna prehnane..
treba to len akosi prežiť.. a byť viac von.. lebo to dost lezie na nervy.. to hej
Alebo Arch Enemy. Alebo (hed)pe.