Keďže za jediný deň by som mnoho vecí, po ktorých túžim nestihla, tak áno, najskôr by som bola s rodinou, potom s priateľmi, v prírode, s Bohom aaa potom by som sa naposledy a poriadne zdrogovala aby som si ten koniec ani nestihla uvedomiť, zomrela by som vyrovnaná a maximálne spokojná na tú danú chvíľu ..
A kúpil auto aké chcem a bolo by plné reprákov, ale fakt že plné s takým zosilovačom basov že aj keď pôjdem po diaľnici s otvorenými dverami, bude to dunieť všade.
pomiloval by som sa s priatelkou, kupil by som si sud piva a tu najlepsiu travu, ktoru by som na slovensku zohnal a potom by som siel vyrabovat tesco a zozral by som vsetky chipsy co by sa mi dostali pod ruku...
Asi to, čo robím v obvyklé dni. Počas svojho krátkeho života som zažil asi štyri konce sveta (dva z nich boli stopercentne isté), predpovedané Nostradamom, sektami, podivuhodne vyloženými biblickými textami či Sibylou, no zatiaľ tu stále sme. Už sa teším na ten najbližší - 21.12.2012...
Preto si z koncov sveta nerobím ťažkú hlavu, lebo iste príde tak, že sa ani nenazdáme, a nie vtedy, keď ho vypočítame, za pomoci zvulgarizovaných textov Sibyly, Nostradama, či sv. Jána.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to mas ako vyberat si zmrzlinu, ktora este nie je v ponuke. a ani nevies ci bude.
/divna paralela, viem/
A kúpil auto aké chcem a bolo by plné reprákov, ale fakt že plné s takým zosilovačom basov že aj keď pôjdem po diaľnici s otvorenými dverami, bude to dunieť všade.
Ale túto časť si splním keď budem veľký...
A potom už len samé úchylnosti
Preto si z koncov sveta nerobím ťažkú hlavu, lebo iste príde tak, že sa ani nenazdáme, a nie vtedy, keď ho vypočítame, za pomoci zvulgarizovaných textov Sibyly, Nostradama, či sv. Jána.