Si sam doma,je noc. Už si v posteli,chystas sa spať,ked zrazu v inej miestnosti začuješ že tam niekto je/alebo počuješ že sa niekto zakrada do domu. Čo by si robil?
toto sa mi sice nastastie nikdy nestalo,ale ked som doma sam,tak to by bola fakt situacia ze by ma fakt troseno jeblo,ale staci mi ak je doma aspon jedna osoba a nemam problem vybehnut,proste ked som sam sa ovela viac bojim
Zobrala by som mobil, nejaký predmet ktorým sa dá udrieť a schovala by som sa na miesto, odkiaľ by sa dalo uvidieť, kto to je..A potom už podľa situácie
týždeň dozadu - som sám doma, zrazu len niekto skúšal kľučku, ani neviem ako som preletel do kuchyne po nôž. Prišiel otec skôr z práce a pozeral na mňa či mi ... .
Už sa mi raz stalo, keď som mal 7-8 rokov, že som otvoril dvere a dá sa povedať, že som mal nôž pod krkom... neviem ako to skončilo, ale bol to nejaký miestny psychoš a chcel niečo od otca a myslím, že asi dostal potom riadnu.
a keď som bol asi ôsmak (nepamätám si presne) som bol sám doma a znovu sa dobíjal nejaký ožran niekoľko krát za večer, skoro rozbil dvere a doteraz si hovorím, že som mal otvoriť a facnúť mu medzi oči.
stalo sa mi to keď som spala u kamaráta na dome ( on bol síce na dovolenke ) ... a prikryla som sa a čakala že to prestane ... ale po 5 hodinach mi to nedalo a pozrela som sa dole ... a to len jeho zajac behal dole po kuchyni lebo sme mu zabudli zavrieť dvere na klietke
strasne by som sa bala ale zobrala by som do ruky asi nejaku sklenenu flasu ze keby nieco by som tomu cloveku buchla po hlave a potom tou roztriestenou castou este porezala a zavolala by som na policiu ze mam podozrenie na vkradnutie nech ma pridu hned zachranit aj mame by som zavolala aby vedela keby sa nieco stalo
Vzala by som notebook (ako zbraň), normálne zapálila elektrinu, a potom by to so mnou asi seklo. Podľa toho, čo by tam bolo. Ale báť by som sa bála. Alebo by som zaliezla do skrine. Skúsim obe.
najprv sa nenápadne skryjem a zistím identitu páchateľa ....a potom použijem slzný sprej (ktorý mimochodom štípe jak hovado ) ...myslím že to by rozhodne nerozchodil...
No, myslím že ja by som nebola taká hrdinka, ako tu všetci vypisujete, že ste, ale buď by som si ľahla, a snažila sa tváriť, že sa mi to len zdalo, možno by som začala hľadať nejaký tažší predmat, (ale asi by som nenašla nič ) ale z postele by som nevyliezla z postele! Ja som strachopud a nehanbím sa za to! Amen!
noo ak by sa k nam niekto nezelany dostal cez to mnozstvo bezpecnostnych zamkov alarmov a cojawem akych hovadin co pokupoval otec tak by som mu pogratulovala dali by sme si red bull a zili by sme dalej Peace forever
posrala by som sa na mieste a potom sa skryla niekde v izbe... napríklad... za dvere, za PC pod stolom, do perinaka... a tam by som pomaly srala od strachu ďalej.
možnosť 2. ( keď niesom triezva)
po A. ( po 2-3 poldeci)
začala by som sa smiať. a po 10 sekundách nastáva možnosť1.
po B. ( po litri)
zobrala fľašu ( dopitá, nedopitá to je jedno) vyrútila sa z izby a s hurónskym revom by som is šla podať osobu čo ruší môj kľud.
Ja mám presný plán spravený.. ak som fakt že sama doma na noc, tak zamykám sestrinu izbu (máme spoločný balkón) s tým, že ak by sa niečo také stalo, pobežím zamknúť svoje dvere zvnútra, čo najtichšie otvorím balkónové dvere a vyjdem naň (tá sestrina izba je zamknutá, aby sa nemohli dostať za mnou tadiaľ), odtial prejdem po streche z terasy a zoskočím dolu a pobežím rýchlo preč, pokusim sa čo najrychlejšie preliezť bránu aj keď je dosť vysoká..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale ked som si to realne myslela zobrala som si tazky pohar kedze nic tazsie som nemala a cihala pri dverach
nakoniec to bola mama co sla pustit vonku psa -.-
Schmatla by som najsmradľavejšiu voňavku akú mám, v prípade fyzického napadnutia (na nastriekanie do očí )
Ale myslím, keby zbadá, že som sa pokakala tak odpadne aj bez toho.
Už sa mi raz stalo, keď som mal 7-8 rokov, že som otvoril dvere a dá sa povedať, že som mal nôž pod krkom... neviem ako to skončilo, ale bol to nejaký miestny psychoš a chcel niečo od otca a myslím, že asi dostal potom riadnu.
a keď som bol asi ôsmak (nepamätám si presne) som bol sám doma a znovu sa dobíjal nejaký ožran niekoľko krát za večer, skoro rozbil dvere a doteraz si hovorím, že som mal otvoriť a facnúť mu medzi oči.
neviem, asi spal dalej a krical: JOZEF CHOD K SEBE KED SI NAJEBANY !
ale v skutočnosti by som sa skryla pod perinu a dúfala, že si ma nevšimne... :/
posrala by som sa na mieste a potom sa skryla niekde v izbe... napríklad... za dvere, za PC pod stolom, do perinaka... a tam by som pomaly srala od strachu ďalej.
možnosť 2. ( keď niesom triezva)
po A. ( po 2-3 poldeci)
začala by som sa smiať. a po 10 sekundách nastáva možnosť1.
po B. ( po litri)
zobrala fľašu ( dopitá, nedopitá to je jedno) vyrútila sa z izby a s hurónskym revom by som is šla podať osobu čo ruší môj kľud.