Už je to pol roka do zadu, no stále sa nič nevyriešilo...niekedy v januári alebo vo februári sme boli vonku:ja, môj chalan a kamarátka s chalanom... sedeli sme na lavičke pri 1 zo sociálnych domov "dorka"...sú tam ubytovaný viac-menej rómovia... ale proti
Toto by sa hodilo skor do blogu podla mna. V com ti mame poradit, ked tak ci tak nemozes nic robit? No ale kazdopadne, aj pre hento nemam rad ciganov. Pre mna za mna mi nadavajte do rasistov, ale nemam ich rad.
Teraz ťa nepoteším... potiahne sa to ešte tri roky a NIČ sa nevyrieši. Zabudni, že sa s tých malých dostane von, že si to vymysleli a že sa tí starší priznajú len tak... Nič, fakt nič s tým polícia neurobí a prokuratúra má tým pádom zviazané ruky tiež. Ja to poznám z vlastných skúseností a neraz som toto riešil, nie presne to, ale podobné prípady.
Čo poradiť do budúcna... sadnúť si, nevšímať si ich, ak sa niečo bude diať, hneď sa zdvihnúť a kráčať preč. ak má dôjsť ku konfliktu, tak tasiť zbraň a neváhať ju použiť... Dostanete sa na druhú stranu, keď to bude slovo proti slovu, nebude nikto vedieť nikomu nič dokázať, no s tým rozdielom, že v nemocnici si poleží degeš (alebo ktokoľvek) a nie tvoj priateľ.
Ešte pre istotu dodám, ak by to nedošlo, zbraň plynová, výstrel do tváre z menšej vzdialenosti, zaistiť a potom úder zbraňou po tvári. účinné a isté, ako zastaviť útočníka.
komentáre nevymažeš to je prvá vec...a druhá vec NENÁVIDÍM TÝCH ČIERNYCH SKURVYSYNOV že to tak musím povedať!!!! svine sú to krista!! dobre je pár výnimiek na svete ale ja teraz riešim tú zvyšnú zberbu!! vyhádzala by som ich do mora žralokom ach!!! a tiež som neni rasista ale nič dobré nespravili a len to klame, kradne, podvádza...všade kam sa kuknem a počujem: ,,Nekúpiš Hugo Boss?? lacno´´ ma ide roztrhnúť...zatial vyťahujú luďom peňaženky z vačkov..FUJ!!!!!
...to je ***, ze sa neda nic robit...lebo fakt je to tak, ak cigan napadne bieleho, tak sa to viac-menej prehliada... a ak biely cigana hned sa to povazuje za rasisticky utok ... a este sa hovori, ze MY diskriminujeme ich - ACH BOZE MOJ!!! ... fakt nic "spravne" z hladiska policie atd sa asi neda robit... ak by sa to stalo mne, tak by tych ciganov asi strepalo par ludi, lebo ine riesenie asi fakt nie je, kedze cely tento system je blud... prepac, neviem ti poradit
mojmu znamemu cigan zrazil syna a zabil ho.cigan dostal rok basy za to ze nemal vodicak...tak sa nasral zobral buldozer a zrovnal zo zemou celu cigansku osadu resp. to co stihol lebo potom ho tam zabili... su to kurvy a netreba sa s nimi srat , nie su to ludia su to zvierata lebo clovek sa tak nesprava !!! preto chodte a zbite toho vydrbaneho cigana!!!
ak ani po tomto stale proti ciganom nic nemas, tak ta obdivujem (uznavam su aj slusni cigani)...toto je silne kafe..4-rocne decko si uz vie vymysliet spinavost za ucelom, aby niekto co nic neurobil dostal na picu..tvoja otazka znie, co by sme robili..v tom ti nepomozem, ja by som urobil to, ze by som nikdy nesiel sadnut si na lavicku ku ciganskej bytovke..co sa tyka sudu, tak to zhrnul uz @5
nech to povie polišom tvoj chalan veď on utrpel poranenie...alebo teraz, keď pôjdeš s chalanom okolo toho kokocigána, nech mu on vrazí ešte silnejšiu. Rozhodne to nerieš cez priateľov. Po roku by mali toho o tvojom chalanovi dosť a opustili by ťa.
my nato nič. Lebo raz je to tak a inokedy zase naopak. To je život. Môžeš to prijať alebo naopak, môžeš sa s toho zblázniť. Je to na tebe. Vyber si. Priateľ
Cigáni sú zákonom chránený, čiže nič sa nevyrieši(V tejto skurvenej krajine, ešte ani polícia na nich nemá). Pokiaľ nezačne tento štát niečo robiť s čiernymi hubami, tak buď oni nás jedného krásneho dňa vytlačia z tejto krajiny a spravia si tu vlastný štát a ešte tie skurvené západné kapitalistické krajiny ich budú podporovať(čo už aj robia). Druhá možnosť je že sa bude opakovať to čo tu už bolo a začnú sa tie čierne špiny kynožiť. Osobne si myslím že keby dnes začali kastrovať cigánov, tak už aj tak je neskoro.
Ako uz bolo povedane, v tejto nasej krasnej demokracii funguje opacna diskriminacia, teda vacsinova populacia je diskriminovana. Co je zaujimave je, ze len na jednu mensinu sa stale ukazuje ako na diskriminovanu a tou je romska mensina, ine mensiny zjavne podobny problem nemaju, a ze tu mame aj madarov, rusinov, ukrajincov, vietnamcov a nvm este koho co funguju normalne nikoho nezaujima. Co je logicke, kedze respektuju a riadia sa zakonmi SR. Dalsia vec ktora moze za terajsi stav je ta, ze si nechame kecat od kazdeho do nasej politiky voci mensinam a specialne voci romom. Takze nakoniec, sme tu sice vacsina, ale vlastne sa pomaly aj bojime vyjst z domu, pretoze sa nemozeme ani adekvatne branit proti utoku tejto pakaze kedze prakticky akakolvek obrana je okamzite klasifikovana ako rasovo motivovany utok a to plati pre kazdeho jedneho vratane prislusnikov PZ SR takze vlastne ani policia nam nepomoze, lebo nemoze.
A teraz mi povedzte, ci toto nie je postavene na hlavu, ze my sa vo vlastnom state mame bat ist na ulicu lebo kdesi sa moze schovavat retard splodeny nejakym inym retardom ktory sa narodil matke ktoru pojebal vlastny otec atd. atd. cize ma IQ male tykve ale vie svoje prava a to mu staci lebo vie, ze nikto z kompetentnych nikdy nic nespravi s romskou problematikou lebo by okamzite dostal nalepku rasista.
A konecne odpoved na tvoj problem, bohuzial, nic nenarobis, mozte ho akurat zmastit do bezvedomia. Sud aj keby bol, tak ho pravdepodobne prehrate kedze nikto sa s tym dlho bavkat nechce.
dakujem vam ze ste si precitali ten dlhy "pribeh" ono to kratsie neslo lebo potom by ste sem pisali ze to mam rozpisat podrobnejsie ak by niekto nahodou nechapal...napisala som to cele ako sa to stalo....a na policiu sme to ohlasili hned.... a vkuse len vypocuvaju a spisuju a vsetci v tom mate pravdu a to ma vlastne na tom najviac stve... sprosta politika, sprosty stat a kazdemu slubujem ze akonahle sa naskytne prilezitost pojdem byvat inde... nech si tu ostanu len cigani...a k teme: chceli sme ho zbit...neposielame nanho kamaratov-kamarati sa tam "posielaju" tak povediac sami a my s tym nic neurobime uz ho od vtedy zbili 2 krat...no stale nie my... aj tak dufam ze raz dostane to co mu patri...sice on to uz ma... len to ze nema kde byvat lebo "DORKA" je ubytovna pre socialne slabych len na rok.... a mam taky dojem ze ich vystahovanie sa blizi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Čo poradiť do budúcna... sadnúť si, nevšímať si ich, ak sa niečo bude diať, hneď sa zdvihnúť a kráčať preč. ak má dôjsť ku konfliktu, tak tasiť zbraň a neváhať ju použiť... Dostanete sa na druhú stranu, keď to bude slovo proti slovu, nebude nikto vedieť nikomu nič dokázať, no s tým rozdielom, že v nemocnici si poleží degeš (alebo ktokoľvek) a nie tvoj priateľ.
Ešte pre istotu dodám, ak by to nedošlo, zbraň plynová, výstrel do tváre z menšej vzdialenosti, zaistiť a potom úder zbraňou po tvári. účinné a isté, ako zastaviť útočníka.
o tom mi ktosi vravel..hadam som aj cital o tom..
a nic s tym neurobis moja mila, ja by som toho cigana nechala zbit s nadejou ze z toho nic nebudem mat
A teraz mi povedzte, ci toto nie je postavene na hlavu, ze my sa vo vlastnom state mame bat ist na ulicu lebo kdesi sa moze schovavat retard splodeny nejakym inym retardom ktory sa narodil matke ktoru pojebal vlastny otec atd. atd. cize ma IQ male tykve ale vie svoje prava a to mu staci lebo vie, ze nikto z kompetentnych nikdy nic nespravi s romskou problematikou lebo by okamzite dostal nalepku rasista.
A konecne odpoved na tvoj problem, bohuzial, nic nenarobis, mozte ho akurat zmastit do bezvedomia. Sud aj keby bol, tak ho pravdepodobne prehrate kedze nikto sa s tym dlho bavkat nechce.