čo by ste robili, keby že zistíte, že si vaša priateľka/priateľ píše s nejakým kamarátom/kamarátkou, ale nie normálne veci, ale veci typu že aké by bolo super, keby ležali teraz spolu v posteli, a bozkávali sa, alebo že aké prianie (typu poslanie nahej fo
tak najprv by som skontroloval ci je dobre nastavene OSPF alebo EIGRP. potom pozrel, ci je dobre nastaveny dhcp pool a snazil sa opingovat masinu kde je NAT out.
Určite by som o tom diskutovala. Ale neviem či by som po tom dokázala tej osobe ďalej dôverovať, pretože to nemuselo pri písaní skončiť, nevieš čo sa udialo aj v realite. Asi by som ten vzťah ukončila.
dost podobne veci si zazivam/som si zazivala ( :ehm: ) s jednym radsej nemenovanym kekedom konskym..... napriek tomu som to volako vsetko prezula a snazim sa verit, ze to este niekedy moze byt dobre... ono trapit ma to bude asi vecne a dost ma to poznacilo na psychike a uplne mi to znicilo sebavedomie... poradim ti, ak mas silu, tak ju opusti a vymaz zo zivota celkom, lebo sa budes len trapit! ona s tym neprestane! ...ja bohuzial na to tolko sil nemam..nedokazem to.
@qwer28 jasne ze kazdy ma svoj skutocny vek..len nema hracku ako dokaz
no co ja viem co by som robil.. asi rozhovor by to chcelo a vysvetlit si kto je kto a co komu chyba, resp. ci s tym nema problem. sak bud rad, ze tvoje dievca ma aspon fantaziu a nie je v tychto veciach chladna.. ale asi by mi to prekazalo..
zdúchol by som bez slova... vymenil telefónne číslo, zablokoval všade po internete, vyhýbal sa miestam, kde by sa mohla nachádzať.. toto som aj spravil v podobnom prípade, aký si napísal a dopadlo to tak, že ju to zlomilo tak, že doteraz je retardovaná, došla mi par krát domov spraviť krik, že ako si to predstavujem a kokotiny okolo toho, že ma miluje a bla bla bla.. a mňa to tak naplnilo, že absolutne som sa netrápil (a to som ju mal veľmi rád).. ale uplne ma to naplnilo, že som ju neurazil, nevynadal som jej, nijak som jej neublížil (výmyslami typu ,,veď ja mám druhú").. proste som sa v pokoji stiahol a izoloval a vyhral som nad všetkým
@fraintt to by nebola vôbec dobrá priatelka / frajerka ... ihneď by som začal definitívne hodnotiť a vytvárať podmienkové stavy, prečo? no lebo každý normálny človek pochopí prečo
ja by som na tom serveri "priatel/ka" nedeployoval uz aplikaciu, kedze JNDI by ukazovalo na nespravny datasource a connection pool by sa uz dodrbal, takze by sa mi rozsypalo cele EJB a ORM mapping, takze je dost mozne, ze moj reponse na jej request URL by bol "Bad Gateway", az by z toho dostala "Internal server error", pretoze x509 certifikat na SSL by vyprsal v tom momente,
ups
ja nvm, mne by to nevadilo, sak to su len take picovinky
neberiete to moc vazne? partner neviine flirtuje a vy to berete kokos jak keby ste ho prichytili ze vam prababku naklada do kakaca
@husky@tryptaminedream :ehm: nuz..nikto nie sme doko... jednoducho ho mam rada..napriek vsetkemu co porobil..... ono sa tie pekne chvile nedaju vymazat z hlavky len tak..a to ma pri nom drzi..ked sme spolu, tak mi je tak dobre, ze to prekryje vsetko to zle...... ale uznavam, ze som blba.
@mayben nie si blbá, ale uvedom si čo chceš . chceš sa trápiť bez výsledku ? márniť svoj život pre niekoho kto neprejavuje najmenšiu snahu ani tolko pre teba spraviť aby bol uprimný a snažil sa hrať ferovo ?
@topanocka vsak je jasne, ze nechcem aby mi klamal a istym sposobom ma podvadzal...ale mimo tieto zalezitosti je to clovek, ktoreho by som chcela a vedela by som si s nim predstavit buducnos za urcitych podmienok.. ako som spominala, som naivna..a verim v to, ze ludia sa menia a myslim, ze to chce kusok casu, kym sa to da do poriadku a potom bude dobre... ono aj situacia medzi nama je taka, ze mu to vlastne ani nemozem nejak zazlievat.... ach..(ne)vztahy su tak komplikovane
@topanocka nebol pri mne, ked som sa dozvedela, takze som ho nemohla zbit ...moja reakcia je, ze sa najprv opytam, ze co mi k tomu povie...potom sa vynadavam a postupne sa nejako ukludnim...
rozchod najlepsie rozhodnutie ake mozes asi spraviť a bez urazky dievča ktore ma frajera a pise si z nejakym kamaratom hentake veci je u mňa k***a este mi do oči povie ze nic stoho bi sa nestalo tak to uz je ozaj moc lebo je ine ked chlap neni prehnane žiarlivi debil a ine ked necha zo seba robiť oneho asi tak
@alysia@tangerina zas ste to pochopili zensky, ako inac ja hovorim, ze ak by to viera robila, tak by mi to nevadilo a mal by som pre to pochopenie, nic ine... uz je fakt cas sa uvedomit
@antifunebracka a ja zas hovorím, že keby vidím, že môj chlap robí niečo podobné, tak mu to nebudem vracať ale ho radšej pošlem niekam....
netrep hovadiny, ja len odpovedám na to, čo bolo povedané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Mala by som sest novych pasivne-agresivnych statusov za hodinu. A okamzite rozchod.
a chcela by som vedieť po slovensky čo si napísal @n0win0u
no co ja viem co by som robil.. asi rozhovor by to chcelo a vysvetlit si kto je kto a co komu chyba, resp. ci s tym nema problem. sak bud rad, ze tvoje dievca ma aspon fantaziu a nie je v tychto veciach chladna.. ale asi by mi to prekazalo..
Alebo toto do kolena.
» files.zeleziarstvomt.sk/200000024-e35ce... TE1.jpg
lebo by to najskor bol krestansky pohan.. a ti sa nemaju na mekku ani s podrezanym hrdlom pozerat
ja by som na tom serveri "priatel/ka" nedeployoval uz aplikaciu, kedze JNDI by ukazovalo na nespravny datasource a connection pool by sa uz dodrbal, takze by sa mi rozsypalo cele EJB a ORM mapping, takze je dost mozne, ze moj reponse na jej request URL by bol "Bad Gateway", az by z toho dostala "Internal server error", pretoze x509 certifikat na SSL by vyprsal v tom momente,
ja nvm, mne by to nevadilo, sak to su len take picovinky
neberiete to moc vazne? partner neviine flirtuje a vy to berete kokos jak keby ste ho prichytili ze vam prababku naklada do kakaca
netrep hovadiny, ja len odpovedám na to, čo bolo povedané