Rok je ešte dosť takže zrejme to čo stále. Ak by mi zostával len deň života tak by som pravdepodobne chcel ísť niekam kde je ticho, preč od civilizácie a zhrnúť si celý svoj krátky život. Nechcel by som zomrieť doma ani v spoločnosti rodiny.
povedala by som tomu, koho milujem, že ho milujem, tým, ktorých mám rada, že ich mám rada a tých, o ktorých si myslím že sú kokoti, tak že sú...
neodišla by som zo školy, len by som sa už nikdy viac nestresovala čo bude ak to nedám...
začala by som aj sama chodiť všade, kam som kedy ísť chcela, no nemala som s kým
skúsila by som kokaín, ale nie nejaký šmejd
a začala by som každý deň zapisovať moje zážitky, až niečo po mne zostane.... a aby si to raz niekto prečítal a vedel, kým som bola........
Skusila veci, ktore by som za inych okolnosti nikdy neskusila pretoze na nich nemam odvahu alebo sa bojim alebo len proste nemam s kym. Vsetko aj nebezpecne lebo keby som aj skor zomrela tak sa nic nestane kedze zomriem tak ci tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
všeličo bláznivé
ale posledné mesiace by som strávila doma s rodinou a so sami
a potom plakala
a potom neviem čo
A najlepšie ani nedať vedieť kde si aby jedného dna našli tvoje telo malé deti v pokročilom stave rozkladu
neodišla by som zo školy, len by som sa už nikdy viac nestresovala čo bude ak to nedám...
začala by som aj sama chodiť všade, kam som kedy ísť chcela, no nemala som s kým
skúsila by som kokaín, ale nie nejaký šmejd
a začala by som každý deň zapisovať moje zážitky, až niečo po mne zostane.... a aby si to raz niekto prečítal a vedel, kým som bola........