Tak niečo podobné sa mi stalo. Ale našťastie nám nedali fúkať. Lenže ani nemuseli, lebo to bolo na nás úplne vidno. Ale iba si zapísali naše mená, telefónne čísla a bydlisko. A povedali nám, že ak sa to ešte 2x zopakuje, tak to pôjde rodičom a do školy.
mne sa to stalo ked som mal 17, som nafukal 2 promile a s fizlami dosla aj socialka, podpisal som papier, za 2 tyzdne mi dosiel domov papier, ze treba ist na urad socialnych veci,rodiny etc.
tam sa viedol krizovy vysluch medzi mnou a pracovnickou socialky, kde sme si vydiskutovali preco som pil, co ma bavi v zivote, ako travim volny cas a podobne.. nakoniec ma informovala, ze do skoly papier posielat nebude ( v ten vecer sme v tom podniku nafukali asi 20ti neplnoleti ( oslavovali sa prve 18tky v triede no ) takze pohodka.. tazko povedat ako to bude prebiehat u teba, je mozne, ze rodicom odoberu socialne davky na teba.. kazdopadne svet sa nezruti koli tomu
Asi by som sa najprv z chuti zasmiala... a potom povedala to mame Veď nič sa nedeje preboha, mama mi tu furt rozpráva o jej bujarej mladosti a otec, ten by mal byť posledný, komu by to vadilo.
heej!to bola len mala party a vypila som štvrt flaše sedem a pol percentneho šampanskeho preto sa kurva pytam x) ... a @mm47 neuražaj prosim,ked sa ti nepači tak nekomentuj moju činnost,ďakujem za toleranciu?
Ja som sa vždy až na další deň podozvedala, kde a v akom stave sme v predchádzajúce deň stretli policajtov.
Som rada, že akurát v ten deň sa policajti rozhodli neplniť si poctivo svoje povinnosti (a áno, raz, ked som spala na vlakovej stanici, ktorú som pred tým ozvracala, ku nám prišli železniční, že máme odísť, lebo stanica sa zatvára a môj stav nijako neriešili, uznávam, to bolo tesnotka
počas mojej neplnoletosti som sa vyhýbala miestam, kam chodila razia. či skôr som bola tak ostražitá, že som od prvej razie, ktorú som zažila nepila v tom podniku až do 18. a tóóóľko peňazí, čo som ušetrila
už mám 18... a nepijem dáko.. a ani keď som mala menej, tak som nezvykla piť.. a ešte som nepočula, že by u nás len tak niekoho zastavili a dali mu fúkať.. a ani razie dáko nechodia a do krčmy a do barov som tiež nezvykla chodiť
to bolo ale tak že sme si dali na takom skrytom mieste kde druha skupina (nie od nas) robila dosť bordel tak na nich zavolali pangle a videli vedla nas flaše a už to bolo...tak? ludia šup prosim
nebolo! ved ma už nekritizujte ja teraz potrebujem radu,teraz je my nanič vaša kritika že som to nemala robiť ....ano dozvedia,ale potrebujem vediet že či je daka malička možnosť že by sa dal obisť zakon alebo tak xD a popripade..no proste niečo take xD
@21 pytala som sa roznych policajnych znamosti ci by sa to teoreticky nedalo kebyze sa neovladnem niektory vecer a bolo mi povedane ze na toto su strasne kurvy ze to velmi tazko po znamostiach tak normalne asi velmi nie nerada ta sklamavam
ked som mal 17 a pili sme s kamaratmi na dedine pri presove tak sme policajtovi kupili flasu a pil s nami...
musis si dat pozor aby ta nechytili...neboj raz na to prides ze robis hovadiny kazdy si tym musi prejst...vobec neries to ci nieco poslu domov alebo do skoly je to nepodstatne... zazijes este horsie veci.
@pandik doma na teba nakricia ale casom sa na to zabudne a v skole ti mozno za to daju dvojku zo spravania a tym to skonci... nic sa nestalo... nie si jedina koho nacapali...
@pandik pojdete za riaditelom ty mu slubis ,ze uz to nespravis ,ze ta to mrzi a tak a rodicia mu daju nejaku flasu nech na to zabudne... a je to vybavene...
@lamalamaduck bože prečo si nikto nedokažete odpustit kritiku? ved to je lahke povedať na to si mala myslieť skorej ,..ja som to forum založila aby som videla par nazorov ktore by ma uviedli do obrazu ako to cele vlastne može byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
tam sa viedol krizovy vysluch medzi mnou a pracovnickou socialky, kde sme si vydiskutovali preco som pil, co ma bavi v zivote, ako travim volny cas a podobne.. nakoniec ma informovala, ze do skoly papier posielat nebude ( v ten vecer sme v tom podniku nafukali asi 20ti neplnoleti ( oslavovali sa prve 18tky v triede no ) takze pohodka.. tazko povedat ako to bude prebiehat u teba, je mozne, ze rodicom odoberu socialne davky na teba.. kazdopadne svet sa nezruti koli tomu
Som rada, že akurát v ten deň sa policajti rozhodli neplniť si poctivo svoje povinnosti (a áno, raz, ked som spala na vlakovej stanici, ktorú som pred tým ozvracala, ku nám prišli železniční, že máme odísť, lebo stanica sa zatvára a môj stav nijako neriešili, uznávam, to bolo tesnotka
PS: ludia nenajde sa niekto komu sa stalo niečo podobne alebo kto sa v tom vyzna? nejaky policajt? DDDDD to by som moc chcela..xD
Inak ked si napisala ze islo by to do skoly a rodicom tak co riesis ci povedat .... dozvedia sa to aj tak
musis si dat pozor aby ta nechytili...neboj raz na to prides ze robis hovadiny kazdy si tym musi prejst...vobec neries to ci nieco poslu domov alebo do skoly je to nepodstatne... zazijes este horsie veci.
a neboj nič to prežiješ každý robí koniny