vzťah ako vzťah.... ak myslíš vážny vzťah tak by som si povedala "dievča vitaj v klube" .... jednoducho asi má svoje zásady podla ktorých si nenašla vhodného partnera...
Kamoškina sestra bude mať tento rok 20 a až teraz má prvý vzťah. Ona je úplne normálna, len v puberte keď jej kamošky "naháňali" chlapov, ona sedela doma pri knihách a poctivo sa učila.
Pochybujem, že pekné múdre a spoločenské dievča by nemalo do 20 chalana, keď "frajerov" majú aj 12 ročné deti už.. ale myslím, že v tom najväčší faktor zohráva hanblivosť, čo sa dá prekonať
1) ma komplexy ktore nevie prekonat (hanblivost, pocit vlastnej neatraktivity..)
2) nikto ju nechce
3) nema o nikoho zaujem
4) nestretla nikoho kto by jej sadol
5) nikomu nesadla ona
6) vztah pre nu nic momentalne neznamena
a vlastne...existuje miliarda dalsich moznosti ..
Pokial sa pytas informativne ako ta vnimaju osoby ktore uz vztah mali...je to individualny nazor. Je to uplne normalne..nie je to ani vynimocne ani divne...nezvykle na dnesnu dobu pre mainstreamoveho cloveka...
Vsetko o co prides su skusenosti,ktore nemusia byt vzdy k uzitku (chap to ze je noz ostry nemusis testovat tak ze sa porezes )...ak stretnes niekoho s kym si sadnete...a budete spolu tak verim ze to bude taky clovek co to bude respektovat a povedie ta ;d
zaleži na tom aka je, zaleži v akom prostredi bola vychovavana, zrejme je duchovne založena,a vztah berie ako posvätnu vec. alebo ,nema štastie najst si toho praveho, možno vie čo chce ale zatial to nenašla. ťažko posudit,ked tu žienku nepoznam osobne ja som mal prvy važny vztah ked som mal viac ako 25 rokov . vztah na jednu noc ma totiž nemotivoval
že buď je hanblivá, alebo nejakým spôsobom nezaujala chlapcov, alebo tých, ktorých zaujala, tak o tých zase ona neprejavila záujem, že nechodí moc do spoločnosti, kde by mohla niekoho spoznať, že nie je "koketná", že ju vzťah nelákal...dôvodov môže byť viac...
šťastné to dievča ... jak by som vymazala ten rok a pol s oným .. ci kks ... len problémy kvoli tomu ďalší rok a pol ... chvalabohu, som sa už spamätala
podla mna na tom nie je nic zvlastne, prave naopak, mozno si vynimocna a nehrnies sa do vztahu hned, pretoze si nenasla takeho, ktory by ti naozaj sadol ako partner ...a takych holiek je maalo, tie su potom vzacnejsie ..nie take, ktoru dostane kazdy..skor taka nedostupnost (v norme) je obdivuhodna na holkach v dnesnej dobe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Kamoškina sestra bude mať tento rok 20 a až teraz má prvý vzťah. Ona je úplne normálna, len v puberte keď jej kamošky "naháňali" chlapov, ona sedela doma pri knihách a poctivo sa učila.
alebo proste nemá šťastie.
alebo má v sebe poklad, ktorého doteraz nebol hodný žiaden chlap.
A tiez si myslim ze je to uplne v pohode, ze este nenasla toho praveho a nejde len tak s hocikym koho stretne.
a) extrémne škaredá
b) neskutočne sprostá
c) nejaká asociálka
d) moc náročná
Pochybujem, že pekné múdre a spoločenské dievča by nemalo do 20 chalana, keď "frajerov" majú aj 12 ročné deti už.. ale myslím, že v tom najväčší faktor zohráva hanblivosť, čo sa dá prekonať
Z logickeho hladiska...
1) ma komplexy ktore nevie prekonat (hanblivost, pocit vlastnej neatraktivity..)
2) nikto ju nechce
3) nema o nikoho zaujem
4) nestretla nikoho kto by jej sadol
5) nikomu nesadla ona
6) vztah pre nu nic momentalne neznamena
a vlastne...existuje miliarda dalsich moznosti ..
Pokial sa pytas informativne ako ta vnimaju osoby ktore uz vztah mali...je to individualny nazor. Je to uplne normalne..nie je to ani vynimocne ani divne...nezvykle na dnesnu dobu pre mainstreamoveho cloveka...
Vsetko o co prides su skusenosti,ktore nemusia byt vzdy k uzitku (chap to ze je noz ostry nemusis testovat tak ze sa porezes )...ak stretnes niekoho s kym si sadnete...a budete spolu tak verim ze to bude taky clovek co to bude respektovat a povedie ta ;d
(a dozvedela som sa práve o sebe veľa zaujímavých vecí, hlavne takých, čo mám brať asi pozitívne )
Ale ak nikoho este nevykusala, alebo si nezasekala...
Tak v tom pripade uz problem asi bude
možno je príliš kritická.
@34 tiež som sa dozvedela veľa tých zaujímavých vecí
- toto sa môžem pýtať ja