@salonka2022 napada ma krasna vec..mas 18 rokov boze piset mu o sexe smskou?hadam mate otvoreny vztah,tak mu to rovno povedz do oci ..co ta ma pomilovat po telefone?
Pokial je to momentalny stav, teraz v tejto sekunde tak to kludne posli a viac sa mi pozdava s dodatkom hned teraz.. pokial nieje jelito tak ho to potesi a spravne vyprovokuje.. chlapi maju radi ked su obcas aj oni provokovani .. drzim palce
no záleží asi od konkrétnych osôb, ale tak nemyslím, že by sa tým niečo pokazilo, podľa mňa to má istý dramatický efekt, možno aj viac než z očí do očí, také nečakané
keď sa pýtaš na také somariny, čo čakáš ,že ti povedia? Jeden povie, že wow, napíš to aj mne, iný ti povie, že je to somarina. A ty čo spravíš? šak pohni tým čo máš v hlave, kto pozná tvojho partnera lepšie ako ty sama?? máš 18 - už by sa patrilo vedieť čo kedy treba použiť
Nepodkladaj sa mu.Vydrz az s tym pride sam.Spravte si krasny vecer a tam sa mu oddaj.V opacnom pripade mozes skoncit len ako cislo v nekonecnom zozname pretiahnutych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nechápem? To sa niekde ponáhľaš, či chceš chalana ohúriť, či namotať sexom?
A mimochodom, koľko trvá váš vzťah?
o sexe po telefone si este nepocul ? btw napis mu, sa potesi .. alebo ti nieco brani rovno dojst za nim a splnit to ?