koncim tento rok strednu a v lete by som chcela pracovat (zarobit si). uz mam aj vyhliadnutu brigadu. ALE kamaratka zo zahranicia mi pisala, ze by chcela prist v lete do europy. ze ci by som s nou necestovala a tak. rodicia mi dovolili aj povedali, ze by zaplatili. ale ja sa neviem rozhodnut.
jaaj, ja som si neprecitala tvoj koment pochopila som to tak, ze co by som JA zvolila...ale toto meni situaciu, ked ti pride kamoska a pozyva ta na vylety, a este to mas aj cvaknute, nie je co riesit
ale zas na druhej strane-ak je ta brigada dobra a vynosna...
ja by som tak či tak nepracovala. makám celý rok a ešte mám aj v lete robiť? radšej šetrím počas roka na leto a vtedy si užívam no, ale aj keby si taká nebola, tak máš to zaplatené, to je aké terno práca sa vždy nájde, ale mať aj za čo a aj s kým cestovať, to býva problém.
Neuvažuješ o tom, že by si to skĺbila? Ale to musíš mať aj kus dobrodružnej povahy, myslím. Napr. by si mohla cestovať a všade si na čas pobudnúť, niekde tam si nájsť brigádu a tak.. Len to je dosť na neistotu, to neviem, či by Ti neprekážalo. Aj trochu nebezpečné možno. Ja by som to raz chcela...
@silwesa Kolko mas realne rokov? No, tak kamosku treba namotat . "Pood, budu nezabudnutelne zazitky!" - to by si asi ani moc neklamala, lebo pri neplanovanych vyletoch vzdy vznikaju take situacie, co uz nezabudnes. Kebyze priberies este nejakych chalanov do partie, je to bezpecnejsie, hm?
Aha.. to si prave pisala - tak myslime identicky. Brat by bol idealny! Prehovaraj, prehovaraj!
No, peniaze nejake urcite berte. Aj ked dva mesiace asi z 200 euro nevyzijete, ale na to tie brigady, ze. Tak este skus spracovat okolie . Drzim past a hor sa za dobrodruzstvom!
@flussica mam 17, v juli budem mat 18. kamoska tiez v juli bude mat 20. snad bude chciet. plan cesty uz mame na takych 50% zatial. cize bude treba poupravit, ak aj pracovat by sme chceli
a jo. s chalanmi by to bolo idealne. sranda a ani by som sa nebala cestovat/chodit po noci.
ta praca ani nie je tak odveci. zarobim, potom sightseeing a potom presun dalej.
ja som workoholik isto bych si vybrala pracu, naviac i tak jedina krajina po ktorej tužiim je ta naša
ale to cestovanie by bol pre teba zažitok iste, ked skončiš strednu život a najlepšie roky sa pre teba končia, ani vysoka ni ja taka užastna ako to prezentuju v lacnych americkych komediach, myslim, že by si si to mala naposledy užiť
ja viem, velmi to ocenujem.a preto aj vaham. predsa uz budem dospela a rodicia uz to robit nemusia. mam trochu vycitky, ale na druhej strane kamoska uz asi nikdy takto nepride.
ja by som chcela cestovat este aj s inymi (ako partia), ale viem, ze to je blbe s peniazmi. aj celkovo.
@paganstorm ti hrabe? vyska je PRESNE taka ako v americkych filmoch! sak pomaly kazdy den som na nejakej party a ucim sa asi 3 hodiny do roka. uz 4. rok. najlepsie obdobie v zivote, jednoznacne! vsak gympel bol hnus oproti tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
co by ste si vybrali?
pracovat cele leto alebo cestovat s kamaratkou?
ale zas na druhej strane-ak je ta brigada dobra a vynosna...
tuzim ta celu precitat!
@ostatni-ludia aj vy?! ale vas netuzim cele precitat.
najviac sa asi bojim, ze zatial sme len dve. a sa trochu bojim.
potrebujem este splasit nejakeho chlapca.
a sa rozhodnem. kedze moj brat odmieta.
a uvedomujem si, ze to nie je zadarmo. a akurat toto leto som chcela zarobit, aby som mohla zacat ukladat na ucet. a zas len minat (ani nie zo svojho)
ale zboznujem cestovanie
Aha.. to si prave pisala - tak myslime identicky. Brat by bol idealny! Prehovaraj, prehovaraj!
No, peniaze nejake urcite berte. Aj ked dva mesiace asi z 200 euro nevyzijete, ale na to tie brigady, ze. Tak este skus spracovat okolie . Drzim past a hor sa za dobrodruzstvom!
a jo. s chalanmi by to bolo idealne. sranda a ani by som sa nebala cestovat/chodit po noci.
ta praca ani nie je tak odveci. zarobim, potom sightseeing a potom presun dalej.
diki. dufam, ze to bude fungovat
ja som workoholik isto bych si vybrala pracu, naviac i tak jedina krajina po ktorej tužiim je ta naša
ale to cestovanie by bol pre teba zažitok iste, ked skončiš strednu život a najlepšie roky sa pre teba končia, ani vysoka ni ja taka užastna ako to prezentuju v lacnych americkych komediach, myslim, že by si si to mala naposledy užiť
@beuska17
ja viem, velmi to ocenujem.a preto aj vaham. predsa uz budem dospela a rodicia uz to robit nemusia. mam trochu vycitky, ale na druhej strane kamoska uz asi nikdy takto nepride.
ja by som chcela cestovat este aj s inymi (ako partia), ale viem, ze to je blbe s peniazmi. aj celkovo.
@paganstorm ti hrabe? vyska je PRESNE taka ako v americkych filmoch! sak pomaly kazdy den som na nejakej party a ucim sa asi 3 hodiny do roka. uz 4. rok. najlepsie obdobie v zivote, jednoznacne! vsak gympel bol hnus oproti tomu
tak asi to ej jasne ne?