dačo brutálne podobné prežívam..a ani ja, ani on sme sa zatiaľ nevyjadrili, lebo čakám, či sa spamätá prvý. A ak nie, tak stratím nervy a sama mu poviem, čo k nemu cítim Keď bude príležitosť..
@petushiq18 tak chodíme spolu von, on to sám nazval rande, dokonca mi povedal že by tomu rád dal čas a nechal to plynúť samé, vraj sa spoznáme a uvidíme... spoznávame sa, kecáme, je nám fajn, len mám stále pocit, že sa to nezmení a nikdy z toho nič nebude...
@morticcia to zatiaľ nemôžeš vedieť po čase ti to bude jasnejšie a ak si budeš úplne istá,čo chceš,urob to. bude to ťažké,sama som si podobným prešla,ale po nejakej dobe to budeš brať inak.
@morticcia ver mi, že dokážeš ja som si to tiež myslela, ale žiadny chalan nie je jediný chalan... a väčšina sú podľa mňa nepoužiteľné smeti (česť výnimkám)...
rozmýšľam či sa mi to stalo a...hej stalo, lenže v mojom prípade som bola ja tá, čo sa nevie rozhodnúť.. spýtal sa ma, či k nemu cítim niečo viac ako kamarátstvo a ja som mu povedala, že nech to zatiaľ nechá tak, že sama neviem... asi rok sme sa potom nerozprávali a teraz niečo rieši s mojou najlepšou kamarátkou a občas sa porozprávame... čiže, možno sa ti oplatí počkať..ale to musíš vedieť ty, či ti za to stojí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@8 želala by som si byť na tvojom mieste
@dandybrendy ja sa na neho vysrať nedokážem
@dandybrendy možno áno, ale neviem aký je... až to zistím, tak uvidím
@sveter no jasné, aj on by ma stále napchával sladkosťami ako keby nestačilo že už teraz som oblá D