Tak ja ked som sa z nejakeho dovodu nestihla naucit na pisomku, tak som tam jednoducho nesla. Ale to bolo vacsinou tak, ze ked boli 2 v jeden den a fakt ze som nestihala sa to naucit, tak som sla len na tu jednu.
však.. ak viem že je písomka tak sa buď naučím.. alebo je to také učivo/predmet, že viem.. že mi to stačí pozrieť pred hodinou.. tak nestresujem.. alebo občas si poviem "opravím"
Aha,asi mi dochádza. To mám akože chápať tak,že čo by som robil v prípade,ak viem,že budeme písať,a ja som sa neučil? Či toto len mne nedáva žiaden zmysel?
To akože,učitelka zahlási že budeme písať=celý deň sa učím?
Hrozne sa mi páči, koľko ľudí má potrebu vyjadrovať ako sa nikdy v živote v žiadnom prípade neučia, školu majú totálne v piči a myslia si, že sú strašne najviac kúl, in a neviem čo všetko.
Akože, kto sa učí je lúzer a bifľoš. Teraz je in neučiť sa, čím horší prospech, tým viac je človek zaujímavý tuším.
Nehovorím, že ja sa učím, veľmi zriedka, nepotrebujem to. Ale nemám potrebu sa s tým chváliť, ako mám celú školu ťažko v piči a nikdy sa do kníh ani nepozriem, to je skôr na hanbu
Kiežby všetci títo frajeri, ktorí do školy chodia len posedieť si a myslia si, že sú vďaka tomu zaujímaví, skončili niekde za pásom v továrni za 300 € mesačne aj s nadčasami.
@h8u kazdy je raz mlady, ide o to, ako sa s tym vies vysporiadat.. neviem preco takuto anketu + otazku a ludi tu ides moralizovat zbytocne si myslim...
To je v piči toto že človek aj vie že píše písomku a aj tak sa nepripraví. Akože aj ja som takých zažil a dodnes nechápem načo chodia ľudia po 16 roku (po skončení 10 ročnej povinnej školskej dochádzky ) ešte vôbec do školy ak nemajú o ňu záujem potom to robia celý život takto aj v zamestnaní. Neznášam takých ľudí ktorý si nerobia svoju prácu poriadne (práca, škola) - pre mňa je to odpad spoločnosti a netreba sa ani potom čudovať kam smerujeme ako štát keďže štát tvoríme my občania.
niekedy mam taky pocit ze to uz prekladame len zo zasady
ale mne je to jedno na vacsinu pisomiek nejdem uplne duta takze ked sa podari prelozit tak sa to zas trochu naucim...a takto ked sa to preklada ale 3tyzdne tak uz to aj viem
Toto sa mi stáva permanentne a vtedy kombinujem rôzne možnosti: ťaháky, spolužiakov, snažím sa čo to natĺcť do hlavy za minimálny čas a keď mám dobrú náladu, tak sa spolieham na to, že moja výrečnosť dostane učiteľa/ku do kolien a písomku preloží
@pa3cek odpad spolocnosti? silne slova. nuz, kazdy ma ine priority a urcite je rozhodujuca aj skola - my napriklad piseme minimalne 1 test kazdy den, niekedy su to aj 4 a neviem si pri takomto mnozstve predstavit, ze by som bola vzdy na kazdy z nich pripravena. priznavam sa (nie, nechvalim sa tym, nie je na tom nic obdivuhodne), ze sa ucim v priemere tak na jednu pisomku za tyzden. nemam na to cas, vlastne mala by som, keby som sa uceniu venovala na ukor ostatnych zalub, ktorych mam nemalo a su pre mna dolezitejsie ako mechanicke biflovanie pouciek (to sa tyka len niektorych predmetov, na ktorych nestaci rozumiet ucivu). a k prospechu - mavam na vysvedceniach same jednotky a som si ista, ze ak by som to mala dosiahnut len ucenim, bolo by mi nesmierne luto hodin presedenych nad ucebnicami a ktovie, ci by sa vobec dostavil zelany vysledok.
clovek, ktory nechce studovat, nema co v skole robit, milujem tych co sa hrnu na gympel a potom na to stazka seru... mali by ste byt na skole v nemecku... pristup ku skole je uplne iny, tam totiz studenti chcu studovat, nie ako u nas.. cest vynimkam
tak na niektoré predmety sa už dlho neučím. na niektoré si pozriem vždy niečo.... a na ohlásenú písomku si aspoň ťaháky narobím. takže kombinácia spolužiaci,ťaháky a učenie= skvelé známky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
sibnute pisanie a anketa jak od 9 rocneho
To akože,učitelka zahlási že budeme písať=celý deň sa učím?
Né toto takto nemôžeš myslieť.
Pre mňa je to totiž úplne normálne, ani sa nad tým nejak nepozastavujem, nie to zakladať o tom ankety...
Akože, kto sa učí je lúzer a bifľoš. Teraz je in neučiť sa, čím horší prospech, tým viac je človek zaujímavý tuším.
Nehovorím, že ja sa učím, veľmi zriedka, nepotrebujem to. Ale nemám potrebu sa s tým chváliť, ako mám celú školu ťažko v piči a nikdy sa do kníh ani nepozriem, to je skôr na hanbu
Kiežby všetci títo frajeri, ktorí do školy chodia len posedieť si a myslia si, že sú vďaka tomu zaujímaví, skončili niekde za pásom v továrni za 300 € mesačne aj s nadčasami.
Maximálne najviac súhlasím!
niekedy mam taky pocit ze to uz prekladame len zo zasady
ale mne je to jedno na vacsinu pisomiek nejdem uplne duta takze ked sa podari prelozit tak sa to zas trochu naucim...a takto ked sa to preklada ale 3tyzdne tak uz to aj viem
samozrejme, je to velmi individualne.
clovek, ktory nechce studovat, nema co v skole robit, milujem tych co sa hrnu na gympel a potom na to stazka seru... mali by ste byt na skole v nemecku... pristup ku skole je uplne iny, tam totiz studenti chcu studovat, nie ako u nas.. cest vynimkam