Kebyže chce aj on mňa,po dlhoročnom vzťahu s ňou,tak ju asi už nemiluje,nie ? Teda pokiaľ nie je sukničkár,čo asi nie je.Tak kde by mal byť problém ? Keby ho milujem aj ja,tak nie je čo riešiť ...
@husky ale však ona si nepýta radu, len je zvedavá, ako by sa rozhodli ľudia v takej situácii, tak prečo by nehlasovala, keď má vlastný názor už utvorený?
čo je potom za chlapca,keď počas svojho vzťahu chce nejakú inú?takých by som vraždila...a tiež pindy,ktoré vedia,že daný chalan má dievča,a predsa sa im budú vnucovať do priazne....
hmm...noo niečo by som určite urobila preto aby som ho mala JA ! ale...určitee by som neurobila vec takú ktorou by som tej kamaratke moc ublížila....ale urcite by som to nenechala len tak...nebudem predsa trpiet kazdý den tým ze ho nemám... srdcu nerozkážete
zistila by som, že aj on chce mňa? nuž, tak potom ten dlhoročný vzťah asi neklape tak ako by mal, snažila by som sa tú disfunkčnosť danej slečne nejak nenápadne naznačiť a ak by to nešlo, tak lopatisticky...
Asi by som sa pokúšala zabudnúť, ale keby to nešlo, tak...neviem, asi by som čakala, či sa s ňou rozíde, alebo nie. Ale nijako aktívne by som to neriešila, je to na ňom, či chce mňa alebo ju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
filip
och,neznášam,keď vidím takéto veci...
(vlastná skúsenosť)