Čo by ste spravili keby ste videli vtáčika ako vypadol z hniezda?
Mne sa to stalo minulý mesiac keď som išla na skúšky.. a na chodníku som videla vypadnúť malé vtáčatko z hniezda. Trepotalo to krídelkami a poskakovalo, ale nešlo tomu lietať
Nevedela som čo mám robiť, snažila som sa ho dvihnúť ale utekalo.. tak
to mi pripomenulo, ako som kedysi chcela u babky vypiplať malé z hniezda vypadnuté lastovíča, ešte ani perie nemalo, tú kožu ešte tak priesvitnú, že bolo cez ňu vidno všetky orgány, ale nepodarilo sa ho zachrániť :/
A minule som videla tiež také čosi maličké, čierne, ale hopsalo si to a pípalo a bolo už pomerne veľké, tak som dúfala, že si ho jeho rodičia nájdu... (a chytať som sa ho nechcela už len preto, lebo sa hovorí, že potom by ho už nemuseli prijať k sebe)
Ak by som dociahol a nikde by som sa neponahlal, tak by som ho vlozil naspat. Ale moc by to asi nepomohlo, neviem ci by sa matka starala o neho aj keby citila moj pach.. Zvierata vacsinou svoje mlade odvrhnu.
@majajaj to sa nemoze ono to umre potom....proste takemu vtacikovi uz nieto pomoci...v prirode by mal sluzit ako potrava pre lasicky,hady a pod no v nasom panelakovom svete zbytocne uschne na chodniku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A minule som videla tiež také čosi maličké, čierne, ale hopsalo si to a pípalo a bolo už pomerne veľké, tak som dúfala, že si ho jeho rodičia nájdu... (a chytať som sa ho nechcela už len preto, lebo sa hovorí, že potom by ho už nemuseli prijať k sebe)
tak vyzera vasa skolnicka?
Je rozhodujúce, čím si postriekaný.
Ale spolužiak raz našiel hniezdo v kríkoch a celé ho rozmlátil. Totálny debil! To ste mali vidieť jak som mu vynadala