ale nikdy nevieš čo ako budeš reagovať v takej situacii..bud spanikariš alebo sa to budeš snažiť normalne vyriešiť..a aj ked teraz označim odpoved že ho vypočujem a porozmyšlam,kľudne môžem pod vplyvom emocii zahlasiť rozchod
myslim ze uz by som si s nim nemala co povedat.neviem ako by mi mohol vysvetlit to co urobil tak aby osm mu to odpustila, ak nie je schopny byt verny tak potom toho pr emna nie je ochotny vela urobit a nema to vyznam, nemienim sa snikym delit o frajera preboha
ja neviem ci som spravne pochopila pojem vylizat sa s niekym..je to mierne dvojzmyselne... neviem asi rozchod alebo by som ho skopala jak...to je jedno ako co...by som si vybyla zlost.. a laska pokracuje
hm...budem revat...mozno daky pravy/lavy hak...vypocujem ho....a mozno mu odpustim...ale neviem....fakt by ma to nasralo...ked ma miluje, nech nepije tak vlemi ze nevie s kym sa bozkava...ale viem ze ten moj by to neurobil dufam
cisto teoreticky - keby sa nieco take stalo,tak toho dotyceho najprv vypocujem a potom ho zavrazdim, zakopem, vykopem, pre istotu este obesim, rozkrajam a rozpustim v kyseline.
neviem s presnostou povedat co by som spravila kedze som to nezazila ale aj ked si staty jak doga mas v sebe uricte zabrany a neverim tomu ze to co sa robi pod vplyvom alkoholu je nieco o com by si nevedel v tej chvili vies co robis a je iba na teba co spravis
@22 to je pravda... a inak nie som žiadna histerická piča, čo sa riadi prvým dojmom a nenehá si veci vysvetliť osobne od dotyčného človeka...takýchto ludí proste ja ani nemusím...takže určite by som si chcela vypočuť jeho verziu a až POTOM sa rozhodnem
najprv by som tak nenápadne naznačovala, či mi nechce niečo povedať... a ak nie, tak by som to naňho vyklopila... možno by ma ani tak nehnevalo, že to urobil, ale že sa nepriznal a ťahal ma ďalej za nos... ale keďže som sa poučila z vlastných chýb, odpustila by som... a hoci alkohol neospravedlňuje, je to pod jeho vplyvom iné... tak by som si vypočula ako to celé bolo, a hoci by sa vo mne niečo zlomilo, prehrýzla by som sa tým... ak by som ho mala rada tak určite... ale slzička by mi asi vyhŕkla...
co ja viem, nezazila som.. ani by som nechcela .. ale- tak to zalezi od toho ako by som ho mala rada, ako by som ho chcela a stala onho. keby to bol niekto moj vysnivany tak sa to da mozno odpustit
spýtam sa na to pre istotu viacerých ľudí, aby nevznikol konflikt pre dáku žiarlivú babu
ak by to bola pravda, tak ho asi začnem ignorovať aj keď bol opitý, pretože je to jeho chyba a odpustiť by som odpustila, ale nezabudla by som určite by som ho neoplakávala a ani nič neľutovala a ak by som videla že vážne oľutoval svoju chybu a miluje mňa tak by som to možno zvážila a dala mu druhú šancu, len neviem či by som mu už tak verila...ale pokúsila by som sa veriť mu
zistim si, ci je to pravda a ak je, tak mu flasknem taku zpakruky s naprahom.... a potom sa ho opytam na vysvetlenie. A ak chlapec nema nieco fakt dobre v zalohe, tak ho uz viac ani neoplujem. Si uz zametat so sebou nenecham.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
- alkohol neospravedlňuje
druhé pravidlo:
- vysvetliť si to
no a potom sa urobí nejaký záver
osobne, ako sa poznám a ak by v tom bola fakt láska vedel by som to asi pretrpieť,
stalo by sa to ešte raz, tak určite koniec.
ach jaj.. no každopádne by som chcel počuť jej/jeho verziu.... ale.. uf.. nezávidím Ti.
cisto teoreticky - keby sa nieco take stalo,tak toho dotyceho najprv vypocujem a potom ho zavrazdim, zakopem, vykopem, pre istotu este obesim, rozkrajam a rozpustim v kyseline.
ak by to bola pravda, tak ho asi začnem ignorovať aj keď bol opitý, pretože je to jeho chyba a odpustiť by som odpustila, ale nezabudla by som určite by som ho neoplakávala a ani nič neľutovala a ak by som videla že vážne oľutoval svoju chybu a miluje mňa tak by som to možno zvážila a dala mu druhú šancu, len neviem či by som mu už tak verila...ale pokúsila by som sa veriť mu