Keďže sa mi to už párkrát stalo,viem čo by som (znova) spravila...Povedala by som mu,že o tom viem, porozprávali sa o tom, rozišli sa, samozrejme v dobrom a išla by som na nejaký záťah...vytancovať sa,zbaliť nejakého na jeden večer a vyriešené..
možno by som poprosila o malú jednorázovú výpomoc nejakých chalanov s bejzbalkami. potom by som upadla do minimálne niekoľkoročnej depresie a možno by som sa stala historicky prvou osobou, ktorá zomrela na následky komplexu menejcennosti.
áno bola som v takej situácií...aa ide tu o o že ako ma podvádza.nie je podvod ako podvod.......aj keď všetko bolí... podľa mňa je rozdiel keď ťa niekto podvedie opitý na nejakej akcii.......keď ty tam niesi a dozvieš sa to ako prvá od neho...oznámi Ti to s kyticou ruží..aj keď je to hrozné...ja som to nejak prekusla....(asi preto že ho milujem, že to bolo prvý krát a ja niesom typ človeka, ktorý si žije svoj sen v bubline..som KRUTý REALISta, aj keď to niekedy bolí čiže budy, výhovorky a trápne klamstvá na mňa neplatia)...ale existuje aj ten horší prípad.a to chlapci-kurvy, ktorí podvádzajú s radosťou kedykoľvek a kdekoľvek....a úplne najhorší podvod je ak sa chalan s holkou dohodnú že idú trtkať...to je podľa mna totálny humus...a na takíto prípad sú asi aj dvojmetroví kamaráti s pálkami málo...!!!!
síce mám aj teraz chuť rozkopať mu hlavu, ale nespravím to, ani kričať sa nebude, nič. ja som žiarlivá krava, ale mala som tri týždne na to, aby som sa dala dokopy, ako-tak sa mi to darí a posledná vec, čo je, je zasa si vrátiť späť to, ako na hovno mi bolo, keď som zistila, že mal dve ženské naraz.
zalezalo by od toho ci by mi to povedala ona a hlavne ako dlho by mi to tajila... ale aj tak by som to asi neprekusol a bol by koniec.. a ako sa poznam uz by som k sebe nepustil ziadnu..
obesiť, rozštvrtiť a zapáliť.... no co, nepovedala by som mu ani pol slova, nechcela by som ho v zivote vidiet, mala by som mozno depku, mozno by som sa zblaznila, mozno by som si nieco spravila, a moznoze by mi som si hned nasla ineho.... clovek nikdy nevie ako zareaguje na situaciu, v ktorej este nebol....
ze umri skap a zdochni. a potom vela alkoholu. hát
@domin6 len nesuhlasne krutim hlavou... ked ma uz raz podvedie, nadrbany zdrogovany neviem aky, nech mi to aspon nehovori. nikdy ma nik nepresvedci ze to je dobry cin, ak sa partner tomu druhemu prizna. ked ho to ozaj mrzi, nech si to pekne necha pre seba a modli sa ze na to nepridem. inak mu nepomoze ani ked mi posle 500 kytic, kupi auto alebo postavi dom.
najprv cirkus potom by dostala bitku tá kurva potom on vydrichmala by som sa s jeho naj kamarátom a nie len raz a rozišla sa ale so mnou je partner mimoriadne spokojný takže mi to pripadá ako scifi
ako v niečom máš možno pravdu...ale ja si radšej vypočujem tú pravdu...nech je už akákoľvek aj keĎ je to ťažké.ale kebyže sa po mesiaci kurva dozviem že ma podviedol a tváril sa mesiac že nič!!!!! by ma asi jeblo...ako fakt...strata času.strata mesiaca.......dajme tomu..a ja ZA KAŽDYCH OKOLNOSTí CHCEM MAŤ MOžNOSť VOĽBY.....a keby mi to nevravel, rozhodol by za mňa....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@domin6 len nesuhlasne krutim hlavou... ked ma uz raz podvedie, nadrbany zdrogovany neviem aky, nech mi to aspon nehovori. nikdy ma nik nepresvedci ze to je dobry cin, ak sa partner tomu druhemu prizna. ked ho to ozaj mrzi, nech si to pekne necha pre seba a modli sa ze na to nepridem. inak mu nepomoze ani ked mi posle 500 kytic, kupi auto alebo postavi dom.
ako v niečom máš možno pravdu...ale ja si radšej vypočujem tú pravdu...nech je už akákoľvek aj keĎ je to ťažké.ale kebyže sa po mesiaci kurva dozviem že ma podviedol a tváril sa mesiac že nič!!!!! by ma asi jeblo...ako fakt...strata času.strata mesiaca.......dajme tomu..a ja ZA KAŽDYCH OKOLNOSTí CHCEM MAŤ MOžNOSť VOĽBY.....a keby mi to nevravel, rozhodol by za mňa....