neviem...este sa mi to nestalo .snazim sa voniat .ale raz som povedal spoluziakovi ze ho nezveziem lebo je strasne spoteny a citit to...odvtedy sa so mnou velmi nebavi cize z toho usudzujem ,ze ludia co smrdia si slova o tom ,ze smrdia k srdcu nevezmu.
bych sa očuchala a povedala "skoro jak ty" ....ale tak neviem ak by to myslel vážne by som sa asi zahanbila ale hygienu dodržiavam veci mi mamina perie tak neviem no ...
isto by som sa začervenala, začala sa strašne hanbiť a spýtala sa, že či fakt a šla to riešiť.
ak by som zistila, že si zo mňa robia prdel, tak by som pravdepodobne chytila záchvat smiechu z môjho vyjaveného výrazu, ktorý nahodím pri otázke "fakt?".
@diduska125 Kludne si napis, aj na celo . {Ci mam teda povolene byt teraz akoze zla a nedat Ti autorske prava, vysudit z Teba miliardy, ak si to napises a tvarit sa, ze mi ide iba o princip ? }
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak by som zistila, že si zo mňa robia prdel, tak by som pravdepodobne chytila záchvat smiechu z môjho vyjaveného výrazu, ktorý nahodím pri otázke "fakt?".