bude sa to volat milionar z chatrce a bude to o chlapcovi, ktory si hral milionara na mobile a vyhral. nasledne mu postou na druhy den prislo postou milion dolarov a bol milionar
taky iradne umelecky neviem ako ale fest bytma bola dobra hudba fest soundtracky vymakane .. abud o dakych maliaroch aviete ocom javime o Salvadorovi Dalí (nevime to sklonovat).. onom alebo nieco ohudbe alebo by osm musela este sa dlho zamyslat taky film aky este neol ziadne romanticke sracky,, scifi vojnove ani kriminalne ani horor ani drama proste novy zaner filmu..
nejakú nepozerateľnú surrealistickú úchylnosť. pravdepodobne čiernobielo s občasnými výbuchmi farieb, so stop motion sekvenciami a psychedelickou hudbou. a pozrelo by si to všeho všudy asi 20 ľudí
Jasne že film by bol o mojom živote o tom často kecame pri pivečku bolo by to niečo ako Raftaci alebo Snowbordaci len v ta časova os by bola o niečo dlhšia
cele zle.. Kamarat, robis to presne naopak.. Najprv je dobry napad, z toho scenar a az nakoniec sa zhanaju ludia, peniaze, vybavenie.. Ja mam presne opacny problem.. Mam 3 scenare: na film, na serial a na experiment, no nemam cas ani peniaze.. Ludi by som uz nejak zohnal, kedze uz nieco natocene mam.. Co sa ale tyka mojich scenarov, tie nepredavam.. Svoje myslienky si natocim sa, aj ked nie hned ale kludne aj o par rokov.. Niesom komercny, tocim lebo ma to bavi, a ked uz tocim, bude to presne ako som to napisal, cize preto to nedam do ruk inemu nech to natoci, aj ked on ma prostriedky a ja nie.. Ale poradim ti, sadni si s kamaratmi a len tak kecajte o oblubenych filmoch, a na nieco uz pridete
dokelu, zle som si precital nazov sry.. Este taky rozospaty trochu.. No nevadi.. Jednoznacne by som natocil ten film, ku ktoremu mam scenar uz 6 rokov a furt neni cas.. Potom serial, na ktorom pracujem uz druhy ci treti rok.. A ten experiment je viac menej este cerstvy, nechal by som si ho pocas natacania tych dvoch prejst viac hlavou a doladit detaily..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a je to také akoby fantasy o smrti
bude sa to volat milionar z chatrce a bude to o chlapcovi, ktory si hral milionara na mobile a vyhral. nasledne mu postou na druhy den prislo postou milion dolarov a bol milionar
skúsila by som spraviť PORIADNE sfilmovanie Doriana tak, aby som s tým bola spokojná.
Ak by sa to ale nepodarilo, muselo by sa to úplne zničiť
Alebo o 3. svetovej vojne.
neviem, ale príliš citlivo vnímam obrazový matroš a akékoľvek manipulovanie s ním.
jednoducho to nie je pre mňa.
keď, tak nejaký úplný trash...
sorry musel som