Milion veci , pre mna je dolezite vytvorit tym , ja chcem niekoho na zivot a najlepsie na cely........ som vyberavy, ale nie preto, ze hladam dokonalost, ale preto, ze hladam kompatibilitu. Nechcem byt vo vztahu diplomatom, chcem aby sme si realne rozumeli a spajali nas ciele a tuzby.....
A v ramci ich dosahovania robit kompromisy.... iste....ale nechcem robit kompromisy, ktore budu mna (alebo jeho) obmedzovat.
klamstva a neveru... pripadne mohol by to byt partner akokolvek uzasny, pokial by mal nieco proti mojim priatelom alebo rodine a daval to priamo nejak neprijemne najavo, skoncil u mna.
Neveru. Spitosť pod obraz boží každý 2 či 3 deň. Vulgárnosť (každé druhé slovo opisujúci intímne partie obidvoch pohlaví). Žiarlivosť. Nevzdelanosť. A bitie.
Fuuu, vela veci . Ale je jasne, ze vsetko je o ustupkoch z oboch stran, takze sa casom otesaju i moje nazory a poziadavky a bude toho stale menej a menej... Ked mne vadia uz aj take veci, ako cigarety a chlast, takze..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
takže asi nie je nič čo by som nedokázala tolerovať
Je veľmi veľa vecí ktoré by som nedokázala tolerovať.
A v ramci ich dosahovania robit kompromisy.... iste....ale nechcem robit kompromisy, ktore budu mna (alebo jeho) obmedzovat.
no a to by mal vidličku určite v riti pichnutú....
A ani chuť vyberať si oblečenie klasickým algoritmom, aby sa páčilo mužom, či "bolo sexi" a podobné srandy by mi neboli nejak extra pochuti ...
A to také najdivnejšie veci som opísal, našlo by sa toho pochopiteľne dosť veľa ...
@diablo7 Myslíš že správny ?
@fxx No keď myslíš