Čo by ste urobili ak by sa vas byvaly priatel vyspal s nejakou babou (zamerne) a potom vam to aj povedal???
Problem nie je to, ze sa s nou vyspal ale to ze vam to aj povie a to asi takym stylom, ze ak ste ho neuspokojili vy tak hladal uspokojenie niekde inde?? Pricom pointa je uplne ina a to ta, ze ho urcite este stale trapi pripadny rozchod a tymto si to len k
však ak si sa s ním rozišla, tak sa zrejme chceš posunúť v živote ďalej a to ako on odbúrava trápenie je jeho cesta, tak dúfam, že si našiel pekný komparz
Povedala by som mu, že no fajn, keď si našiel uspokojenie niekde inde, tak to ma teší. Ak si otrasený z rozchodu , tak sa k sebe môžeme vrátiť, ak to pôjde tak to pôjde a ak nie, nájdeme si každý niekoho iného, zlatko...
@mm47 malo, ale čo už , na jedného som žiarlila ešte dva roky po rozchode a teraz asi na najnovšieho ex , ale ostatní mi žily netrhali, neviem, prečo je to tak, to asi tie ich dlhé kučery
jj rozprával mi, ako sa spoznal s jednou kamarátkou, čo ho chcela pretiahnuť a potom som si vypočula detaily o jeho bývalej, s ktorou bol len kvôli sexu a nie, nepýtala som sa ho na to, neviem, čo chcel dosiahnuť tým, že mi to hovoril
možno čakal nejakú odozvu, avšak pravda je, že som to netúžila vedieť a v prvej situácií sa ma sám ešte pýtal, či ma to nezaujíma a keď som bola ticho, aj tak mi to povedal
chlapom treba dať najavo, že ženy nemajú city, že sú rovnako chladné, arogantné flegmatičky ako muži ... a chlapi potom naozaj pochopia o čo prišli, bohužiaľ, vo väčšine prípadoch už je neskoro
asi by som tomu najprv neverila ....a potom mu jednu vycapila ....a neskôr sa rozplakala búchala hlavu o stenu ,koho som si našla ...to je celé a u mna by skončil navždy to len btw
@greyness tak ale potom po večeri bude sedieť, nudiť sa, zbadá tvoje komenty a čo ja potom ? Sa budem báť lebo keď ti tu napíšem kde bývam tak si to všimne aj on a potom ma príde zsuťiť
"Síce ma to nezaujíma, ale dúfam, že si si to užil a prajem ti veľa šťastia" a hodila by som na neho ten najkrajší úsmev aký by som dokázala A s úsmevom na perách od neho odišla, so slúchladlami v ušiach, aby videl, že mi je úplne ukradnutý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
a asi by som po ňom aj niečo hodila, najlepšie suť!
Kolko ma rokov? 16 ?
šak ti to môže byť jedno, keď je bývalý.
na bývalého by som nehodila nič.
či ty chceš vedieť koľko suťe by som hodila na frajíra, ktorý ma podjebe?
snaží sa v tebe vyvolať len nejaký druh ľútosti. Aby ti tým ublížil. kašli na to.
možno čakal nejakú odozvu, avšak pravda je, že som to netúžila vedieť a v prvej situácií sa ma sám ešte pýtal, či ma to nezaujíma a keď som bola ticho, aj tak mi to povedal
@side3 ale bol A keby veľmi chce tak môže byť
usuťovala by som ho!
ale to mám iba rečičky. v skutočnosti by som ho iba poslala silno do piče. nač sa takým niekým ešte zaoberať a míňať suť na neho
Človek by čakal že po ňom hodíš aspoň za táčky
past is past
bejvavalo
ja som fakt momentálne neschopná. skúšky ma ničia (ach)
Ja mám matury, takže chápem jak si na tom
absolútne by ma to nezaujímalo, čo robí, prečo to robí..a čo si vôbec myslí, či už o mne alebo o iných