no ja neviem.nebolo by mi to jedno.ale ja nemám kamošky rozdelené po jednom.proste mám kamarátov takých,ktorí sú na jednom mieste a to na prvom a ostatní kamaráti ani nie sú.takže myslím,žeby sa nenechali zmlátiť,ale k veci.. neviem chalanovi by som asi niečo povedala a kamoška dúfam,žeby sa nehnevala
Asi by som mu dala jasne najavo, že to, čo urobil, bola chyba. Nič by som neurobila. Chytiť kamarátku za pliecko a hybať s ňou domov. A jeho ignorovať.
Ak ho naštvala mal jednoducho vstať a odýsť. Nie jej tresnúť.
Jednoznačne mu daj zbohom. Keď chlapec udrie babu čo i len raz, je v podstate isté že nemá zábrany a urobí to znovu. Povedal by som že je len otázkou času kedy tresne aj tebe...
Odýď skôr než sa k nemu pripútaš natoľko že mu to budeš tolerovať. Toto sa tolerovať nedá. :p
No, záležalo by to od situácie a od toho chalana, ak by to bol len náznak buchnutia, nerobil by som nič, ak by to bol veľmi dobrý kamarát a neprehnal by to, tak by som mu iba dosť vynadal, ak by to prehnal, tak by som ho buchol a až potom mu nadával a ak by to nebol dobrý kamarát, tak by som mu to vrátil a vyskúšal by som si, či som sa už niečo na krav mage naučil
Podla toho ako udrel... ked len zo srandy slabo, alebo nechtiac tak je to po ospravedlneni OK. Ale ked jej vazne zabil jednu, tak bud bola pekne debilna a sprosta ako tago a fakt si to uz v krajnej situacii zasluzil, alebo v opacnom pripade je chalana potrebne eliminovat.
ale fakt, zas je pravda, že niektoré baby dokážu byť strašne sprosté a hnusné, jebnuté, necivilziované ( ) , úplne zvery kktske (síce tu predpokladáme, že tá kamarátka je normálna). také baby by si v istých situáciách zaslúžili. lebo tam by mi už nešlo o to, že je to baba, ale že je to jebnutý človek.
je to magor!...ktovie, či by rovnako reagoval aj na silnejšieho chalana. Jednoznačne odíď od neho, raz udrie aj teba. Je jasné, že niektoré baby by si možno aj zaslúžili...ale takto sa spory neriešia!!!!!!
vrátila by som mu to a rozišla by som sa s ním... tiež si myslím, ako sa aj hovorí, že muž nemá udrieť ženu ani kvetinou... pre mňa chlap, ktorý udrie ženu je obyčajný chudák, keď dvíha ruku na niekoho, kto sa mu nedokáže ubrániť... áno sú ženy, ktoré sú totálne sprosté, ale "boj" by mal byť rovnocenný, takže ani taký prípad by muž už len z princípu nemal udrieť... ako ja viem, že ženy vedia riadne provokovať, často na chlapoch skúšam, čo vydržia (chcem vedieť, či by ma bili alebo nie, to je hádam logické, že si ich trochu otestujem, pretože nenávidím domáce násilie)... no v každom prípade muž by sa mal vedieť ovládať a jednoducho neudrieť niekoho oveľa slabšieho - ženu alebo dieťa...
@18 "ako ja viem, že ženy vedia riadne provokovať, často na chlapoch skúšam, čo vydržia, chcem vedieť, či by ma bili alebo nie, to je hádam logické, že si ich trochu otestujem, pretože nenávidím domáce násilie"
no akurat presne nad takym niečim som aj ja dneska rozmyšlal , no ja by som babu neudrel ani keby to bol največšia .................. no aj keby mi hoci čo spravila hoci by ma to velmi sralo ale neebnul by som jej
Ani ja by som babu nikdy neudrel ... no jedine ze by ma fyzicky napadla ale to by muselo byt viac ako len facka a celkovo by to asi znizilo moj pohlad na takeho cloveka....
Baby vedia robit nervy ale treba si uvedomit ze to ze sme "" mocnejsie "" pohlavie (vacsinou nie v kazdom pripade) nam este nedava pravo tuto fyzicku vyhodu vyuzivat !
Ale nejdem nadavat na cloveka ktoreho ani nepoznam...... myslim si ze to nie je otazka na forum, pretoze vzdy treba zvazit vsetky okolnosti situacie a do nich vidis len ty.... cize svoj usudok si musis spravit sama
@matus33 ale nie je to zase až tak nelogické. my sme obaja s priateľom veľmi prchké povahy a raz za čas sa vieme vytočiť do nepríčetnosti, ale ani jeden z nás si proste nedovolí (poviem to zas raz veľmi výstižne len po anglicky) to cross the line. a ak by to priateľ spravil, tak bezpodmienečne the end.
@eraser mno boli vonku,robili blbosti proste sa blaaznili...ze mu zrazu preplo a jebol jej...newem viac ebo ja som tam nebola a ked mi to dnes hovorili taq som zostala uplne ze ja newem ale nemozem sa s toho ece akosi spamatat...
väčšinou sa vaše kamaradky pletu do veci do ktorych by sa pliecť nemuseli, niekedy akoby sa snažili parik rozdeliť lebo zavidia... potom sa može stať že neaky bulo a ten tvoj ju prefacka ,tak je ale jedno čo by spravili ostatní je doležité čo spravíš ty, nie?
no ak to nebolo pri tréningu povedzme Karate kde sa z tým viac menej počíta že sa to môže nechtiac stať alebo nejak zo srandy napr že ju pleskol po zadku tak nieje to nič vážne ale ak ju povedzme udrel päsťou alebo jej len tak vylepil tak to je chumaj a rozišiel by som sa z ním. Dievčatá sa nesmú byť za žiadnych okolnosti!! Je to zbabelé, nečestné a sprosté. Mne by tiež nebolo príjemné keby mi strelil niekto kto je o 1/4 vyšší a o 60% ťahší teda niekto vysoký 2 metre 40cm z hmotnosťou 130kg
No... podľa okolností. Ale i tak, násilie toho moc neporieši. Len splodí ďalšie násilie, alebo nenávisť. Ale ako sa hovorí "oko za oko, zub za zub" nie?
ak by to bolo len ttak zosrandy ok dala by som mu ja jendu ak nie dve ale ak naozaj silno tak bye bye udrel babu, moze udriet aj mna..ktovie ci nebudem dalsia..nemusi sa ovladnut....tak vela riksovat nejdem je to pako ...kto siahne na zenu a dieta nasilim
je by som mu taku pridrbala, zeby si to pametal navzdy .. by ostal lezat v kaluzi krvy ..
z druhej strany by nato mal asi dovod, ved nechodim z najomnym vrahom .. ale ajtak, najlepsiu kamoskou poznam najlepsie ja, takze ju budem ochranovat pred vsetkym a pred kazdym !!!
ta mas sa rozist s kamoskou, nie? to je snad jasne...
gimme a break, to myslis vazne tu otazku? ved ak udrie hocijaku zenu/dievca bez ohladu na to, ci je to tvoja kamoska alebo nie, tak je to pako a skonci s nim urcite.
Nemám najlepšiu kamarátku, mám najlepších kamarátov (s babami si až tak nerozumiem...neviem prečo). A keby to urobil, tak by som nerobila nič. Asi. Ja neviem. Bola by to ich vec, takže radšej by som sa do toho nemiešala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ak zo srandy tak nic, ak by jej vazne dal silnu facku, ci dokonca pastou, tak by mohol ocakavat to iste odomna Nastastie nemaam chalana
no ja neviem.nebolo by mi to jedno.ale ja nemám kamošky rozdelené po jednom.proste mám kamarátov takých,ktorí sú na jednom mieste a to na prvom a ostatní kamaráti ani nie sú.takže myslím,žeby sa nenechali zmlátiť,ale k veci.. neviem chalanovi by som asi niečo povedala a kamoška dúfam,žeby sa nehnevala
Jednoznačne mu daj zbohom. Keď chlapec udrie babu čo i len raz, je v podstate isté že nemá zábrany a urobí to znovu. Povedal by som že je len otázkou času kedy tresne aj tebe...
Odýď skôr než sa k nemu pripútaš natoľko že mu to budeš tolerovať. Toto sa tolerovať nedá. :p
Ja tú ženskú logiku asi nikdy nepochopím
Baby vedia robit nervy ale treba si uvedomit ze to ze sme "" mocnejsie "" pohlavie (vacsinou nie v kazdom pripade) nam este nedava pravo tuto fyzicku vyhodu vyuzivat !
Ale nejdem nadavat na cloveka ktoreho ani nepoznam...... myslim si ze to nie je otazka na forum, pretoze vzdy treba zvazit vsetky okolnosti situacie a do nich vidis len ty.... cize svoj usudok si musis spravit sama
Nuz ak toto niekto urobi tak potom by som mu cosi podobne porobil ja
z druhej strany by nato mal asi dovod, ved nechodim z najomnym vrahom .. ale ajtak, najlepsiu kamoskou poznam najlepsie ja, takze ju budem ochranovat pred vsetkym a pred kazdym !!!
gimme a break, to myslis vazne tu otazku? ved ak udrie hocijaku zenu/dievca bez ohladu na to, ci je to tvoja kamoska alebo nie, tak je to pako a skonci s nim urcite.
nevahala by som sa postavit za ziadneho s mojich priatelov, znamenaju premna vela ...