Predstavte si, ze ste uprostred oceanu a vasim jedinym spolocnikom je kon. Jedina potrava je na lodi potrava pre kona, na ktoru ste alergicky, k najblizsej pevnine vam ostava plavit sa mesiac.
Mate moznost zabit kona a jest jeho maso surove, tepeln
umrela by som od hladu asi neviem ci by som dokazala zabit kona asi by som sa tomu vyhybala najdlhsie ako by sa dalo, no keby mam uz na male tak by som ho proste zabila a zjedla no. pud sebazachovy nepusti
boha a ja rozmýšľam že čím by som to mäso nasolila pred vysušením, keďže len tak nezakonzervované by asi mesiac nevydržalo, a potom že boha dopiče šak uprostred oceánu!
Takze kon je tazsi nez ja a o dost co zvysuje ponor lodi... asi by som kona vyhodil aj so zradlom (sak nech neskape od hladu) co by zmensilo ponor lode a mal by som moznost vyskusat ako najrychlejsie sa dostanem k pevnine bez zbytocnej zataze. Zjedol by som si ruku. Lavu.
@neoriginalna lebo nemas na to nastroje, si tam len ty, kon, potrava pre kona a cista lod so zasobami vody, dajme tomu, ze aj nozik, ak si vyberas tu druhu, vyzivnejsiu a prijemnejsiu moznost, tak robis spravne
@burble ziadne doboha dopice sak, sol v oceane mas, ale skor ako by si to maso vysusila, pretoze by bolo stale zamracene a dazdivo a aj keby si to chcela susit v kajute, tak by sa ti pokazilo - preto by si musela urobit co?
a veď predpokladám že keď sa mi do lode zmestí kôň, musí byť pomerne väčšia, tak by som vytrhal nejaké vúčšie triesky a urobil z nich štep, poprípade by som použil tričko ako sieť
@poke to neprichadza do uvahy, lod by bola cela z takeho plechu, ktory by si nevedel odnat a dajme tomu, ze by ti nenapadlo urobit si hacik ani z konskej kosti, ani hrivu a chvost by ten kon nemal!
kedže by som ppravdepodobne nikdy predtým nebola v takejto situácii,nevedela by som, že som alergická na potravu pre kone, kedže by som ju akože predtým nikdy nejedla tak tú potravu
@allias jj to aj ja tak viem špekulovať, a prečo by mi nenapadlo?
a vieš čo myslím žeby som mal pri sebe čarodejný prútik a by som si vyčaroval zhodou okolností luxusný ostrov s peknými babami, s veľa surovinami a dokonalým životom! boli by tam hovoriace opice a žil by som si tak..
@neoriginalna No finta je v tom že mäso podlieha rýchlej skaze. Už po pár dňoch by sa nedalo jesť mesiac určite nevydrží a mesiac nejesť by tiež nedopadlo dobre takže možnosť je len jedna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
o__O ci?
ale inak by to bolo asi zbytzočné, lebo by som umrel od smädu
ak by som nejak nevyriešil destiláciu
noo tak su na svete ludia co hovoria ze nejedli a nepili niekolko rokou tak preco by som nemohol vydrzat mesiac?
a navnady sice urobit mozes, ale ako by si tie ryby chytal, ked nemas nacinie?
a veď predpokladám že keď sa mi do lode zmestí kôň, musí byť pomerne väčšia, tak by som vytrhal nejaké vúčšie triesky a urobil z nich štep, poprípade by som použil tričko ako sieť
háčik spravím z dreva nejaký krivý a tak nejak proste
a vieš čo myslím žeby som mal pri sebe čarodejný prútik a by som si vyčaroval zhodou okolností luxusný ostrov s peknými babami, s veľa surovinami a dokonalým životom! boli by tam hovoriace opice a žil by som si tak..