@feex8 viem kde býva, ale nikdy nieje doma, ako ho poznám..a to s tym mobilom som bola vo velmi tazkom citovm rozpolozeni a mam stary mobil ktory sa dokonca opravil ked som ho hodila
@ivca2345 - pokiaľ nemal v sebe aspoň toľko slušnosti, aby ti povedal osobne, čo sa deje, kde je problém, nestojí ti za to, aby si sa kvôli nemu trápila... pár dní to bude možno bolieť, ale prebolí to a bude dobre...
@rischo spoznali sme sa vonku, a na svoju obranu vravim ze sa mi na tom neozyval...skoro vzdy sme boli spolu vonku...a na nete sme si docela ani nepisali
@ivca2345 To je dobre ale v tom momente keď si ho hodila o stenu nebolo to preto že si ho chcela opraviť či? Pretože podľa mňa zaň nestál ani pokazený mobil xD
to, ze vies, kde byva tvoj frajer, to je vazne chvalyhodne, super. ale to je vazne az tak tazke stretnut sa s nim? nie je doma, tak nanho predsa pockam, nie? alebo ho zastihnem niekde, kde urcite viem, ze bude. ci uz ho pockam po skole, alebo hocijako. ved ked ta uvidi, ze nanho cakas, tak hadam neprejde bez slova okolo teba. to je teda uz medziludsky kontakt - smsky, facebook, pokec
mobil hadzat o stenu? mozno nakoniec mal ten chalan aj nejaky relevantny dovod, preco ta nechal (aj ked nevravim, ze to tiez nie je pako, ked sa nevi s clovekom normalne porozpravat). hadzat mobil o stenu je detinske a pubertalne. problemy sa riesia inac, emocie sa zvladaju tiez inac. vlastne, hovori to o tom, ake si este dieta.
@feex8 však my sme až po 2 tyždnoch čo sme chodili sme si vymenili fb
tyzden som ho takto nahanala...chápeš??...som to tam nepripísala...aj kamošov som sa pýtala...jooj ma to už hnevalo fakt...ale on sa mi hrozne vyhýbal...a ten mobil to bol len taký prejav tej pubertálnosti...ináč sa ovládam...ale už ma to vážne hnevalo ...a naozaj neviem prečo
Po tej sms-ke by som si ho počkala niekde,dala mu poriadnu facku a kašlala by som na neho (tu ma napadol výrok našej dejepisárky: Chlapi sú ako autobusy-vždy príde ďalší)
@feex8 tak nieako: lebo ja ostávam často v škole dlhšie ako on (keďže mne sa končí vyučovanie o hodinu neskôr ako jemu) takže po škole som za ním ísť ani nemusela veď to je logické...behala som k nemu domou, ale nikdy som ho nezastihla...(keďže jeho rodičia boli na dovolenke a sestra preč, nikto u nich nebol doma a nemala som ako nechať odkaz) volala som kamošom, či nieje u nich...(bol u jedného ale ten mi klamal, že nieje)...a nakoniec som párkrát skočila aj na skúšku ich kapely, ale nikdy som ho nezastihla takže tu máš pár príkladov...nechápem ja sama, ako je to možné, keďže sme sa predtým stále vídavali len keď som sa prechádzala po meste, alebo na prechádzke so psom...
@ivca2345 mala som podobnú skúsenosť jednu bola som s chalanom a vyšlo tak, že si chcel požičať prachy tak som mu dala 1000sk ... odo dňa keď som mu ich dala tak si vypol mobil...vyhýbal sa mi...prestal chodiť na net...po 2 týždňoch som skúsila zavolať a zodvihol a výhovorky, že stratil mobil a podobne ... tak sme sa stretli..ja som mu povedala, že prachy mi vraciať nemusí. Tak sme boli v pohode asi týždeň a potom sa mi už znova vyhýbal..nechápala som, tak som sa s ním chcela stretnúť že sa porozprávame a on že nie že to je zbytočné...že on sa musí učiť na maturu a tak ... tak sme sa rozišli a asi 4 dni potom som ho videla s inou ... wrrr zúrila som ... tiež som od zlosti hodila mobil o stenu
ale to bolo asi pred 4 rokmi čiže pohoda
a tie prachy som nevidela už ale to ma netrápi .. viac mi je ľúto mobilu
@istinka aj ja som rozmýšľala či ma nepodvádza...lenže nič...a aj kamošky (ona je jeho najlepšia kamoška) som sa pýtala či ma nepodvádza, tak povedala, že ona o ničom nevie...sama sa čudujem..hmm rada by som to vedela...ale nakoniec som sa na to vykašlala neviem neviem
@ivca2345 Smiešne, ja zhháňam človeka od prvého okamihu a potom, keď vidím, resp., nevidím spätnú väzbu. No tak niet o čom, nie? Pokiaľ mi na ňom nejako vážnejšie nezáleží. A to sa mi stalo asi len raz.
@ivca2345 Pravidelne psychotesty by mal absolvovat kazdy v nasej bananovej republike. Je neuveritelne kolko ludi sa tvari normalne, pricom im z casu nacas prepina. Normalne je ich takto zamaskovanych tazke odhalit.
Hej, asi by bolo najlepšie keby sa s ním niekde stretneš a spýtaš sa ho. Nebude môcť zatĺkať. Ale zjavne nemá o teba záujem, hmm ktovie prečo. Tiež sa mi to už stalo, ale nebol to vzťah, bolo to randenie a prestal sa ozývať. Ja som pochopila a prestala som ho obťažovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@dee99 tak spravy som si nevymazala a ani ma to netrapi, išla som potom na chatu a bola pecka s kamošmi
@feex8 áno myslím
@rischo ešteže tak
to, ze vies, kde byva tvoj frajer, to je vazne chvalyhodne, super. ale to je vazne az tak tazke stretnut sa s nim? nie je doma, tak nanho predsa pockam, nie? alebo ho zastihnem niekde, kde urcite viem, ze bude. ci uz ho pockam po skole, alebo hocijako. ved ked ta uvidi, ze nanho cakas, tak hadam neprejde bez slova okolo teba. to je teda uz medziludsky kontakt - smsky, facebook, pokec
mobil hadzat o stenu? mozno nakoniec mal ten chalan aj nejaky relevantny dovod, preco ta nechal (aj ked nevravim, ze to tiez nie je pako, ked sa nevi s clovekom normalne porozpravat). hadzat mobil o stenu je detinske a pubertalne. problemy sa riesia inac, emocie sa zvladaju tiez inac. vlastne, hovori to o tom, ake si este dieta.
tyzden som ho takto nahanala...chápeš??...som to tam nepripísala...aj kamošov som sa pýtala...jooj ma to už hnevalo fakt...ale on sa mi hrozne vyhýbal...a ten mobil to bol len taký prejav tej pubertálnosti...ináč sa ovládam...ale už ma to vážne hnevalo ...a naozaj neviem prečo
ale to bolo asi pred 4 rokmi čiže pohoda
a tie prachy som nevidela už ale to ma netrápi .. viac mi je ľúto mobilu
ale aspon mu mozes byt vdacna za opravu mobilu
@sappho ja už na to kašlem je mi to jedno,...keď ho stretnem tak keď sa mi pozdravi tak odzdravim a nechám to tak
@torpedo08 ja viem a dosť ma to štvalo ale už nič nenarobim...tiež som si myslela, že to bude trochu ináč...a ja viem ten mobil je super
naco jebes telefonom co si sprosta?
odvtedy sme sa nevideli ani nahodne nestretli a je to akoby nikdy ani neexistoval. par tyzdnov som nenormalne picovala a potom si nasla dalsieho