Keby ste niekomu zo svojich priateľov povedali, že si hľadáte dievča na tzv. kamarátstvo s výhodami čo by vám na to povedali? Odsúdili by vás za to alebo naopak podporili by vás v tom?
neviem.
asi väčšina ľudí, ktorými sa obklopujem (nenazývala by som ich priateľmi) viac uznáva vzťah a nie len také prespávanie sa s kdekým, ale myslím, že ak by som to vysvetlila, prečo to chcem tak a inak nie tak by mali pochopenie. hlavne teda ak by som spávala len s jedným človekom a nie s každým, s ktorým by sa dalo.
predsa len, je to moja vec.
hm. asi by so mnou nesuhlasili,väčšina mojich kamaratov neuznava taketo hodnoty,aleeee myslim, ze by ma za to neukamenovali, hoci si celu tu situaciu predstavit neviem
@nenay neviem prečo si každý myslí, že ja som ten kto ju o ten pokoj oberá resp. oberal. alebo inak. ktorú Žanetu to vlastne myslíš? tú ktorá radšej bude veriť skurvencom ktorí mi škodia ako by mala veriť mne?
ja som to zažila z druhej strany, čiže ja som dostala od kamaráta takýto návrh......a síce som tomu povedala "nie", tak nič zlé som si o ňom nepomyslela a už vôbec ho neodsudzovala.....ved ked to dvom vyhovuje, tak preco nie...stále je to lepsie ako sa kurviť každý tyzden kade tade s niekym iným....
Určite by povedali "no kóónečne", ale to by som ja asi nechcel. Neberiem totižto sex ako zvieraciu potrebu, ale ako absolútny vrchol lásky, ku ktorému sa len tak ľahko nedá dostať
Je to sice fajn mat nejakeho staleho partnera na sex ale urcite raz jedna strana bude trpiet a naviac jeden zacne zneuzivat toho druheho, bde sa s nim hrat. Ak clovek sa chce emocne uzatvorit v klidku ist do niecoho takeho lebo aj tak jedna strana to bude bratako nieco viac.
Po mojej skusenosti uz nikdy viac takyto "vztah". Nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
asi väčšina ľudí, ktorými sa obklopujem (nenazývala by som ich priateľmi) viac uznáva vzťah a nie len také prespávanie sa s kdekým, ale myslím, že ak by som to vysvetlila, prečo to chcem tak a inak nie tak by mali pochopenie. hlavne teda ak by som spávala len s jedným človekom a nie s každým, s ktorým by sa dalo.
predsa len, je to moja vec.
keby som sa potrebovala vyrozpravat, by som im rovno povedala, ze spim s niekym s kym nechodim a vsetkym to moze byt tak 100
A nie nepovedal , lebo ich do toho nič. Aj keď by ma asi pochválili
Po mojej skusenosti uz nikdy viac takyto "vztah". Nikdy