medicina asi najviac z tohto akože chirurg, ale v nejakom vyspelom zdravotnictve s modernymi pristrojmi alebo ešte by ma bavilo byt patologickou alebo všelijake taketo naročne lekarske vecičky alebo aj zachranarka v sanitke pani docentkou by som cela byť možna, asi na chirurgickom oddeleni alebo take dačo
zubne lekarstvo - moj nesplneny sen, ktory sa mi uz nechce plnit nejakko aa nie kvoli peniazom, ale kvoli tomu ze ma to vzdy fascinovala a ako jedna z mala vzdy chodila rada k zubarom lebo som ich pozorovala..jaaj spomienky
ja by som nemohol byť ani zubár, ani lekár, ani nič podobné... mne je zle, len keď vojdem do nemocnice... proste nemá dobrú atmosféru... ale farmácia, to už je iný biznis
medicina 6 rokov doslovnej driny a potom po skole minimalne ohodnotenie (byt, auto, deti, mozes zabudnut) ale zas dost inych veci (peniaze, dovolenky-tzv. skolenia a ine vyhody) mozes dostat na prilepsenie od farma firiem, zubarina 5 rokov, hned po skole mozes pracovat, si v podstate podnikatel a mas firmu min o 2 ludoch (ty a sestricka) si sam sebe panom, ked nerobis tak nemas ak robis tak mas a momentalne niesu potrebne ziadne atestacie a farmacia.. bud "predavacka" v lekarni- to pocuvam casto od ludi alebo robit pre nejaku farma firmu ci uz vyskum alebo v predaji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Len som tým chcel povedať, že v súkromnej praxi zarobíš viac ako v štátnej nemocnici.