chcel by som ist na ZU Zasielatelstvo ... hadam a zoberu a ak nie tak potom taka nahradna moznost KU manazment ci co to je ani neviem ... a preco? Lebo chcem mat vysoku skuolu titul, ktory mi moze zaistit lepsieho fleka. Ale nemusi. A taktiez to robim aj koli sebe. Aby som bol mudrejsi ... a myslim to fakt vazne
ja nestem ist na školu...kebiže weete akaa som mam talent aj na spew aj na tanec aj na witwarnu umelecku školu chodim a wem kreslit aj pisat texty wem pesniček aj hudbu robit šecko...raz sa prihlasim do nejakej sutaže a wihram...budem slaawna a the end
ja studujem anglicky jazyk a literatura a rusky jazyk a literatura a som spokojna.. a druhu vysku co si chcem robit je bud dalsie jazyky alebo doktorat z vyssie uvedeneho. nechame sa prekvapit co sa stane.
Preco odbor? Tak moj odbor zasielatelstvo na ktory chcem ist som si vybral pre to, lebo stududujem za komercneho pracovnika v doprave - mestska a cestna doprava. takze to k sebe ide a velmi blizko. A je to ekonomicky odbor, aspon tak by som ho charakterizoval a preto si ho vyberam lebo na technicke moc nie som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Lebo budem mať lepšie možnosti uplatniť sa, budem mať väčší plat a je tam väčšia pravdepodobnosť, že si nájdem manžela
ozvite sa a naj bude ak spravou bo do tohto by som asi moc dlho bludila
1. tlmocnictvo AJ/TJ - pretože ma bavia jazyky a vidím v tom dobré uplatnenie.
2. dopravna - co tam presne este neviem ked budem vediet, najdem aj dovod.
3. Stavebna alebo inf... no lebo maturujem matika a fyzika a treti predmet mam informatiku, takze mi to predmetovo sedi, a nemuselo by to byt tak zle.