Mno takze je tu forum o tom, co sa dievcatam paci na chlapcoch a co chu od nich, lenze ja mam krajsiu otazku, co chcete baby dat tomu chlapcovi. Vacsina bab dnes tuzi po stroji, doslova. Chlapec co bude riesit vase problemy, co vam bude oporovou, co vas b
Kto povedal, že by sa nám jeho problém nechcel riešiť? Podľa vlastnej skúsenosti nehádž všetky do jedného vreca..
Tak ako sa on stará o mňa, starám sa ja o neho. A to mnohokrát doslovne. Je mi smutno? Rozveselí ma a ja sa mu za to odvďačím a v budúcnosti, keď on má zlú náladu sa ho snažím rozveseliť ja.
Mnohokrát to závisí aj od vzťahu. Ak je ten vzťah vážny a je o tolerancii z oboch strán, tak potom nemá ani dievča problém dávať niečo tomu chalanovi...
Mnohokrát sa snažím pomôcť, vypytujem sa (ak niečo súrne potrebuje) ba dokonca, mu pomáham vyberať oblečenie !!! A mňa to baví.. nerobím to z donútenia, mňa to teší. Teší ma, že on je potom šťastný. A myslím, že odmenou pre chalana, keď sa jeho dievča usmieva, je práve ten úsmev..
je logicke ze ak ja chcem aby ma potesil ked je mi smutno tak potesim aj ja jeho a jednoducho budem sa snazit aby bol so mnou stastny...aj ked so mnou je to tazke
Brezička breza riekni mi,
prečo tak chlasceš noci, dni.
Pozrela breza do neba, poldecák uliala do seba,
oprela vodku ku perám, mesiačik druh môj umieram.
Čo? Zvolal Mesiac na skaly.
Hovno. Skaly tri krát volali.
Skončila noc skončil deň,
grcali listy grcal peň
a keď prišla teplá nedeľa,
ožratá breza umrela.
nežiadam od chlapa aby so mnou reišil babské problémy a veci ktoré by mu prekážali...vzťah je proste o láske a keď pre mňa niečo dobré urobí tak snáď by to nemal brať tak, že to robí z povinnosti alebo že "niečo za niečo"
@claritine to je sice pekne, ale ked s nim zacnes chodit, tak mu asi vela lasky nedas,nemozes ho lubit po 2 tyzdnoch ja hlavne hovorim o tomto obdobi, je jasne, ze ked mam niekoho rad, ako hovori, teda pise @Ivanka tak nechcem od neho nic. Narazam na prve obdobie, ked si clovek uvedomuje, ze ci ten vztah bude za nieco stat Ked sa chlapec snazi cely rozdat, ukazat sa v co najlepsom svetle, aby ho to dievca chcelo Ono ja mam na to trosku skresleny pohlad, uznavam. Ale to je iny pribeh
kazdy ma nato iny pohlad kazdy sme iny suhlasim stym @10 ze nemozes ho lubit po dvoch tyzdnoch to je chore toho cloveka ani nepoznas nevies o onom dokopy nic mozno ako sa vola kde chodi na skolu kde v meste von co pije ako tancuje alebo proste no dost take veci co vie takmer kazdy co ho pozna toto sledujem na mojom okoli na kope ludi jedne vecer idu von niekto ich tam zaujme zacnu snim chodit je to idylka tak tyzden dva a potom sa rozchadzaju niesu to ti ludia ktory sa im pacia su to uplne odlisiny ludia ako boli npr ten vecer v meste mno to sa ozyva ta prava co ma tolko skusenosti s chalanmi az je to smutne
ale k otazke ze co mozeme my baby ponuknut chalanovi :lasku pozornost nehu nebudeme predsa stale rozoberat len nase problemy preco sme take zdeptane co nas trapi ale budeme riziberat aj vas chalanov ako vam je co vas trapi ved pre cloveka ktory lubi nieje sterd vesmiru on sam ale ten druhy ktoreho lubi aj my sa snazime vas rozosmiat ked ste smutny vymyslame debiliny len aby ste sa smiali snazime sa vam pomoct riesit vase problemy chchemem aby ste boli s nami stastny a obetujeme preto vsteko ked vas naozaj lubime zriekeneme sa zle nalady dlhych depiek aby sme vam len nepritazovali ke dmate problemy a starosti lebo chcheme aby vam bolo dobre aby ste sa netrapili aby ste boli stastny lenze svet v dnessej dobe je paradna svina tak sa to vzdy nejako dodrbe a slova vedia zranit staci ze je clovek kus nahnevany vykrici co nema a uz je koniec toho vsetkeho krasneho lebo odpustenie to je dneska uz dost malo pouzivany pojem dobre povacsine ja vsteko dodrbem a preco?neverim ze ma ma niekto rad stale lomcuju mnou pochybnosti lebo nie vzdy sa da byt spolu ked to potrebujeme vtedy ked si clovek mysli ze ten druhy ho ma uplne na haku a to len proste nema na nho cas lebo bud je v skole alebo na treningu ci uz desiatky popripade stovky kilometrov na intraku proste nie vzdy sa to da a ten komu je biedne chce pocut tie slova :lubim ta neboj sa bude vsteko fajn a citit objatie proste nehu, pocit dolezitosti oki uz som sa rozpisala a dost od veci hadam newa
A ja vám zase na to vravím, že láska nemusí znamenať len toľko, že s ním ostanem do konca života, ale skrátka je to človek, ktorého mám rada a predovšetkým si ho veľmi vážim... o láske sa dá hovoriť aj medzi dobrými priateľmi... ale dobre, keď sa vám to nepáči, tak beriem späť a vravím o obrovskej náklonnosti... a toto sa vôbec netýka piatkových vzťahov, ktoré sa začnú bohviekde v meste pri fľaši v nálade rieškou... a taktiež sa to netýka chalanov, ktorí to skúšajú u každej s tým, že im možno dá... a tiež nechápem, ako môžu povedať "Milujem ťa" po týždni... veď tak si uvedomte, že sa to s najväčšou pravdepodobnosťou raz skončí, tak to tak aj treba brať... a rozhodne nie ísť s každým... no trochu som sa v tom zamotala a neviem, či to dáva zmysel, čo som práve napísala, ale snáď sa z toho nejak vyznáte...
co mu dam? myslim, ze predovsetkym doveru, lasku a oporu. To je to, co od mna moze cakat.. cakam to aj ja od neho, avsak urcite neplati "nieco za nieco".. nie, vztah je o nezistnosti..
ja by som mu dala aj modré z neba keby chcel, keby bol smutný snažím sa ho rozveseliť ako len najlepšie viem, spravila by som preto, čo by len chcel...ťažko opísať slovami, čo by som pre neho bola schopná spraviť...a myslím, že on to aj tak sám dobre vie...pretože je to obojstranné
"co bude mat ten chlapec z toho, ze vas bude robit stastnymi aj ked on bude mat velky problem, ktory sa vam nebude chciet riesit?"
Konkrétne táto veta vyvoláva dojem že hádžeš všetky baby do jedného vreca...
Inak netuším čo presne sa pýtaš, príspevok @10 mi vyznieva tak, akoby sa tí dvaja dali dokopy na prvom stretnutí a potom sa snažili zistiť, či sa vôbec majú radi...
@cocca-colla presne tak... @amatter podla mna sa na to divas len zo svojho uhla pohladu (mozno mas na to dovod, ale aj tak...), ze ty sa obetujes a robis nieco pre babu, ale ono je to tak aj naopak... ked ti na niekom zalezi, tak chces, aby bol ten druhy stastny a urobis pre to velmi vela (jasne, su aj vynimky, ludia, ktori to zneuzivaju, ale ti su takisto medzi chalanmi aj babami)
btw ja by som nikdy nechcela stroj
Preco by som nemohla dat vela lasky aj v obdobi, ked ho spoznavam a rozhodujem sa, ci ten vztah chcem ? Ved existuje tolko druhov lasky...nikto tu nehovori o tej trvacnej a uzasnej...ale vzdy mu mozem dat svoju blizkost, nekonecne dlhe rozhovory, mozem mu podat ruku, aby som mu ukazala, ze ku mne patri, mozem mu dat nesmely zalubeny bozk, aby videl, ze ta jeho snaha je docenena...ponukam mu svoju minulost a svoje tajomstva, vymenou za to, ze aj ja chcem vediet o nom vsetko, ze chcem otvorit branu vztahu...
mozno sa to zda ako kopa banalnych veci, pretoze na zaciatku vztahu toho vela ponuknut nemozes...ale na tych banalitach sa vztah buduje .... asi len tolko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tak ako sa on stará o mňa, starám sa ja o neho. A to mnohokrát doslovne. Je mi smutno? Rozveselí ma a ja sa mu za to odvďačím a v budúcnosti, keď on má zlú náladu sa ho snažím rozveseliť ja.
Mnohokrát to závisí aj od vzťahu. Ak je ten vzťah vážny a je o tolerancii z oboch strán, tak potom nemá ani dievča problém dávať niečo tomu chalanovi...
Mnohokrát sa snažím pomôcť, vypytujem sa (ak niečo súrne potrebuje) ba dokonca, mu pomáham vyberať oblečenie !!! A mňa to baví.. nerobím to z donútenia, mňa to teší. Teší ma, že on je potom šťastný. A myslím, že odmenou pre chalana, keď sa jeho dievča usmieva, je práve ten úsmev..
A atď atď..
prečo tak chlasceš noci, dni.
Pozrela breza do neba, poldecák uliala do seba,
oprela vodku ku perám, mesiačik druh môj umieram.
Čo? Zvolal Mesiac na skaly.
Hovno. Skaly tri krát volali.
Skončila noc skončil deň,
grcali listy grcal peň
a keď prišla teplá nedeľa,
ožratá breza umrela.
ale k otazke ze co mozeme my baby ponuknut chalanovi :lasku pozornost nehu nebudeme predsa stale rozoberat len nase problemy preco sme take zdeptane co nas trapi ale budeme riziberat aj vas chalanov ako vam je co vas trapi ved pre cloveka ktory lubi nieje sterd vesmiru on sam ale ten druhy ktoreho lubi aj my sa snazime vas rozosmiat ked ste smutny vymyslame debiliny len aby ste sa smiali snazime sa vam pomoct riesit vase problemy chchemem aby ste boli s nami stastny a obetujeme preto vsteko ked vas naozaj lubime zriekeneme sa zle nalady dlhych depiek aby sme vam len nepritazovali ke dmate problemy a starosti lebo chcheme aby vam bolo dobre aby ste sa netrapili aby ste boli stastny lenze svet v dnessej dobe je paradna svina tak sa to vzdy nejako dodrbe a slova vedia zranit staci ze je clovek kus nahnevany vykrici co nema a uz je koniec toho vsetkeho krasneho lebo odpustenie to je dneska uz dost malo pouzivany pojem dobre povacsine ja vsteko dodrbem a preco?neverim ze ma ma niekto rad stale lomcuju mnou pochybnosti lebo nie vzdy sa da byt spolu ked to potrebujeme vtedy ked si clovek mysli ze ten druhy ho ma uplne na haku a to len proste nema na nho cas lebo bud je v skole alebo na treningu ci uz desiatky popripade stovky kilometrov na intraku proste nie vzdy sa to da a ten komu je biedne chce pocut tie slova :lubim ta neboj sa bude vsteko fajn a citit objatie proste nehu, pocit dolezitosti oki uz som sa rozpisala a dost od veci hadam newa
Konkrétne táto veta vyvoláva dojem že hádžeš všetky baby do jedného vreca...
Inak netuším čo presne sa pýtaš, príspevok @10 mi vyznieva tak, akoby sa tí dvaja dali dokopy na prvom stretnutí a potom sa snažili zistiť, či sa vôbec majú radi...
@amatter podla mna sa na to divas len zo svojho uhla pohladu (mozno mas na to dovod, ale aj tak...), ze ty sa obetujes a robis nieco pre babu, ale ono je to tak aj naopak... ked ti na niekom zalezi, tak chces, aby bol ten druhy stastny a urobis pre to velmi vela (jasne, su aj vynimky, ludia, ktori to zneuzivaju, ale ti su takisto medzi chalanmi aj babami)
btw ja by som nikdy nechcela stroj
mozno sa to zda ako kopa banalnych veci, pretoze na zaciatku vztahu toho vela ponuknut nemozes...ale na tych banalitach sa vztah buduje .... asi len tolko...
ale nehovorim ani, ze to nemal robit... takto aspon dostane vysvetlenie