Tetovanie, zmena krstného mena, navštíviť Oravu a zistiť na matričnom úradie niečo o mojom rodokmeni ..A užívať si s friends ..a samozrejme hudba ...aspoň jeden albumík by sa mi mohol podariť ..
užívať si leto, byť s priateľmi, fesťák, dáka chata, víkendy, nájsť brigádu a najnovšie aj vypracovať si bruško do mega pekného (snívajte s nami ), naučiť sa azbuku, kt. plánujem už rok, ďalej brailovo písmo a esperanto, kt. som si vymyslela dnes
Neviem chcel som ist do rakuska ale zrejme pojdem do pice takze penaze nebudu. Tak si len obleciem maskacovy skafander a pojdem sediet do lesa na dva mesiace.
hladat brigadu alebo robotu, byt s chlapom, kamaratov vsetkych vidiet konecne pod lhej dobe, nejake festivaly, byt doma, kedze kvoli vyske som tam malo, naucit sa konecne plavat, a uvidi sa dalej podla casu a financii
Este 3týždne a je po skúškach potom si budem užívať leto...Kupalisko(madarsko).chatovacky,stanovacky...mozno nejaka brigada...a luxusna dovolenka v Tunisku alebo Egypte!
pohodu ,ku spoluziacke asi na chatu a mozno aj na nejaku inu, ku starkej! a ja neviem co pride pride a chcem brigadu len tito maturanti vsetko obsadzuju! :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
potom budem robit skazu
a potom pojdem s manzelom prec! prec! prec!
A celé leto budem bez priateľky takže tak