Čo dáme rómom potom, keď všetko rozkradnú alebo zničia?
Som zvedavý kedy to už konečne "tým hore" dôjde a prestanú im dávať všetko zadarmo.Každý normálny človek si musí na svoje zarobiť, len oni to dostanú len tak a potom to aj tak zničia.Či už ide o domy, byty, dávky atď.
Ja by som im všetkým znížil všetky dávky až do doby kým nebude strecha na Krásnej Hôrke v 100% stave.Pretože aj tá zhorela vďaka ich debilite a v génoch zakódovanej potrebe ničiť,kradnúť,vraždiť,robiť zle a vzdychať že nič nemajú.Nie som nejaký zvlášť rasista,kurva ale čo je veľa to je moc.
@deadfancy no a to by sme práve nemali dovoliť a niečo s tým treba robiť už teraz.ale nikto sám svet nezmení a kompetentné osoby majú úplne "niekde inde" čo všetko robia.kým sa to nestane jemu že ho dobodajú s nožom a len so šťastím prežije, tak s tým nespraví nikto nič a my ich ešte môžeme živiť nech majú na adidasy ktoré aj tak len oserú
@horsiq z toho si nič nerob.tu s tým musíš rátať lebo vždy sa nájde nejaký múdry čo je z princípu proti každému a všetkému.
@crashhp viem.sledoval som to.našťastie sa záchranila podstatná časť pamiatok.chvalabohu
ale na druhej strane, hrozne ma naštvala reportáž na Markíze o nejakom podnikajúcom ujovi, ktorý mal na východze obchodík a jeho ženu nikto nechcel zamestnať - lebo mali typické rómske meno...........a to ona bola učiteľka, takže určite mala normálne pedagogické vzdelanie.........a tak si ho manželia zmenili.......a zrazu práca bola aj pre ňu (ujo obchod viedol sám), že štátna správa!!!!
to je tiež prístup, väčšina robiť nechce a ostatných nikto nezamestná už len kvôli menu......toto nech Majster Sociálna Istota Ficovič rieši
Nech si ich podajú daňové úrady , nech ich vyhodia na ulicu z domov, od ktorých nemajú vlastnícky list. z čienych / nesklaudovaných stavieb... proste zrátať im každý jeden priestupok , ktorý majú na svedomí.....
Lenže toto sa nerobí, pre nich akoby zákony neplatili a to je ten problém.
Kto išiel sedieť za to hromadné vykrádanie obchodov pred pár rokmi ?
Najviac stoja štát psichopati ako si ti. Si úplne zaslepený nenávisťou k rómom a nevidíš ako bieli rozkrádajú slovensko ovela viac ako rómovia. Sa uvedom. Pozri sa koľko penazý berieme mi biely. Rómom najprv musíme dať podmienky na to, aby mohli ži normálny život
Co je to 4.5 miliona? Ked Fico kvoli rodinkarstvu, a dohodam so sponzormi predrazi kusocek dialnice o niekolko 100 milionov eur? A potom ho voli stvrtka Slovenska... alebo polka tych, co vobec volit isli... Ale na Ciganov, ktori su hnili, a spinavi, a neintegrovani... tak na nich to cele zhodme Nechaj ich zivorit v ich chatrciach, a radsej davaj pozor na to, co sa deje v politike, lebo chudobni nekradnu najviac - najviac kradnu bohati!
@moonwalker ale prosím ťa, žijem v nechutnej digánskej dedine, kde si starosta drží cigáňov ako jediných voličov... dennodenne vidím všetko čo sa tu deje, a oni majú ešte drzosť dójť knám a žebrať? po tom čo ukradli dedkovi najnovšie náradie a tony kukurice... vieš kolko nervov som už kvôli tomu stratila? a ešte potebe aj začnú vréskať keď sa na volakerého len škaredo kukneš, vymaznané svine... jáj vidíš to? vyprovokoval si ma k nervom.... žialbohu nemám tú moc narobiť tu poriadky... ale už to neriešim... Slovensko je krásna krajina, len keby tu nebolo tolko zadubených keketov... ja už cigáňov neriešim, pokial sa dá, nevšímam si ich a nenechám si nimi kaziť už dosť pokakaný život... toť vše
@laurica časy keď sa to ešte dalo ignorovať podľa mňa už dávno pominuli.navyše ignorácia nič nevyrieši.a ja som ťa nechcel provokovať, iba tým povedať že to treba brať s vážnosťou
@moonwalker SNS ? len to nie. Jediné pozitívum volieb je, že sa Slota nedostal do vlády. A áno, myslela som Kotlebu. Ale iba v tejto otázke, úprimne keby sa dostal do parlamentu a presadil všetky body svojho programu, nebolo by to dobré. S veľa vecami s ním nesúhlasím.
Dnes šiel okolo roma ktory niesom v ruke lopatu a v druhej ruke igelitku kam s tou lopatou šiel to netušim romovia sa množia velmi rychlo ako potkany, a nik to nema pod kontrolou. čim dalej,tym viac penazi z našich dani pojde na prispevky pre socialne neprispôsobyvich občanov. kde to speje? keby som si ja postavil dom na pozemku kde by mi to vyhovovalo a na čierno, bez povolenia, myslim si že by som nestihol ani zaklady vykopat a už by som mal velky problem. ale oni stihnu postavit dom alebo chatrč a spokojne byvať na cudzom pozemku,ktory by som ja musel kupit za niekolko tisice eur. do kedy sa im toto bude tolerovat?
máš piči, keď sa biely nespoja a nezrobia s nimi poriadok jedna fajna akcii a môžu umrieť do jedného .. ja sama čo zmôžem ? .. nič, lebo max. jedného zabijem a potom sa na mňa vrhne celá osada ... čiže, kokot bačov z toho .. a kvoli jednému neumriem, umrela by som minimálne kvoli stovke, vtedy by som mala dušu na mieste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
pokojne im to oznám a brace the republic pred rabovaním............
(každý občan si bude môcť raz kopnúť do každej cigánskej hlavy)
A ja si tak spomínam, ako sa mi tu každý smial a posielal ma do piče keď som povedal dačo zlé na cigánov
toto som sem napísal asi pred necelými dvoma rokmi a kam ste ma všetci poslali ?
@useless presne tak! ja som strašne empatický, ale netrápi ma čo budú mať
@ubosko bolo by dobré vyriešiť to s nimi už raz a navždy.
@sabnacke no tak tomu moc neverím
@deadfancy no a to by sme práve nemali dovoliť a niečo s tým treba robiť už teraz.ale nikto sám svet nezmení a kompetentné osoby majú úplne "niekde inde" čo všetko robia.kým sa to nestane jemu že ho dobodajú s nožom a len so šťastím prežije, tak s tým nespraví nikto nič a my ich ešte môžeme živiť nech majú na adidasy ktoré aj tak len oserú
@horsiq z toho si nič nerob.tu s tým musíš rátať lebo vždy sa nájde nejaký múdry čo je z princípu proti každému a všetkému.
@crashhp viem.sledoval som to.našťastie sa záchranila podstatná časť pamiatok.chvalabohu
@ouch viac-menej
filip
Ale dalo by sa to riešiť legitímne, keby si polícia plnila svoju fukciu ako má.
99 percent cigošov sú zlodeji, tak nech ich zavrú.
to je tiež prístup, väčšina robiť nechce a ostatných nikto nezamestná už len kvôli menu......toto nech Majster Sociálna Istota Ficovič rieši
Lenže toto sa nerobí, pre nich akoby zákony neplatili a to je ten problém.
Kto išiel sedieť za to hromadné vykrádanie obchodov pred pár rokmi ?
Nikto.
@flemi podľa mňa to nebude tým menom.väčšina cigánov robiť nechce.a prečo by mali?keď všetko dostanú
@laurica no môže sa stať že jedného dňa ti cigán niečo spraví a dosmeješ sa
@chevro no psov viem že jedia, ale ľudí?to už je moc
@synlasky dávame im oveľa viac ako si zaslúžia a to nepoprieš robím sa že toho "psichopata" som tam nevidel
@jaro1991 na nikoho nič nezhadzujem.situácia je taká aká je.toto fórum sa týka otázky ohľadom rómskej menšiny.
a 90% cigánov kradne.väčšina z nich síce žije v chudobe lebo si nevedia vážiť ani to čo dostanú, ani to čo ukradnú.ale sú aj bohatí cigáni.
len som bol zvedavý na názory iných.a kam povedie diskusia.díky za príspevky
tak tak...Každému sekerou do čela