Prosím len normálne odpovede Alebo môžete napísať aj čo zaujímavé ste kúpili vy svojmu priateľovi na narodeniny Chcem ho potešiť niečim vtipným Prosím, prosím pomôžte Ďakujem
pastnem co som ti pisal do TS i sem, nech si to precitaju i ine podobne pripady:
radsej sa pytas cudzich? ved ty musis toho svojho poznat najlepsie a kupit darcek neni len o tom, aby si mu nieco dala, ale i o tvojej osobnej zaangazovanosti a snahy, co do toho das a namahy, aku si spravis s vyberom a zistovanim, co by chcel... atd atd
Inak tiež ma napadlo, že keby som mu spravila tajnú oslavu s jeho kamarátmi? vy by ste sa napríklad potešili, keby vám vaša polovička spravila takéto prekvapenie?
neviem asi sama by si ho mala najlepsie poznat vediet co by sa mu pacilo... moj ma napriklad rad auta tak mu vzdi kupim nieco do auta alebo naposledy som mu mysku k pc- vpodobe auta... alebo ptom nieco vtipné terz maju aj na nete vela hovadiniek...alebo mu upec tortu ,zober flasu a oslavtte len tak spolu ( ani nejaky vylet nie je zly (aquapark a podobne.,
no ja som mu dnes kúpila akčnú knižku, zajtra upečiem 21 muffiniek a do toho dám nápis Happy Birthday a budúci týždeň bude mať tajnú oslavu hádam sa poteší necht to so mnou nemá nudné v živote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
radsej sa pytas cudzich? ved ty musis toho svojho poznat najlepsie a kupit darcek neni len o tom, aby si mu nieco dala, ale i o tvojej osobnej zaangazovanosti a snahy, co do toho das a namahy, aku si spravis s vyberom a zistovanim, co by chcel... atd atd
cojaviem co som mu dala ja som zabudla
@etelnair co som ti dala? ja sa seriozne nepamtam
Miško, chceš na narodeniny 21párov ponožiek? ( @3
Jáj, už aby som mal 21 (((
Ale to už nebude prekvapko...
Prihoď tajne ešte jeden
mám pocit, že dostaneš 21kusov niečoho iného
Presne toto mi napadlo tiež
zvrátenosť naša požehnaná
Ani nehovor