Navariť, potom spáliť tuky dobrým (prípadne romantickým) sexom a zaklincovať to nejakou drobnosťou, ktorá je charakteristická pre váš vzťah.
Problem sloved.
sranda, ja som s mojim cca. štyri roky a netuším kedy máme "výročie"
ale to bude tým že niesme manželia, keby že máme svadbu ten dátum by som si zrejme pamätala - čo síce neznamená žeby som ho zaťažovala pičovinami ako oslavou výročia opiť sa môžeme hocijaký deň v roku a keď dačo chce tak si to kúpi sám
Nakúp 6centové rožky, paštétu a buchnite šampanské v nejaký teplý večer na deke niekede na mieste s krásnym výhľadom.
či to len ja som drblo romantická a naivná? Mne by sa to páčilo
Nedávno som nevedela, čo dať tomu svojmu, a nebola som si istá, či on dá niečo mne okrem toho, že pôjdeme na večeru o ktorej sme boli dohodnutí. Tak som sa len pred večerou pekne obliekla a upravila, išli sme sami spolu von, dali si skvelé jedlo a užili si čas spolu. A viac sme to neriešili. Ale do budúcna by som rada, keďže on platí večeru, urobila deň vopred nejaký dezert doma, ktorý si spolu dáme a večer ešte bude môcť pokračovať.
ja som mu na jedno z našich 6-tich výročí objednala handmade sviečku, ručne maľovanú, doplnenú našimi menami a dátumom výročia Alebo zase na ďalšie výročie som mu dala polovicu srdiečka (prívesku) a druhú som si nechala ja..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
If you know what I mean
Problem sloved.
ale to bude tým že niesme manželia, keby že máme svadbu ten dátum by som si zrejme pamätala - čo síce neznamená žeby som ho zaťažovala pičovinami ako oslavou výročia
opiť sa môžeme hocijaký deň v roku a keď dačo chce tak si to kúpi sám
a podla mna bud nic alebo sa ho spytaj predsa, ale skor niekam chodte na vylet alebo na veceru alebo tak
či to len ja som drblo romantická a naivná? Mne by sa to páčilo
Zozadu za vlásky na sucho bez lásky
- prekvap ho .. a nemusí to byť materiálne .. alebo mu povedz že si tehotná schválne čo on na to. Daj potom vedieť.
takze na vas plati ze "opiť sa môžeme hocijaký deň v roku"
okay, to som nevedel