Mne nezaberie väčšinou nič. Ale viem sa bolestiam vyhnúť a to tak, že si dám panadol feminu ráno, ešte skôr ako mám bolesti, a potom mám dopoludnia kľud, a naobed to isté..
A keď je to zlé, tak výnimočne Algifen max. počet kvapiek ale ten je len na lekársky predpis.
A ak to chceš bez chémie, tak úžasná vec je termofor s horúcou vodou, polož si ho na kríže, zamotaj do deky aj s ním, opri sa o vankúš a za chvíľu Ti je dobre
prášky Brufen 600 dala mi ich kamoška,sú len na predpis ale v momente to zaberie.a ináč panadol femina.teplo,postel,lahnut na brucho...mne to stale pomoze...
mne nezaberá ani hovno.. momentálne umieram ale ževraj teplá sprcha, čaj, mne trochu pomáha panadol femina.. a potom keď mením polohy.. napr sedím, potom a prechádzam a neskôr si idem lahnuť
fuha ludia nechcesa mi vam odpovedat zvlast tak ... dala som si tabletky dala do tepla a je mi fajnnn..... bolesti ustupili.....diki za radu a majuri hej hej mylsela som si ze si strelim gulku do hlavy .... malo som od toho nemala
takze z mojich skusenosti.....lieky len kratkodoba, a je to chemia....proste su nahovno, pomohol mi vzdy teply temoflor, porod ....po porode bolesti vymizli a jedna super vec odskusana u viacerych.....a to je jogovy cvik macka (macaci chrtbat - mardzari)....ak toto budes denne cvicit (zaberie ti to tak 5 minut)....zarucene budes bez bolesti!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A keď je to zlé, tak výnimočne Algifen max. počet kvapiek ale ten je len na lekársky predpis.
A ak to chceš bez chémie, tak úžasná vec je termofor s horúcou vodou, polož si ho na kríže, zamotaj do deky aj s ním, opri sa o vankúš a za chvíľu Ti je dobre
najviac mi pomáha ležať v posteli, jesť čokoládu, mať teplo, s nikým nekomunikovať a 6 ibalginov za deň spapať.
do plastovej flase nalej horucu vodu a priloz si ju na podbrusko a oddych
mne sa osobne sa osvedcil aj sport (takze na telesnej ziadne vyhovorky)
a alchemilka lucna je dobra bylinka na zenske problemy a okrem ineho rastie na kazdej luke
ale v extremoch (ked uz nepomohlo nic) som od bolesti trhala noviny a to ma uspalo