ja mam opacny problem , my mame vzdy taku plnu chladnicku , ze neviem co by som zjedol od radosti , mam pocit ze rodicia davaju celu vyplatu na jedlo , ale otec vzdy musi mat plnu mraznicku masa ale dobre casy sa skoncili a na intraku bude uz asi iba prazdna chladnicka
buď rada že v tej chladničke niečo je ty fajnovka, pekne žer zeleninu, čo by tvoja mlsná huba chcela, nezdravú pizzu, cukríky, chipsy a to celé poliať čokoládou, čo ?! vsadím sa, že "tie jedlá čo Ti nechutia" sú určite ovocie alebo zelenina alebo niečo zdravé
@13 o___________________O Ako keby som svojho otca počula. Občas mám podobný problém a nie, chladnička nie je plná zeleniny a ovocia, ale je tam napríklad fazuľová polievka a rezeň s kašou a to by som si teda dala oveľa radšej tú zeleninu alebo ovocie. Neznášam hentaké vyjadrenia...
@baggy budes rad ak tam vobec bude daka chladnicka inak si budes skladovat vsetko v zime na okne ako my a ak budete mat chladnicku spolocnu na chodbe tak ti to jedlo nenapadne zmizne velkou rychlostou ak natrafis na "milych" ludi..
A vymysliet sa da vzdy nieco..natri si chlieb s lekvarom,urob si uz spominanu prazenicu alebo nebud fajnova a vymysli nieco z tych gebuzin
ja som extrémne zvedavá, že či tu má polovica BIRDU vážne problémy s trávením, alebo ste také rozmaznané fajnovky, že to, čo má trošku nepríjemnú chuť sa pred Vami nesmie objaviť
lebo kvôli vyššie uvedeným komentom som na vážnych pochybnostiach
a chlieb s maslom/lekvárom/nutelou/medom/arašidovým maslom/rodinnou nátierkou/iným mazadlom to istí vždy
Proste niektoré veci niekomu nechutia a môže robiť čo chce. Snažila som sa jesť niektoré jedlá, ktoré proste nedokážem zjesť. Nejde to, ale tiež je pravda, že keď si niečo urobíš sama, lepšie to chutí. Ja som neznášala karfiolovú polievku, ale keď som urobila vlastnú, bola skvelá. Ale to bolo dávno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@jajusqa123 Ja si dam nutelu.
pripadne si nieco uvarim neverim ze doma nemate cestoviny
a okrem toho nezvykneme mať doma gebuziny
a som spokojny
mňau
A inak-pozrela by som sa do mrazáku pretože tam sa vždy niečo nájde...rožky alebo nejaký chleba a na to maslo...nič moc ale lepšie ako nič.
A vymysliet sa da vzdy nieco..natri si chlieb s lekvarom,urob si uz spominanu prazenicu alebo nebud fajnova a vymysli nieco z tych gebuzin
lebo kvôli vyššie uvedeným komentom som na vážnych pochybnostiach
a chlieb s maslom/lekvárom/nutelou/medom/arašidovým maslom/rodinnou nátierkou/iným mazadlom to istí vždy
Proste niektoré veci niekomu nechutia a môže robiť čo chce. Snažila som sa jesť niektoré jedlá, ktoré proste nedokážem zjesť. Nejde to, ale tiež je pravda, že keď si niečo urobíš sama, lepšie to chutí. Ja som neznášala karfiolovú polievku, ale keď som urobila vlastnú, bola skvelá. Ale to bolo dávno.
Ale vazne zalez , nemam naladu na teba
Inak vedela si ze napriklad take rydzo talianske spagety vymysleli v Cine?
Semeno v oku ti zrejme kazi vyhlad na to co pisem , lebo som nepisal ze pizza je z USA
Teraz vazne , bez zmajlov uz nepis ty jebnuta barbie vytreta , suchou handrou.
a najradšej mám cestoviny