lol... no.. hmmm.. tak viem že sa dá pekne zhuliť ked si dáš do trávy bylinky alebo nasypeš sáčkový čaj aaa potom šalvia divotvorná ale to asi len tak ľahko nezoženieš
,,tak ked nemam na cigy tak si usulam rolku toaletaku s .. (netusim uz co to povedal po tej rolke som totiz dostal taky zachvat smiechu ze som nemal uz vobec na mysli pytat sa ho s cim to huli ) a vyhulim to"
Vyseries sa na obrusok,hovno zabalis das 3,4 dni susit na kachle (podla konzistencie,hustoty a teploty hovna ) zoschly vykal potom postruhas das do jointu
húliť všeličo, toho ti poradili dosť, čo sa týka ostatného, skús šňupnúť rozdrvený paralen, vraj z toho dobre prepína... alebo mnohí to robia aj so šumienkou, z toho tak neprepína ale nasmeješ sa pritom dosť
@sasi2680 zaujimave ze "tazko zhanatelne" rastie vsade len nikto tu rastlinku nepozna.... vobec to netreba zhanat a je to aj v cajovnach mozne kupit na caj... a je dost dobry caj zo salvie len nemozes dat velke mnozstvo..
zhúliť sa dá všetko čo vôjde do fajky... zistili sme, keď sme ako pubertálne indivídua pchali do fajky klobásu, izbové kvety, orechové lístie, čaje a všetko čo vôbec horelo =D...
a k tej šalvii - nie je problém ju zohnať, stačí obyčajný google =D =D a pár eúr... =P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
,,tak ked nemam na cigy tak si usulam rolku toaletaku s .. (netusim uz co to povedal po tej rolke som totiz dostal taky zachvat smiechu ze som nemal uz vobec na mysli pytat sa ho s cim to huli ) a vyhulim to"
bon apetit
húliť všeličo, toho ti poradili dosť, čo sa týka ostatného, skús šňupnúť rozdrvený paralen, vraj z toho dobre prepína... alebo mnohí to robia aj so šumienkou, z toho tak neprepína ale nasmeješ sa pritom dosť
bratislava dlhe diely luka
bratislava medicka zahrada (medzi kvetinkami )
bratislava kozia brana (cintorin)
bratislava zelezna studnicka
vysoka pri morave (pri ramene )
atd.
a k tej šalvii - nie je problém ju zohnať, stačí obyčajný google =D =D a pár eúr... =P
a som zvedavy kto skusil to hovno xP @22