@camilla no nie pekne to pozbieraj a vyhadz to cele do bytu tych co to tam nechali a napchaj im to pekne pod nos nech sa naucia jak stenata ked stia na koberec
problem nie je ani tak v tom, ze vobec tie ryby lovia, ale v tom, ze ten lov je nekontrolovatelny, casto na cierno a casto prebieha uplne neohladuplne k inym zivocichom. Ludia si neuvedomuju, teda tí ludia, ktorí by si mali, ze naozaj planeta je nasa buducnost a jedine vdaka nej moze ludstvo prezit, dava nam vsetko a mali by sme sa s tym naucit zaobchadzat a minat uvazlivo.
Sa mi paci ako su ludia na jednu stranu hrozne spravodlivy co sa tyka vrahov a inych kriminalnikov, ale ked ide o vrahov tohto typu je to OK. Jasne, potrebujeme jest a som rad, ze pre mna niekto tie ryby loví, ale na druhu stranu si prajem aby dal aj priestor zivocichom aj rozmnozit sa. System sa da najst, ako vo vsetkom.
na reakciach vindo ze teba asi nebil, kedze si debil mne je to co si napsial jasne, pica je @camilla preto, lebo je to fake, a uz je trapne ako sa hrá na pani ekologicku
tak ja ked chodim po lese tak vzdy zbieram aj odpadky a teraz neviem ci som taky zly hubar alebo co lebo vacsinou mam plnsiu igelitku odpadkov ako kosik hub
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a na keru picu by som sa po tme jebal v lese so smetim ?
problem nie je ani tak v tom, ze vobec tie ryby lovia, ale v tom, ze ten lov je nekontrolovatelny, casto na cierno a casto prebieha uplne neohladuplne k inym zivocichom. Ludia si neuvedomuju, teda tí ludia, ktorí by si mali, ze naozaj planeta je nasa buducnost a jedine vdaka nej moze ludstvo prezit, dava nam vsetko a mali by sme sa s tym naucit zaobchadzat a minat uvazlivo.
Sa mi paci ako su ludia na jednu stranu hrozne spravodlivy co sa tyka vrahov a inych kriminalnikov, ale ked ide o vrahov tohto typu je to OK. Jasne, potrebujeme jest a som rad, ze pre mna niekto tie ryby loví, ale na druhu stranu si prajem aby dal aj priestor zivocichom aj rozmnozit sa. System sa da najst, ako vo vsetkom.
Je to na dlhu diskusiu.
na reakciach vindo ze teba asi nebil, kedze si debil mne je to co si napsial jasne, pica je @camilla preto, lebo je to fake, a uz je trapne ako sa hrá na pani ekologicku
vsak ludia dali @10 tak ais suhlasia
ale inak ta mam rad
maj gad ty si ale debil..
chces mi pvoedat ze teba bavi sa vkuse tentovat nad týmto fakeom?
alebo tiez chodis do lesa odpadka zbierat? to co si napsial, s tým ja súhlasim aj o tom viem(mylsim to kde hovoris v com je problem..)
čo su to za hovada, ked odhadzujú smeti kde sa odbavia - nažerú a naslopu......a to je aj popri ciest......už sa podobame sku.veným cigáňom!!!
filip