podla mna vsetkych 4-5 casti ci kolko ich je mali nieco doseba ...najviac sa mi pacila myslienka toho ako mala umbrella corporation vsetko pod palcom ...... pripomina mi to google
Jednotka mala myslienku ... nie nejaku bohovsky dobru, ale pre tento zaner filmov viac ako dostatocnu.
Dvojka mala na moj vkus az prilis rychly dejovy spad.... v jednu chvilu lietaju vrutulniky a za 10 minut je mesto v troskach..... mali sa s tym viac pohrat. Ale povodnu myslienku este drzala.
Trojka uz s genialnym dejom hry RE nemala vobec nic spolocne a stvorka ma totalne sklamala.
Wesker je az prilis zaujimava postava na to, aby ho strcili len do dvoch scen a dali mu 5 a pol primitivnych replik.... dosrali to.
ten film mi priniesol rozčarovanie, hry milujem, tak som sa naň tesil. ale stal za trt. videl som len jednotku a potom ten degeneration ci co, ten animovany, tam bola claire aj leon, tak som tomu dal sancu, lebo hru RE2 mam mimoriadne rad, ale ked som videl, ze to tiez volaky drist, tak som to len preklikal (pricom som tiez narazil na dake dristy) (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ostatné už len horšie
Milla Jovovich je jedna z mála herečiek, kt. sa mi páči v takej polohe ako v Residentovi...
Dvojka mala na moj vkus az prilis rychly dejovy spad.... v jednu chvilu lietaju vrutulniky a za 10 minut je mesto v troskach..... mali sa s tym viac pohrat. Ale povodnu myslienku este drzala.
Trojka uz s genialnym dejom hry RE nemala vobec nic spolocne a stvorka ma totalne sklamala.
Wesker je az prilis zaujimava postava na to, aby ho strcili len do dvoch scen a dali mu 5 a pol primitivnych replik.... dosrali to.
Troska divne, ze korporacii pada jedna zakladna za druhou ,svet je v koncoch, ale jej bosovia si stale drzia sebavedomie, pichu a aroganciu .....