ani som ho nepočul okrem tej jednej songy a poviem že je to strašne staršne určite slavé oproti tomu čo už tento rok na poli extrémnej hudby vyšlo..aj ked ja by som to tam nezaradil
á zato jemu sa dalo rozumieť aj v predošlých albumoch ja som sa priam nevedela dočkať Sempiternal-u. nakoľko keď bol Shadow Moses oficiálne vonku už som vedela že to bude šmakovica. tá kapela sa vyvíja od samého začiatku a Sempiternal je u mňa proste (ale to všetky ich albumy )
@l1me to sú taký ofinary čo tvrdia že hrajú heavy metal.....
btw olimu je konečne rozumieť preto lebo si asi myslel že je CorpseGrinder alebo čo a vie growlovať kedže očividne nieje a nevie tak si dojebal trošku hrdlo
tu skupinu poznam len po nazve, par veci som od nich pocul a casto o nich pocujem, lebo spoluzak na nich uplne ze fici, teraz som si pre zaujimavost pustil par ich veci... a skoro som zaspal. pride mi to slabe, bez stavy, bez napadu, chaby pokus o nejaku kvazi metalovu hudbu a cela ta skupina mi pripada ako nevydareny pokus o napodobnenie nejakej kapely. pre mna cela skupina nula bodov.
To sa nedá nazvať hudbou čo oni robia.Ako Sykes vyhodil exotického,austrálskeho gitaristu tak BMTH nemá zmysel. A určite Jona neodišiel z kapely len tak pre nič za nič.Najstarší album čo mali,kde nebol ešte Jona ,tak to je v pohode. (This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For a Count Your Blessings sa mi páči asi najviac.
Síce nekvalitné nahrávky čo som počúvala na youtube,ale 100 x lepšie ako ten nový album.
Mier s vami a s tými čo sa idú pokakať za Oliverkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
btw olimu je konečne rozumieť preto lebo si asi myslel že je CorpseGrinder alebo čo a vie growlovať kedže očividne nieje a nevie tak si dojebal trošku hrdlo
@l1me Bring me the horizon
@nessiee pre mňa to bolo také neurčité spájanie slova kriku,ktoré mám veľmi rada, ale tento album sa aj mne páči najviac
ale ten song Antivist je v pohode celkom
Síce nekvalitné nahrávky čo som počúvala na youtube,ale 100 x lepšie ako ten nový album.
Mier s vami a s tými čo sa idú pokakať za Oliverkom
Naj je proste Suicide Season