V amerike maju volne minuty, 2gb, a neobmedzene sms za 10 dolacov.........takze s touto ponukou moc neohurili , ale stale lepsie nez tunelkom a pomaranc
@sexytellhim do ameriky sa mi ale nechce ... tak mna to troska ohurilo hlavne ked by som mohla vyuzivat tie smsky neobmedzene len neivem ci tam zostava to volanie po 3 minute do O2 zdarma... to by ma dost zaujimalo ...no tak orange som nemala a tmobile s nim koncim teraz ... mala som Fix12 ale zvysili tu tarifikaciu, tak ich m ozem osrat, toto vyhodne one
minule ma zastavili dvaja typci v kiosku od O2. propagovali Filipa, lebo je to posledna moznost kedy si ho aktivovat, kedze na konci aprila O2 rusi Filipa. cize ked ho chces, tak sup sup.
pustili sme sa s typkami do debaty, kedze ma to totalne prekvapilo - filipa vyuzivam uz dlho a v zivote nic take dobre u ziadneho operatora nebolo. ale ako povedali oni sami, slovaci su prilis hlupi na to, aby si uvedomili jeho vyhody, a vidia len to, ze budu kazdy mesiac platit fixnu sumu, co sa im nepozdava. a pretoze sme taky hlupy narod, ja musim mat teraz filipa stale, pretoze ked si ho raz zrusim, opatovna aktivacia nebude uz mozna.
hura hura. nadsena som. fakt. nech idu do riti aj s tymito trapnymi pausalmi.
a urcite by som ti odporucila filipa, lebo v nom si mozes nakombinovat balicky. ak som to spravne pochopila, tak v tychto skvelych pausaloch nemozes. napr. internet platis naviac. jupi jupi. cize tieto pausaly sa ti teoreticky podla mna nevyplatia nikdy, iba ak by si bola absolutny "sms-freak" a posielala tisice sms. myslim, ze sucasny pouzivatel moderneho mobilneho telefonu vsak uz robi ovela viac.
no inak trošku ma týmto o2 sklamalo... hentie štandardné paušály mi kedysi prišli super, ale človek časom pochopí, že nie sú nejako extra výhodné, pokým teda nevychytá nejakú extra akciu... a aj tam by sa o výhodách dalo polemizovať.
inak, ja ani neviem, čo za program vlastne mám... filipa asi nie, čo majú/mali ešte okrem toho?
@james144 - ako som pisala vyssie, lebo slovaci su hlupi. a tiez aj predajcovia v o2 su hlupi, lebo ho nedokazali predat. doraz sa kladol na o2 fer, neviazanost nicim a to klasicke "platis len tolko kolko prevolas". neskutocna skoda toho.
inak aha na ten rozdiel - ja vramci o2 Filip za ktory platim 20eur ani o cent viac nikdy, mam - neobmedzene hovory do O2!, neobmedzeny internet a 14 eur z 20 mi stale zostava na smsky a hovory do inych sieti.
a v tomto unikatnom striebornom pausali za 20 eur dostanem - LEN 150minut DO VSETKYCH SIETI (cize vratane o2) a neobmedzene smsky - to je pre mna totalne bezvyznamne, ked nieco potrebujem vybavit, tak predsa volam, nedohadujem sa ako cicik nekonecnymi esemeskami. a to je vsetko. a platit si este osobitne aj net??? HA HA HA.
@leilla - net je za 6eur. neobmedzene hovory do o2 su automaticky ako vyhoda vramci pausalu, za ne vobec neplatis. cize tych 14 zvysnych eur mam na smsky a hovory mimo siete.
@ayreen to ze filip nemal extra uspesnost nebolo v predajcoch. ale v tom ze ludia co chceli (povacsinou preniest cislo) tak mali v hlave len tu myslienku ze uz nikdy nie staly mesacny poplatok. ze 20eur je vela a ked si zistil ich predstavy tak ti vyslo ze chcu od 100-150minut,do 50sms a pripadne net a najlepsie aby to nebolo viac ako 10eur mesacne...cize plati ta druha cast tvojho prispevku ktora hovori o tom ze slovaci su hlupy narod. ja si myslim ze O2 filip bol program vyhodny len pre ludi ktory volaju prevazne v sieti O2 a chcu lacny telefon ktory si mohli dat tzv splacat do polovicky vysky penazenky. napriklad pre mna by bol o2 filip s penazenkou 20eur strasne drahy. volam 90% do telekomu, 9% do O2 , a do 1% ani tolko orange. sms poslem tak 1 za mesiac. a vyuzivam net do telefonu. pritom nechcem uplne suxovy mobil takze ked by som si toto zratal tak ani nechcem vediet kolko by osm vo vysledku platil mesacne O2 za jeho filip. a dalsi fakt ze ludi co volaju len do O2 nieje tak vela takze ludi co volaju do roznych sieti a neposielaju sms tak pre nich je ten program neefektivny. no v zavere by som povedal ze O2 filip mohli nechat aspon pre tu skupinu ludi ktorym vie byt vyhodny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pustili sme sa s typkami do debaty, kedze ma to totalne prekvapilo - filipa vyuzivam uz dlho a v zivote nic take dobre u ziadneho operatora nebolo. ale ako povedali oni sami, slovaci su prilis hlupi na to, aby si uvedomili jeho vyhody, a vidia len to, ze budu kazdy mesiac platit fixnu sumu, co sa im nepozdava. a pretoze sme taky hlupy narod, ja musim mat teraz filipa stale, pretoze ked si ho raz zrusim, opatovna aktivacia nebude uz mozna.
hura hura. nadsena som. fakt. nech idu do riti aj s tymito trapnymi pausalmi.
a urcite by som ti odporucila filipa, lebo v nom si mozes nakombinovat balicky. ak som to spravne pochopila, tak v tychto skvelych pausaloch nemozes. napr. internet platis naviac. jupi jupi. cize tieto pausaly sa ti teoreticky podla mna nevyplatia nikdy, iba ak by si bola absolutny "sms-freak" a posielala tisice sms. myslim, ze sucasny pouzivatel moderneho mobilneho telefonu vsak uz robi ovela viac.
Od 23.4.2012 si môžete aktivovať program O2 Paušál."
To prečo?
inak, ja ani neviem, čo za program vlastne mám... filipa asi nie, čo majú/mali ešte okrem toho?
inak aha na ten rozdiel - ja vramci o2 Filip za ktory platim 20eur ani o cent viac nikdy, mam - neobmedzene hovory do O2!, neobmedzeny internet a 14 eur z 20 mi stale zostava na smsky a hovory do inych sieti.
a v tomto unikatnom striebornom pausali za 20 eur dostanem - LEN 150minut DO VSETKYCH SIETI (cize vratane o2) a neobmedzene smsky - to je pre mna totalne bezvyznamne, ked nieco potrebujem vybavit, tak predsa volam, nedohadujem sa ako cicik nekonecnymi esemeskami. a to je vsetko. a platit si este osobitne aj net??? HA HA HA.
nerozumiem moc tomu "14 eur z 20 mi stale zostava...." akože hovory do o2 a net sú v hodnote tých 6€, či ako?
aha. no ok, pre mňa aj tak zbytočne veľký poplatok...
Čiže spokojná som maximálne.