V prvej sérii Michael Scofield (Wentworth Miller) vymyslel plán vyslobodenia svojho nevinného a nespravodlivo na smrť odsúdeného brata Lincolna Burrowsa (Dominic Purcell) tak, že sa najprv sám nechal k nemu zatvoriť do väzenia a odtiaľ mu pomohol utiecť.
s01,s02 ... pecka ..skoda ze potom sa to zacalo opakovat...a new serie boli na doplnenie...shit ale inac big + , oproti vsetkym tym nudnym kriminalkam nieco poriadne
Nedokážem to objektívne zhodnotiť, pretože PB zbožňujem úplne celý. Každá séria mala svoje dobré, ale aj zlé momenty.
Nepáčilo sa mi však napríklad to, keď zomrela Veronica alebo Abruzzi a tak podobne. A ten záver, celé zle. Rozumiem, že sa to muselo skončiť tak, ako sa to skončilo, ale nemuseli zas toľko preháňať -.-
Ja som ešte nevidela asi tú poslednú sériu, alebo tak nejak... Mne sa to páčilo, hlavne prvá séria, lenže potom to už dlho nedávali v TV a sa mi to poplietlo celé a už ani neviem poriadne všetky tie súvislosti a o čom to bolo Teda aspoň myslím, že som ešte nevidela koniec, moc si to už nepamätám
najlepšia bola prvá séria, na tom sa zhodneme asi všetci a potom že ostatné série boli už také, že podľa mňa nevedeli čo tam dať, ako tak sa dala ešte tá druhá séria keď ich všade naháňali, ale koniec druhej série dodrbali keď Michaela dali do väzenia v Paname a ako keby to všetko začalo od znova...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pochopil a vysvetli mi niekto, preco ta senatorka potrebovala obvinit nejakeho losera?
ale koniec ma zabil .____________.
Nepáčilo sa mi však napríklad to, keď zomrela Veronica alebo Abruzzi a tak podobne. A ten záver, celé zle. Rozumiem, že sa to muselo skončiť tak, ako sa to skončilo, ale nemuseli zas toľko preháňať -.-