Chlapče zlatý zvykaj si už to ľahké bolo už len ťažšie bude a ešte jedno buď rád že ti vôbec povedali a máš nato 3 dni vlastne už len deň a pol to je požehnane na učenie v 13 rokoch. Vlastne teraz boli prázdniny to by som vás prevetral ako nič. O chvíľu ideš na strednú tak tam ti niekedy ani nepovedia až ráno vyberte si papieriky a o VŠ ti ani nehovorím chlapče. Zvykaj si len toľko. 4 asi nebudú ale 2 môžu byť takže sa uč.
Ale ne, fakt sa uc, neje to nic tazke... a 4 pisomky urcite mat nebudete. A tipujem, ze je to aj vasa chyba, lebo ste tie pisomky odkladali a odkladali... len vam nejako na um neprislo, ze pride zaokruhlovanie znamok...
Umreš z toho. Ach. Chudáčik môj. Ja mám každý deň niaku stopercentnú písomku, jedinú písomku v polroku vôbec, z ktorej mám dostať známku... a sťažujem sa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale neviem ti na to povedať nič iné, než: padaj sa učiť!
takisto domace ulohy na prazdniny. (ha-ha-ha.)
inak my máme v školskom poriadku,že môže byť max. jedna písomná školská páca...
"Cha, cha, 13, že problémy, cha cha"
Tuná tuším každý užívateľ denne rieši svoju samovraždu + aspoň 5 ďalších u svojich blízkych alebo čo ...
Ale ne, fakt sa uc, neje to nic tazke... a 4 pisomky urcite mat nebudete. A tipujem, ze je to aj vasa chyba, lebo ste tie pisomky odkladali a odkladali... len vam nejako na um neprislo, ze pride zaokruhlovanie znamok...
No... teraz už áno. Ale vieš ako to myslím.