Akože partnerský vzťah? Bez stretnutia? Čisto cez internet?
To vidím podobne, ako keby chcem psa, a preto zájdem na onlinovku www.mojpsik.sk a tam si chovám takéto, čo je len na obrázku, a vypisuje mi tam že "váš psík sa na vás teší a vrtí chvostom"
vzťah iba cez internet je proste iba náhrada, takýto vzťah nespĺňa všetko to, čo by vzťah mal obsahovať - tû fyzickú zložku, ktorá je tiež veľmi dôležitá
ale ak ide iba o zoznámenie cez net, tak nie som proti
Vzťah cez internet existuje iba ak si sa už niekedy predtým človekom videl/a. Jednoducho človek ti môže byť akokoľvek sympatický a, áno, môžeš k nej niečo cítiť aj cez internet, ale jednoducho... nie. Nejde to bez toho, aby ste predtým spolu boli, videli sa, spoznali sa v realite. Jedine, že ty by si bol/a z Nórska a on/ona z Nového Zélandu a fakt by ste sa nemohli vidieť, tak si niekoľko rokov píšete predtým ako sa stretnete
občas sa stretnúť, telefonovať si a komunikovať cez net.. zažila som a dá sa to zvládnuť na istú dobu ale je k tomu potrebná dôvera, vytrvalosť a bod spoločnej budúcnosti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
To vidím podobne, ako keby chcem psa, a preto zájdem na onlinovku www.mojpsik.sk a tam si chovám takéto, čo je len na obrázku, a vypisuje mi tam že "váš psík sa na vás teší a vrtí chvostom"
ale ak ide iba o zoznámenie cez net, tak nie som proti
Je to na piču