ak sa rozhodujes tak ide iba o tvoj feeling...ja som zakliesneny v tom prvom a ziadna slava...a to druhe je lepsie len pre teba nie pre tu druhu stranu babu co by ta teoreticky mala mat rada a to je celkom sobecky pristup a nekonci to fanfarami
najhoršie zo všetkého je všeobecne milovať, narodíš sa totiž a zo všetkých smerov ťa prenasleduje tá emocia ... učia ťa ju chapať a precítiť ...a potom príde vek keď už si myslíš že tou rozumieš a zamiluješ sa ... no pritom sú to len hlúpe očakávania a vložené semeno závislosti ... a pochopitelne ten človek sa nedokáže na tvoje očakávanie adaptovať a tak si urobí po svojom a tebe sa zruti život ... pretože si retardovany chudák a nechápeš o čom to všetko je ... najhoršie zo všetkeho je milovať, pretože milovať znamená precítiť niečo veľmi blízke ... a keď si veľmi blízko, je vekmi velká šanca že ti niečo j*bne po hlave
Vies ak chodis s niekym a nelubis ju klames seba a aj ju a neviem podla mna nestoji to za to.... A ak neaku milujes a ides si za tym a ona to vidi a ty sa vazne nevzdas ona mozno sa spamata a dopne jej ze ti na nej ozaj zalezi tak mozno uspejesa ak nie lebo zenu do lasky nutit nemozes tak aspon si Nieco pre to urobil a odchadzas mozno smutny a zraneny ale s hlavou hore jak spravny muz co si vazi zeny...
Zaľúbený som už bol a bol to pekný pocit až kým som sa nepokúsil o vzťah a všetko sa dodžubkalo. Potom to bolo hrozné obdobie (smútok, žiarlivosť na iných chlapcov čo s tým dievčaťom boli atd)...
V princípe je oboje na, prepytujem, extrement, ale pri prvej možnosti, milovať a nemať, je v teoretickej rovine stále istá šanca, na pravdepodobnostnej osi rozlične umiestnená, že platonicky milovanú osobu môžete získať. Veď nádej zomiera až posledná, vážený pane.
V druhom prípade sa nám natíska niekoľko možných riešení tejto nemilej situácie. Môžeme sa spoľahnúť na nestálosť dnešných vzťahov, pri globálnom nahliadnutí samozrejme, a veriť, že vzťah bude prirodzene ukončený. V tomto smere tu pre Vás mám, psychológmi vysoko hodnotený, motivačný song.
prvé.
lebo, keď ľúbiš a ten druhý nie, tak to bolí a nemôžeš to nijako zmeniť. iba čakať, že časom ťa to prebolí.
to druhé môžeš ľahko zmeniť. proste budeš sám a budeš šťastný. nemusíš niekoho mať siloumocou.
@14 Aby som teda dokončil myšlienku. Je tu aj druhá, zrejme efektívnejšia, možnosť - presvedčiť sám seba, že je to tá pravá. V tomto smere Vám viem opäť poskytnúť motivačnú pieseň, kt. bola vypracovaná práve za týmto účelom, ehm, bezprostrednej pomoci vo vzťahových krízach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ak vlastniť, tak mať a nemilovať.
ak cítiť, tak milovať a nemať.
upozorňujem že to prvé z človeka robí kokota (pomalšie či rýchlejšie, viac či menej) a to druhé obvykle dosť bolí.
Ale radšej to prvé.
V druhom prípade sa nám natíska niekoľko možných riešení tejto nemilej situácie. Môžeme sa spoľahnúť na nestálosť dnešných vzťahov, pri globálnom nahliadnutí samozrejme, a veriť, že vzťah bude prirodzene ukončený. V tomto smere tu pre Vás mám, psychológmi vysoko hodnotený, motivačný song.
lebo, keď ľúbiš a ten druhý nie, tak to bolí a nemôžeš to nijako zmeniť. iba čakať, že časom ťa to prebolí.
to druhé môžeš ľahko zmeniť. proste budeš sám a budeš šťastný. nemusíš niekoho mať siloumocou.