najhorsie je skapat....a byt debil....vlastne uplne najhorsie je ked je clovek tak sprosty ze na to skape...ale len prenho, spolocnosti to len prospeje
najhorsi su ludia ako ty co odsudzuju ludi podla stylu ku ktoremu sa hlasia/preferuju konkretne narazam na "punkáči a iná háveď" ked je niekdo punkac,metlak,emak tak je haved ci co? j3bnute decko..
to su moznosti! :/ punkaci su podla teba haved? emo a hip hop ked uz. ale kazdy ma vlastny styl! jak z roku 1980! punkaci a ina haved. aj rokeri este existuju u vas? ty co vyzeraju ako ozzy?
haha, smiesne, ze vyhrava porast pod pazuchou, ten je z ponukanych moznosti asi najviac v pohode. teda az na pankacov, ktorych dat do jedneho vreca s "inou havedou", cim aj ich oznacuje za haved, svedci o hluposti tvorcu ankety.
@fxx mne je jedno kdo pocuvam aky styl pokial sa nestara a neuraza to moje nemam dovod mat nieco proti btw chodim na Halovu 16 3/4 mojich spoluziakov su Hip-Hopery a su medzi nimi aj ludia s ktorymi si velmi dobre rozumiem pritom pocuvam pre nich nieco nepocuvatelne =D
@myagonia som rad ze poznas vsetkych punkacov sveta a vies presne ze kazdy z nich robi uvedene ako keby to ludia z inych stylov nerobily este by som bol rad keby si konkretizovala pojem ina haved co to vsetko ma akoze obsahovat btw chlastaju a robia bordel napr aj anglicania ktory k nam prichadzaju presne za tym ucelom hulia a fetuju, chlastaju atd. aj ludia inych stylov ci to je uz metlak hip-hoper, diskofil etc. vies dobre skatulkovat budes mat jednoduchy zivot..
@myagonia@9 TY ze mas 16 rokov ? Ved takyto nazor na ludi mavaju desatrocne deti... Aj to len tie "sprostejsie". Nemam v oblube punk, poznam zopar ludi - punkerov a mozem Ti s cistym svedomim povedat, ze som si ista, ze ich prioritou rozhodne nie je vyhradne chlast a "bordel-robenie". Dokonca je z nich nadpolovicna vacsina velmi inteligentnych a scitanych ludi s honosnymi zaujmami a prekrasnymi zasadami a ideologiou, na ktore mozem ja len s uctou vzhliadat. Nehovoriac o tom, ze prevazna vacsina ludi uz dnes nie je tvrdo upnuta iba na jeden styl. Takze su to ludia, co si ochotne okrem punku dokazu vypocut aj klasiku alebo jazz.. Rozmyslala si niekedy nad tym, ze nejaka takato hudba moze byt napriklad aj filtrom, ktory ti ludia pouzivaju PRAVE preto, aby sa vdaka nej "kulturne (rozumej HUDOBNE) vyburili" a potom nemali hlupe nutkania si nieco vynahradzat rozbijanim vsetkeho, co ich obklopuje a podpalovanim maciek vo vreci, alebo ako si to vlastne vysvetlujes.
ano skatulkujem, uz samotne ich heslo vravi za vela (no future).
chlastacky, drogy, anarchia,a pod. to je proste ich zivotny styl a takymi ludmi opovrhujem! Nemusia to byt vyslovene ,,zli ludia", len tie ich ,,zaluby" su podla mna nepristupne.
a nebudem nieco take podporovat a zastavat sa ich!..
Toto nikam nevedie!
a predsa by si asi nehcel, aby sa tvoje deti stretavali s takymi ludmi...alebo sa mylim?
@myagonia No dobre, a take tie POP-sexi-babenky potom nie su trapne? A zalezi im iba na muzoch s vypracovanym telom a na vyplazovani jazyka do objektivu kamier, ked sa polonahe valaju po nejakom drahom a luxusnom fare na hlavnom bulvari Hollywoodu? A hip-hoperi su potom co? Ludia, ktorych slovnik sa sklada z 90% z nadavok a nosia vkuse kapuce, nicia budovy sprejovanim a nohavice aspon o tri cisla vacsie? A metalisti nepoznaju kadernika a ich satnik posobi prilis pohrebne? A rock´n´rollisti nepoznaju iny zivot, ako sex drogy a ich hudbu? Rockeri si zakladaju na motorkach, extravgancii a hadzani sa z podia do davu? Ludia, co maju radi vaznu hudbu, su podla Teba nudni intelektuali, co sa nevedia odviazat? Country styl spociva iba v tulani sa po prirode na konoch a s banjom na chrbte, zapalkami a "doutnikmi"? No prepac, ale ak by vsetko malo bytg brane takto, pravdepodobne neexistuje nikto "normalny".
@myagonia ludia vykonavajuci cinnosti ktore si popisala sa nachadzaju v roznych styloch nie len punku nemozes tvrdit ze to iste nerobia diskofilovia, hip hopery, metlaci, emaci etc. snad vsetci okrem ludi vyznavajucich Straight Edge.. a k tym detom myslim ze ked uz tak je uplne jedno s kym by to decko slopalo, fajcilo alebo fetovalo a hulilo ci by to bol punkac alebo emak kazdopadne taketo veci zalezia najma od vychovy dietata..
@hajzelbaba@18 nie jej netreba po ňu si prídem ja ... a odovzdám ju náčleníkovi to je veľký nechutný punkáčsky černoch ktorý ma zarezané slipy v zadku, má na sebe ženskú voňavku, tri metre porastov pod rukami a všade inde a má plesové šaty a v nich si odgrgáva, je ožratý a najprv sa bude snažiť flirtovať a my okolo neho budeme poskakovať ako iná háveď
ah ludia sa vam cudujem ako tych punkacov obhajujete...ale ked sedite v buse alebo stojite niekde kde je skupinka takychto ktory maju v ruke vino za 1e kricia na celu ulicu tak pevne verim ze tuzite byt v ich tesnej blizskosti a aj vtedy by ste mali tie vase mudre reci ze kazdy ma svoj styl a pod....
@fleshleecat definuj dámu (minule som prišla na to, že sedieť na stoličke na široko je celkom pohodlné, pokiaľ na sebe nemám inú sukňu ako tú s dĺžkou po zem
a ty si teraz myslíš, že ich snáď obhajujem? (tie tvoje ,,sexi polonahe babenky,.alebo tych, co sa ich slovnik sklada z 90% nadavok, ...)..
len som ich nedala do moznosti v ankete...vies ...
a uz ked si zacala vypisovat tie hudobne styly, fajn, mysli si, ze prudko skatulkujem...ale nezalezi mi fakt, co clovek pocuva, nech si pocuva klasiku, metal, rock, i reage, hip-hop, i punk,a.t.d., ale nech sa sprava ako clovek
...PUNK mam na mysli ako subkulturu!!.. dobre to i vystihol
@myagonia inak chcela by som vedieť koľko punkáčov a podobných ľudí poznáš osobne.. pretože to čo píšeš v @31 nie je pravda .. neverila by si koľko takých ľudí je inteligentných... a drogy? tie máš už všade a osobne si myslím, že na dákej techno párty a pod. by bola razia na ne úspešnejšia ..
To má byť akože čo s tými punkáčmi a inou háveďou ?! konkrétne iná háveď má byť kto ?!
toto ma fakt urazilo! akože dobre občas chlastáme a robíme bordel, ale drogy, no moc takých punkáčov nepoznám teda drogy sú skor trochu inde, to len zopár preslávených brali drogy a preto ti to možno tak rezonuje že punk a drogy ale inak by som povedala že to si na omyle
a kto dnes nechlastá, veď každý si občas dá do nálady a viac, čo je na tom ?
a ak myslíš festivaly, tak festy nechaj festom to je iné
no future ? nie len no future, je to niečo viac ako brať to doslova
@myagonia "Nech sa sprava ako clovek" - vsak presne o tom hovorim. To, ako sa kto sprava, uz predsa zavisi od inych okolnosti (vychova, vplyv prostredia, rodinne zalezitosti, uvedomelost toho ktoreho cloveka..) a nie od toho, kto co pocuva. I ked asi viem, na co narazas (vplyv prostredia, ktory som uz spomenula, nie?), tak potom trochu suhlasim. Ak povazujeme za vplyv prostredia to, ze nieco hudobny styl je zaroven jeho stylom zivotnym. Ale takto jednotvarnych ludi poznam skutocne velmi malo, aj to len z parodickych serialov a filmov. Nikto nie je tak zly, aby sme ho hodili do skupiny " akási pofidérna háveď". Tebe by sa pacilo, keby Ta takto niekto oznacil? Niekto, kto Ta vlastne ani nepozna a iba raz alebo parkrat Ta videl na ulici robit nieco, co sa mu nepozdavalo?
@wampirekiss Uz tu dva dni argumentujem, aby som obranila punk a punkerov, s ktorym inak nemam nic docinenia, len nesuhlasim s vyrazom "haved", ze to je pravoplatne oznacenie. Ale velmi rada by som sa teda dozvedela aj ja, co sa mysli tym heslom "no future"?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
punkáči sú obyčajná háveď!
iba to chľastá, húli, fetuje, robí bordel, a pod.
proste ANARCHIA,a teraz mi povedz, čo je na tom také fasa
Dôvod, prečo by som mala byť zakomplexovaná kôli tomu, že som napísala: punkáči a iná háveď:
....čakám
@myagonia som rad ze poznas vsetkych punkacov sveta a vies presne ze kazdy z nich robi uvedene ako keby to ludia z inych stylov nerobily este by som bol rad keby si konkretizovala pojem ina haved co to vsetko ma akoze obsahovat btw chlastaju a robia bordel napr aj anglicania ktory k nam prichadzaju presne za tym ucelom hulia a fetuju, chlastaju atd. aj ludia inych stylov ci to je uz metlak hip-hoper, diskofil etc. vies dobre skatulkovat budes mat jednoduchy zivot..
ano skatulkujem, uz samotne ich heslo vravi za vela (no future).
chlastacky, drogy, anarchia,a pod. to je proste ich zivotny styl a takymi ludmi opovrhujem! Nemusia to byt vyslovene ,,zli ludia", len tie ich ,,zaluby" su podla mna nepristupne.
a nebudem nieco take podporovat a zastavat sa ich!..
Toto nikam nevedie!
a predsa by si asi nehcel, aby sa tvoje deti stretavali s takymi ludmi...alebo sa mylim?
zameraj sa na ,,subkultúru"..
a ty si teraz myslíš, že ich snáď obhajujem? (tie tvoje ,,sexi polonahe babenky,.alebo tych, co sa ich slovnik sklada z 90% nadavok, ...)..
len som ich nedala do moznosti v ankete...vies ...
a uz ked si zacala vypisovat tie hudobne styly, fajn, mysli si, ze prudko skatulkujem...ale nezalezi mi fakt, co clovek pocuva, nech si pocuva klasiku, metal, rock, i reage, hip-hop, i punk,a.t.d., ale nech sa sprava ako clovek
...PUNK mam na mysli ako subkulturu!!.. dobre to i vystihol
@petqo ( @46 )
,,nemozem tvrdit, ze to nevykonavaju aj ine styly?"
tym teda znacne uznavas, ze nieco take prave oni robia.
.....a inac, kedy som ja nieco take tvrdila?...
o tomto som sa vyjadrila uz pri @31....
Prešov sa nezaprie!!
napísal si to presne tak, ako to vidiím i ja
toto ma fakt urazilo! akože dobre občas chlastáme a robíme bordel, ale drogy, no moc takých punkáčov nepoznám teda drogy sú skor trochu inde, to len zopár preslávených brali drogy a preto ti to možno tak rezonuje že punk a drogy ale inak by som povedala že to si na omyle
a kto dnes nechlastá, veď každý si občas dá do nálady a viac, čo je na tom ?
a ak myslíš festivaly, tak festy nechaj festom to je iné
no future ? nie len no future, je to niečo viac ako brať to doslova